Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שעונה על הצרכים שלי שחשבתי עליו הוא AUDI A3 99-01 . ידני 1.8 טורבו בנזין (או דגם 150 כ"ס או 180 כ"ס)

מה אתם אומרים?

הטורבו שלהם עמיד?

פורסם

פרט עוד דרישות כי האמינות של המנועים האלה תלויה באופי בוא ננהג הרכב וטופל יש לטוב ויש לרע סעיף הספורטביות בהחלט מתגמל בתקציב כזה פרטעוד דרישות ואוכל לעזור יותר

בכיף תמיד

דוד

פורסם

אממ הדרישות שלי לאוטו יחסית חזק. לא רוצה עגלה. הדלק לא כל כך רלוונטי אבל לא אוטו שטוחן 1 ל 5.

בעיקר אוטו פוזה חזק עם סאנרוף. :-)

פורסם

"חזק" זה מושג יחסי.

האם יש לך רקע כלשהו בנהיגה על רכבים עתירי הספק?

יסלחו לי חובבי הוואגיות, אך לא הייתי ממליץ לחפש הרפתקאות בתקציב הזה עם אודי מתחילת שנות האלפיים.

כן הייתי ממליץ לחפש רכב כדוגמאת פג'ו 206 XS, פיאט HGT ומיצובישי קולט.

קח לתשומת ליבך כי לא קל למצוא בתקציב שציינת רכב שמור.

פורסם
"חזק" זה מושג יחסי.

האם יש לך רקע כלשהו בנהיגה על רכבים עתירי הספק?

יסלחו לי חובבי הוואגיות, אך לא הייתי ממליץ לחפש הרפתקאות בתקציב הזה עם אודי מתחילת שנות האלפיים.

כן הייתי ממליץ לחפש רכב כדוגמאת פג'ו 206 XS, פיאט HGT ומיצובישי קולט.

קח לתשומת ליבך כי לא קל למצוא בתקציב שציינת רכב שמור.

בשבילי חזק זה רכב שמאיץ ב 7-8 שניות. יש ניסיון בנהיגה על רכבים כאלו אבל לא החזקתי לבד רכב כזה.

האמת רציתי משהו קצת יותר נחשב מ "פיג'ו" או "פיאט" אבל כנראה אתה צודק.

מה לגבי 206 קבריולט? אותו מנוע כמו ל XS? שמעתי שיש לה בעיות חשמל, זה נכון?

ומה כזה רע באאודי A3 ידנית? יותר רגישה להזנחה?

פורסם

בנוגע לפיג׳ו, היא תענה לך על הציפיות, אך היא לא עושה 0-100 ב-8 שניות... ואם תמצא אחת שמורה לא צפויות לך בעיות כלשהן, כמו כל רכב אחר.

פורסם
בשבילי חזק זה רכב שמאיץ ב 7-8 שניות. יש ניסיון בנהיגה על רכבים כאלו אבל לא החזקתי לבד רכב כזה.

האמת רציתי משהו קצת יותר נחשב מ "פיג'ו" או "פיאט" אבל כנראה אתה צודק.

מה לגבי 206 קבריולט? אותו מנוע כמו ל XS? שמעתי שיש לה בעיות חשמל, זה נכון?

ומה כזה רע באאודי A3 ידנית? יותר רגישה להזנחה?

שמאוד קשה למצוא כזאת שמורה ואם תמצא מנוע 1.8 טורבו 180 כ"ס ידני אני לא חושב שיכנס בתקציב הזה לא יודע לגבי ה 150 כ"ס.

• תוכן חדש...