Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו חושבים ברצינות על הטויוטה ספייס ורסו שכרגע במבצע (105,000 לדגם terra הבסיסי, 110,000 לדגם GLI המאובזר יותר). עשינו נסיעת מבחן ובסה"כ התרשמנו לטובה, אבל עדיין יש לי כמה התלבטויות:

1. לגבי ההאצה- לדעתי היא סבירה, אשתי לא ב-100% השתכנעה, והשאלה היא האם זה רק עניין של להתרגל לרכב. יש למישהו כאן את הרכב הזה ויכול להגיד מה התחושה שלו אחרי כמה זמן?

2. אם אנחנו הולכים על זה וצריכים לבחור בין שתי רמות האבזור: כמה צריך להפריע לי שבדגם הבסיסי הרדיו דיסק הוא בהתקנה מקומית?

3. אם למישהו במקרה יש את הדגם הבסיסי- איך בדיוק הרצפה בתא המטען שם? יצא לנו לראות רק את ה-GLI שיש לו אפשרות לבחור בין 2 גבהים לרצפה, והשאלה היא אם אנחנו גם מפסידים נפח אם הולכים על הרצפה הלא-מתכווננת של ה-terra.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התאוצה מרגישה מוזרה או מעט איטית בגלל הגיר הרציף והתכנון שלו שלמעשה כולל אינסופור הילוכים אבל השימוש בו מרגיש כמו תאוצה בהילוך אחד ארוך וכשלוחצים חזק הרכב עולה לסל"ד גבוהה וקצת מרעיש.

היתרונות שלו הם צריכת דלק נמוכה וסל"ד נמוך בשיוט כי כשמגיעים למהירות הרצויה ומורידם את הלחץ מהדוושה הסל"ד יורד באופן ניכר.

לגבי שאר הרכב אני לא ממש מתמצא אז אני לא רוצה להטעות.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

איפה יש וורסו ב 105 אלף שקל?

חדש מהחברה על הכביש זה 163 אלף שקל,יד שנייה 2011 זה140 אלף שקל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ספייס וורסו זה דגם שמבוסס על היאריס ונמכר במחירי המבצע, מעין מיקרוואן.

הוורסו שמבוסס על הקורולה/אוריס הוא מיניוואן קומפקטי שנמכר בסביבות ה-160 אלף שקלים.

באמת מוזר עניין השמות שהיבואן הישראלי בחר, למיטב זכרוני הספייס ורסו נמכרת בשם אחר מחוץ לישראל.

פורסם

לפי דעתי:

הבעיה של טויוטה היא 3 בעיות בעצם: אחת שהיבואן לא שם קצוץ ולא יורד שקל מהמחיר אפילו אם אתה מביא מזומן, 2 אין להם טרייד אין ,3. מצידם אל תקנה , היחס על הפנים כי הם יודעים שמי שבא לקנות טויוטה , יודע למה הוא בה ,והוא לא יקנה משהו אחר.

סתאם מעצבן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הספייס ורסו מבוססת על היאריס החדשה והיא זולה יותר. אתה מדבר על הטויוטה וורסו שהיא אכן יקרה יותר משמעותית וכוללת 7 מקומות ישיבה.

לגבי סעיף 1, יצא לי לקבל את היאריס החדשה (אותו המנוע ותיבת ההילוכים) לנסיעת מבחן קצרצרה מאוד ודווקא הופתעתי מהזריזות שלה. גיר רציף מתנהג שונה מגיר אוטומטי רגיל וסל"ד המנוע לא תואם את עליית המהירות ולכן קיבלתם תחושה קצת מוזרה. כמו שאמרתי אני לא הרגשתי מחסור בכוח ואף הופתעתי שככה הרכב מגיב.

