Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אשמח שתעזרו לי, אני מעוניין לקנות מכונית פוזה בסגנון צעיר, אוטומטית ב100,000 שקלים.

הרושם מאוד חשוב לי, חשוב לי שהעיצוב שלה יהיה כמה שיותר מיוחד ומרשים.

לגבי אחזקה כמו חלקים ודלק - מצד אחד לא משנה אם היא לא הכי חסכונית מצד שני לא להגזים.

אני אוהב מכוניות עם סגנון הקופה, אבל מחפש מכונית עם לפחות 4 מושבים ולא 2.

מוכן לקנות גם יד 2. לא כל כך משנה לי נפח מנוע ואם היא נוסעת מהר או לא.

מכוניות בסגנון שאני רוצה שמצאתי ביד 2 בתקציב:

פורש (לא מצאתי 4 מושבים), פונטיאק סוליטיס (לא מצאתי 4 מושבים), קרייזלר קרוספייר (לא מצאתי 4 מושבים)

מצאתי רק 2 מכוניות יפות בסגנון עם 4 מושבים:

פורד מוסטנג 2008, אוטומט, 4 מקומות, 100 אלף שקל. (חלקים יכולה להיות בעיה אולי?) כסופה (עדיף גג נפתח או בלי?)

הבעיה: צריכת דלק יצרן: 8.1. אמיתית 6.32. עירונית 6.8 קילומטר. בין עירונית: 10.2

לעומת יונדאי וולסטאר 2012

דלק: יצרן: 16.2 עירונית: 13 בין עירונית: 19.2

אמנם הכנסתי את היונדאי אבל אני פחות מעוניין כי הוא יחסית זול והולך להיות דיי נפוץ, החלק הקדמי שלו דיי דומה לעוד דגמי יונדאי שיצאו עכשיו...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Audi a3

שנת 2008-10 יכולה להכנס לך בתקציב ואפילו תוכל עוד לפנק במערכת איכותית..

רכב טוב.

ויש בו פוזה..

סובארו wrx sti

מהדגם הקודם יכולה גם להלקח בחשבון..

פורסם

המוסטאנג והולוסטר בכלל לא באותה קטגוריה.

ולוסטר היא מכונית עם ביצועים של משפחתית.

מוסטאנג היא רכב "שרירים" אמריקאי.

דבר ראשון\ בשביל לנהוג על הולוסטר אתה צריך רשיון בשביל לנהוג על המוסטאנג אתה צריך לדעת לנהוג ולדעת להתמודד עם הכוח שיש לרכב.

צריכת דלק תהיה שונה (הולוסטר תצרוך חצי ממה שהמוסטנג תצרוך).

עלויות אחזקה -כנראה ייתרון ליונדאי.

ביטוחים- לפורד יעלו יותר.

סובארו WRX-עלויות אחזקה גבוהות,צריכת דלק גבוהה,רצוי שיהיה קצת ניסיון בנהיגה.

A3-אופצייה יותר שפויה מהמוסטאנג ומהWRX. אבל תעלה יותר מהולוסטר.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אלפא GT אין יותר פוזה מיזה!!! בתקציב הזה תוכל להביא מודל 2007-2008

ולוסטר זאת לא מכונית ספורט וגם לא הכי פוזה (עוד מעט תראה הרבה כאלה על הכביש) מצד שני האחזקה תיהיה הרבה יותר זולה! ושווה את המחיר.

הייתי מציע לך גם לבדוק את המיני קופר המחיר ירד משמעותית ושמעתי שיש לה ביצועים טובים! וגם פוזה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אלפא GT אין יותר פוזה מיזה!!! בתקציב הזה תוכל להביא מודל 2007-2008

ולוסטר זאת לא מכונית ספורט וגם לא הכי פוזה (עוד מעט תראה הרבה כאלה על הכביש) מצד שני האחזקה תיהיה הרבה יותר זולה! ושווה את המחיר.

הייתי מציע לך גם לבדוק את המיני קופר המחיר ירד משמעותית ושמעתי שיש לה ביצועים טובים! וגם פוזה

כל אלפא תהיה עם פוזה.

A900 העלה רעיון מאוד טוב.

אבל שים לב שאתה קונה רכב עם ספר טיפולים ולוקח אותו לבדיקה-אלפא עדיף לקנות שמורה.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בגדול, כבעל של אלפא GT, אני חושב שהרכב מתאים לך מכל הבחינות(מיוחד ומרשים, כפי שכתבת), למרות שתצטרך להתרגל לגיר הרובוטי.

הדבר המשמעותי ביותר שתצטרך להתמודד מבחינת מחיר זה הביטוח המטורף שלה (אבל אני די בטוח שזה באותו הטווח של A3, מוסטנג וכדומה).

למרכב קופה, יחסית מרווחת מאחור (5 מושבים), מרווחת מאוד מלפנים.

