Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מטעמים כלכליים, כי אני במילא במכסימום עושה 15K בשנה. סתם כי בא לי רכב דיזל, אף פעם לא היה לי דיזל. בנוסף גיר ידני חובה. חשוב לי אוטו ש - "מגיב יפה" ברמזור ובעליות, לא סובל רכבים "עצלנים". סדר גודל של משפחתית, משפחתית+, פחות או יותר.

התקציב שהקצבתי ל "חווית הרכישה", נע בין 50K ל - 80K (ועדיין גמיש). מצד אחד, כסף זה לא ממש הבעיה שלי, מצד שני, עוד רכב חדש במשפחה מרובת רכבים שנוסעת למטה מהממוצע, לדעתי יהיה מוגזם. חלק מחווית הרכישה שלי, לרכוש את הדבר הכי נכון, במסגרת התקציה שהוקצה לכך.

דבר אחרון, לא שקודות ולא רכבים שממש ממש מזוהות כמוניות.

אם זה עוזר לכם להבין מי אני ומה העדפותי, אז אישית אני היום נוהג ברנו מגן קלסיק (בנזינית) ידנית 2002, היא נירכשה על ידי לפני כ 3 שנים, "כשעשוע רעיוני" והתגלתה כרכב "מיליון דולר" בגרושים,

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אם אהבת את המגאן II, אז יש מגאן II דיזל ידנית. הביצועים טובים, צריכת הדלק בריצפה ואפשר למצוא רכבים טובים בקלות יחסית.

ואיזה כיף, אפילו לא צריך לכתוב לך שהיא אמינה מכפי שהיא מצטיירת בשמועות :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נכון שביקשת רכבים שלא מזוהים כמונית,

אבל ג'טה TDI (לדעתי יותר מזוהה עם רכב לימוד נהיגה מאשר מונית) תיתן לך יותר כוח מאשר מגאן DCI.

גם מגאן טורבו דיזל אופציה טובה ויותר זולה לקניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אני הייתי במקומך, הייתי קונה C3 פיקאסו, בלי לחשוב יותר מיד.

ב 80 אלף שקל לדעתי כבר אפשר לרכוש מודל 2010, מהמשלוחים הראשונים שהגיעו לארץ.

גם לא מזוה עם מוניות (למרות שיש כמה), גם לא עם לימוד נהיגה, מנוע חזק מספיק וחסכוני, ופשוט לדעתי מדובר באוטו מגניב, נוח ושימושי פי כמה מכל מכונית סדאן.

פורסם

סיטרואן C3 זה רכב שצריך להתחבר אליו-לדעתי הוא מכוער ולחשוב על לנסוע באחד כזה זה סיוט.

מצטרף להמלצה על המגאן דיזל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יש את סיאט לאון FR 2.0 TDI שעם 170 כ"ס. יש 2 ביד2 למכירה כרגע. רכב נדיר למדי עם כוח ומומנט בשפע.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בדקתי ביד 2, לא אהבתי מה שמצאתי, מה שרלוונטי עשה ים ק"מ ורוצים מעל המחירון חופשי. או מורי נהיגה שמתעקשים על מחירון לא משוקלל. במקרה, הייתי באיזור קרסו, עשיתי במקום נסיעת מבחן על הפלואנס דיזל המאובזרת, התרשמתי לטובה, גם הסכימו לעשות 5,000 שקל הנחה (טוענים שיש מבצע), אז יאלה, שברו אותי, הזמנתי.

רק נקווה שבעלי המוניות לא יעברו אליה בהמוניהם.

תודה למגיבים.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...