Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה בפורום,יש לכם פה אחלה פורום חברים!!בגדול אני צריך את העזרה שלכם בבחירת רכב,יש לי בין 15-20 אלף שקלים להשקיע ואני צריך רכב "מנהלים"\משפחתית גדולה כי אני אוהב מכוניות גדולות שנראות מכובד,זה יהיה האוטו הראשון שלי ואני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר אמין,ועדיף גם אם ההגה שלו יוכל לזוז קדימה ואחורה(כמו בסיאט לאון למשל) כי אני בחור די גבוה.

תעזרו לי בבקשה

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אתם יודעים אולי באיזה רכבים בשנת 2000-2004 ההגה יוצא קדימה ואחורה ולא רק למעלה ולמטה?

תודה על התשובות חברים

פורסם
פיג'ו 406 - אמינה, נוחה מאוד מרווחת ומפנקת, שנת יצור אחרונה 04. אפשר למצוא רכבים שמורים בסביבת המחיר הזו.

מצטרף לדעה

כבר חתמתי...

פורסם

אולי תעשה חושבים שוב? אני בטוח שעוד יהיה לך את הזמן שתוכל לרכוש "רכב מנהלים מכובד" בתקציב יותר שפוי.

אתה נשמע לי בחור צעיר, האם לקחת בחשבון שיקולי דלק? תיקונים? גיר אוטומטי מזדקן שעלות שיפוצו אלפי שקלים? שיקולי חניה?

בקיצור אם אתה לא צריך רכב גדול כי אתה בעל משפחה או משהו, אלא רק רוצה כי הוא מכובד, תהיה בטוח שמיני קטנה, מאובזרת, שמורה, ומטופחת, תהיה לא פחות מכובדת. אהה, והרבה יותר קלה לעיכול בכיס ובבנק כרכב ראשון.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אתה מכניס את עצמך לפי דעתי לפינה לא טובה , רכב מנהלים ב20 אלף זה קלוש, הכי כיף אוטו ראשון קטן לפי דעתי תקנה סיאט איביזה 2002 ידנית 1600 סמ"ק 100 כוח סוס כמו שהייתה לי מכרתי אותה ב22 אלף שקל ותאמין לי אוטו מדהים הייתי איתה 5 שנים

פורסם

חברים אני אוהב מכוניות גדולות,אבל הסיבה העיקרית שאני צריך רכב גדול היא כי הגובה שלי הוא 2.07:) ברוב המכוניות שאני יכול להכניס בתקציב הזה ההגה לא זז קדימה ואחורה לכן ממש אבל ממש לא נוח לשבת ולנהוג לבחור כמוני.

פורסם

אוקי,אני אשאל את זה אחרת,איזה רכבים אתם מכירים(לא משנה איך מגדירים אותם מנהלים\משפחתי וכו') שבחור בגודל שלי יכול לנהוג בהם ושגם יהיה לו נוח?

• תוכן חדש...