מפתיעה בצריכת דלק בנסיעה רגועה.

בתקציב כזה אתה יכול לרכוש אחת מ2007, ול2006 תשאר עם עודף נדיב.

לפני כמה שבועות פרסמתי חוות דעת מלאה עליה, אתה מוזמן לחפש בפורום רכב כללי אם אתה מעוניין.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

חברים, תודה רבה על התגובות!

אלפא רומאו GT - אני מחפש מראה יותר מיוחד מזה.

סובארו WRX אני מניח שהכוונה לסובארו אימפרזה טורבו - מראה עוד יותר פחות לא מיוחד.

הולוסטר יותר יפה משניהם לדעתי, למרות שהיא בכלל לא בעלת אותם ביצועים.

אוודי A3 - מבחינת מראה אהבתי יותר מהשאר, אבל אני רוצה משהו יותר מיוחד מזה. אם זה בלי גג נפתח, זה דיי דומה לשאר האוודי האחרים...

אני רוצה מכונית עם מראה מיוחד וספורטיבי ושאין אותה להרבה אנשים בארץ.

מבחינת מראה וייחודיות כרגע הפורד מוסטנג לטעמי היא הנבחרת.. אבל אשמח לדעת אם יש המלצות נוספות.

לא נסעתי אף פעם עם מכונית עם נפח מנוע של 4000 וזה פחות מעניין, יותר מעניין המראה החיצוני :)

תגידו, אין איזה פרארי יד 2 עם 4 מושבים?

פורסם
שרשור הזוי.

יש פרארי ביד 2 אבל רוצים עליה 87K, לך תבין את לוי יצחק...

אני שמח שהשרשור הזה יצא בעיניך מיוחד\מוזר\מצחיק :)

אשמח לדעת מה הדגם של הפרארי שראית במידה והוא עם 4 מושבים לפחות... אחרת זה כבר יהיה ממש רכב רק בשביל פוזה

ופחות בשביל נוחות

פורסם

לך תעשה שיעורי בית לפני שאתה מנסה לקנות פרארי ב-100 אלף שקלים. במילים אחרות - מה שאתה מחפש פשוט לא קיים. נקסט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חברים, תודה רבה על התגובות!

אלפא רומאו GT - אני מחפש מראה יותר מיוחד מזה.

סובארו WRX אני מניח שהכוונה לסובארו אימפרזה טורבו - מראה עוד יותר פחות לא מיוחד.

הולוסטר יותר יפה משניהם לדעתי, למרות שהיא בכלל לא בעלת אותם ביצועים.

אוודי A3 - מבחינת מראה אהבתי יותר מהשאר, אבל אני רוצה משהו יותר מיוחד מזה. אם זה בלי גג נפתח, זה דיי דומה לשאר האוודי האחרים...

אני רוצה מכונית עם מראה מיוחד וספורטיבי ושאין אותה להרבה אנשים בארץ.

מבחינת מראה וייחודיות כרגע הפורד מוסטנג לטעמי היא הנבחרת.. אבל אשמח לדעת אם יש המלצות נוספות.

לא נסעתי אף פעם עם מכונית עם נפח מנוע של 4000 וזה פחות מעניין, יותר מעניין המראה החיצוני :)

תגידו, אין איזה פרארי יד 2 עם 4 מושבים?

לא,אין פרארי עם 4 מושבים ב100K אבל אם תרצה יש זונדה סטיישן ביד 2 למרות שהבחור נראה לי סוחר .

Porsche 944 turbo

פורסם
לך תעשה שיעורי בית לפני שאתה מנסה לקנות פרארי ב-100 אלף שקלים. במילים אחרות - מה שאתה מחפש פשוט לא קיים. נקסט.

אני לא ממש מבין במכוניות אני מודה. אז נשארתי עם המוסטנג בינתיים....

יונדאי קופה? זה 2 מושבים... אם המצב כל כך גרוע אולי אחכה קצת ואעלה את התקציב, הבעיה שגם אם מעלים תקציב עדיין קשה למצוא מכוניות מהסוג שאני רוצה שיש להם 4 מושבים ולא 2.

פורסם

אני אעצור את עצמי מלכתוב מה שאני באמת חושב שאתה צריך לעשות ואמליץ לך להסתכל לכיוון יונדאי קופה דור שני.

מקסימום פוזה, יחסית מהירה (לגבי ה-V6 2.7), מאוד אקסלוסיבית, לא מסובכת לנהיגה (הנעה קידמית אחרי הכל) והנה כבר חסכתי לך איזה 10-50 אלף (תלוי בשנה).

http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Tiburon

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ברצינות, מה אתה רוצה? פורשה, פרארי, מוסטנג, ולוסטר. מה הן קשורות אחת לשניה, ומה התקציב שלך בכלל קשור אליהן? אפילו ולוסטר לא תוכל לקנות בתקציב הזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...