Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, בזמן האחרון אני שם לב כי נכנסים הרכבים של 2012 לשוק הליסינג, מה שאני לא מבין זה למה הרכב שנכנס ממש חזק זה פוקוס בגירסת הסטיישן? יש סיבה מיוחדת? (מחיר?)

ובאותה הרוח, פורד פוקוס סטיישן, או יונדאי i35, ואם אפשר, אז גם למה?

תודה, ושבת שלום!

פורסם

בטח לליסינג משתלם לקנות את הרכבים האלה בכמויות גדולות באבזור הבסיסי.

ובסוף השוק של המכוניות האלה נדפק.

פורסם

מאוד פשוט, הוא מתומחר מצויין ונותן כעת הכי הרבה בקטגוריה. גירסת ההצ'בק טובה בתנאי ואתה לא צריך תא מטען (270 ל'), גירסת הסדאן נותנת קצת יותר תא מטען (אבל ממש קצת יותר) והיא ארוכה יחסית. בטורר (סטיישן) אתה מקבל מקסימום רכב באותו מחיר, תא מטען ענק ואת אותו הרכב מבחינת תא הנוסעים.

הפוקוס הכי חדש, היחיד בקטגוריה עם חיישני גשם, דיבורית בלוטות' מובנית שכוללת גם בקרה קולית. העיצוב שלו ספורטיבי יחסית, המושבים נוחים, הדלתות כבדות ואיכותיות והרכב מאוד שקט ולמי שאהב את הפוקוס הקודם מקבלים רכב עם אחיזת כביש מצויינת והפעם עם גיר פחות עצל ומנוע יותר חזק.

ככה שאם אין לך בעיה של חניה בעיר, אין לך דרישות מיוחדת מבחינת מרווח רגליים או תא מטען אתה מקבל הצעה מצויינת במחיר זהה למתחרות וגם לגרסאות הקטנות יותר. אני מניח שבהמשך השנה יגיעו המחליפות של האוקטביה, ה- I30 ואחרות ואז כללי המשחק ישתנו כי כנראה שגם המתחרים מכינים כמה הפתעות בקנה ויסגרו את הפער מבחינת בלוטות', חיישני גשם וכיו"ב, גיר 6 הילוכים וכן הלאה.

לגבי I35, אם אתה מחפש סדאן מדובר ברכב מאוד מוצלח והבחירה פה כבר קשורה לטעם אישי, עיצוב ונוחות. ל- I35 יש בעיה קלה של גובה (עשו אותה ספורטיבית מאוד וזה משפיע) וגם בעיות של שדה ראייה אבל זה גם תלוי בנהג ולכן נסיעת מבחן תאפשר לך להחליט מה עדיף לך.

פורסם

את כל מה שיש בפוקוס יש גם בפלואנס המאובזרת שעל הכביש עולה פחות.

פשוט התמחור של הפוקוס לליסינג מצויין. פוקוס עולה ללקוח בליסינג כמעט 20% פחות מרכבים מקבילים במחיר ללקוח הפרטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא בדקתי מה המחירון של הפלואנס אבל אני לא בטוח שזה מדוייק, פוקוס מתומחרת טוב בשוק ובליסינג באותה מידה, אם מסתכלים על עלויות ליסינג אז I30CW, פוקוס סטיישן ואוקטביה למשל עולות אותו דבר בערך לחודש וגם בשוק החופשי הן כולן באזור ה- 123000 ולכן לדעתי הערך המוסף היחיד הוא תמחור אטרקטיבי של הסטיישן לעומת ההאצ'בק והסדאן.

פורסם

זהו שהן לא עולות אותו הדבר.

ההצעות שאני קיבלתי לאוקטביה היו גבוהות ב 10% לעומת הפוקוס.

ללקוח הפרטו בסוכנויות פורד לא נותנים שום הנחה ממחיר המחירון גם כשמדובר בשני רכבים ובקרסו קיבלתי את הפלואנס 2 ליטר מאובזרת יותר זול מפוקוס 1.6 ליטר ברמת גימור ספורט.

פורסם

כמו שאמרתי, לא מומחה גדול, אני רק יודע שהמחיר מחירון אם אני לא טועה הוא 123000 לרכבים האלה ובליסינג אצלנו

התמחיר הוא כ- 2000 לשלושת הרכבים ולכן אני מסיק שהם בערך אותו דבר, אבל יש הבדל בין ההצאבק לסדאן שמתומחרות קרוב מאוד לסטיישן וזה עושה את ההבדל וגורם להרבה אנשים לקחת טורר, אני יודע שבמקומות אחרים זה אפילו ממש אותו המחיר.

פורסם

תבדיל בין מה שהמעסיק מחייב אותך לבין מה שהוא משלם לחברת הליסינג. אני מדבר על מה שמשלמים לחברת הליסינג.

פורסם

זה ממש אין לי מושג...אבל ממה שידוע לי עד היום לא אמור להיות הבדל בינהם ואני מוריד מהשקלול הנחות על "חסכון בדלק" ודברים כאלה.

פורסם

אני מדבר מנקודת ראות של מעסיק שצריך לשלם על הרכבים. חוץ מפורד עוד לא לקחתי אף רכב בליסינג בגלל העלויות.

כדי לקבל מושג אז על מונדיאו אני משלם 3000 שקל לחודש ועל פלואנס שכולה הרבה פחות רצו 3300שקל (לא באותה חברת ליסינג. אני מדבר על ההצעות הזולות ביותר שקיבלתי).

• תוכן חדש...