Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו בבית פיג'ו 206 מנוע 1.6 עם 110 כ"ס, ואנחנו מעוניינים למכור אותו ובמקום זה להביא אותו

חדש במחיר סביר של עד 65 אלף שקל.

חשבנו להביא טויוטה יאריס במקום, רצוי ידני, אבל גם אוטומט רק לא רובוטי.

אנחנו מחפשים אוטו קטן חסכוני בדלק במיוחד בתוך העיר.

יש הצעות למשהו?

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

הונדה ג'אז 2007 (הצורה הקודמת) עם גיר רציף - חסכונית ומרווחת מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה כבר דבר שלא תלוי בי, אלא תלוי בההורים שלי.

אנחנו גם מחפשים מכוניות עם חלפים יותר זולים זה מאוד יעזור וייתן היתרון לקניית אותו רכב

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

דווקא במחיר הזה תיכנס יאריס דור שני והיא בעלת גיר רובוטי,ממה שקראתי בפורום הוא לא ממש נעים לנהיגה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתם נוסעים בעיקר בתוך העיר, חפשו את אחת ממכוניות המיני הקטנות - יונדאי i10, קיה פיקנטו או סוזוקי אלטו.

אופציה מעניינת נוספת היא לחפש ניסאן אקו-מיקרה בת שנה מהשכרה/ליסינג שאמורה להיכנס עם קצת לחץ בתקציב שלכם. כולן יהיו חסכוניות יותר בדלק וגם זולות יותר לאחזקה כיוון שהן עדיין באחריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ על אלטו אוטומטית. גם חדשה וגם יד שניה נמכרות בזול. תמורה מצויינת לכסף.נוחה מאד בעיר.

יש לי אחת כזו כשנה וחצי ואני מאד מרוצה.

פורסם

איזה צריכת דלק השגת עם האלטו? ובאיזה סוג כביש עירוני\בין עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גיר ידני פותח לך את האופציות לכל רכבי המיני החדשים בתקציב הזה.

אני חושב שהן מתכון כמעט בטוח להוצאות אחזקה נמוכות בעיקר שהן מגיעות עם אחריות.

אני חושב שכדאי לכם לבדוק את כולם ולהתעניין בסוכנויות לקבי תנאי הרכישה, איבזור שירות וכו'.

אם האלטו מרגישה פשוטה אז גם הפיג'ו 107 היא באותו סגנון. היונדאי I10 והקיה פיקנטו מרגישות "יותר אוטו" והספארק היא גדולה ומרווחת יותר. כדאי גם להמתין ולראות מה יהיה עם הפנדה החדשה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

בהחלט שווה להמתין למבצעי חדירה של פיאט פנדה החדשה, זה קורה בחודש הבא.

בלי קשר אני לא חושב שיש מה לחשוב על מחירי חלפים ברכבים חדשים כ"כ. זה לא בדיוק מה שאמור לעניין.

• תוכן חדש...