לגבי סעיף 2, לא נורא לקבל רדיו מהתקנה מקומית (וחובבי האודיו אף ישמחו שקל יותר לשדרג אותו :wink:) אבל מצד שני זה גם לא ממש לעניין לקבל רדיו בהתקנה מקומית ברכב שנת 2012. אם זה לא מפריע לך בעין ואין לך בעייה שגם אין שליטה מההגה - זה ממש לא שיקול בגללו הייתי פוסל את הרכב. לטווח ארוך זה אפילו יתרון (לתקן מכשיר מקורי עולה הון תועפות, רדיו דיסק חדש ומבית טוב יעלה 400 ש"ח) וגם לרדיו דיסק רגיל יש לרוב איכות שמע טובה יותר וניתן להחליף למכשיר עם יותר פיצ'רים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כרגע הספייס ורסו דווקא במבצע.

המידניות שלהם באמת מרגיזה לפעמים אבל היא השתנתה בשנתיים האחרונות, מאז הנפילה שהביאה הקורולה הרובוטית שנמכרה לקראת הסוף במחירי חיסול, הם מציעים מדי פעם הנחות נקודיות בסוכנות, אני חושב שמדובר בד"כ ברכבים בצבעים בעייתיים או רמות גימור גבוהות שמתומחרות אצלהם במחירים מגוחכים או רכבים שמתקרבים ל-12 חודשים שהגדיר משרד התחבורה והם צריכים בקרוב לרשום אותם על שם היבואן ואז למכור אותם.

פורסם

שני דברים:

1. אם יש משהו שניתן לזכות ליוניון מוטורס הוא ה"בונקריות" שלהם בנושא המחירים. כשאדם קונה טויוטה הוא יודע שאין שום סיכוי שמחר בבוקר הוא יקום ויגלה שמחיר הרכב צנח ב 20 אלף ש"ח (ע"ע צ'מפיון).

2. יותר מזה, סוכנויות טויוטה כמעט ולא מרוויחות על מכירת רכב חדש, לסוכנות יש רווח זעום מכל הזמנה. הרווח מגיע מהתוספות המתווספות במהלך סגירת ההזמנה ובעיקר מהטיפולים ומחירי החלפים ההזויים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי, אז לחדד קצת את העניין.

לגבי ההאצה ותיבת ההילוכים: יש לנו כרגע הונדה ג'אז עם תיבה רציפה, ככה שאנחנו רגילים לזה. העניין הוא שהתחושה שלנו היתה שהספייס ורסו פחות זריזה מהג'אז, למרות שאנחנו מדברים על ג'אז מהדור הקודם שעל הנייר המנוע שלה פחות חזק. אז ברמה התאורטית- מה יכול להסביר את זה (גם המשקל של שתי המכוניות כמעט זהה)? וברמה המעשית- אנחנו רוצים להיות בטוחים שלא נמצא את עצמנו עם אוטו שמתקשה בהשתלבויות, עקיפות וכו'. כאמור, נסיעת מבחן די שכנעה אותי, אבל לא ב-100%, ומאד אני אשמח לשמוע דעה של מי שנסע ברכב הזה יותר מרבע שעה.

לגבי הרדיו- אוקיי, אני מניח שזה לא שיקול משמעותי. באופן כללי אני לא משוכנע שיש כאן משהו שמצדיק תוספת של 5000 ש"ח (וגם חלונות חשמל מאחורה זה לא ביג דיל- הילדים יכולים לחיות בלי זה..)

ואגב, יש כרגע מבצעים גם על עוד כמה דגמים של טויוטה- משום מה זה לא מתפרסם באתר של היבואן אבל כן מופיע באתרים של כל הסוכנויות.

פורסם

מסקרן אותי לדעת האם בדקתם גם את הג'אז ההיברידית.

אם אתם נוסעים מעל הממוצע יכול להיות שהיא תתאים לכם יותר ואחרי תקופה אפילו תחזיר את התוספת במחיר לעומת הטויוטה.

פורסם

הסתכלנו על הג'אז ההיברידית ומאד אהבנו הכל חוץ מהבגאז', שנראה לי קטן מדי בגלל הסוללות שגונבות ממנו די הרבה- אחרת זו בהחלט היתה הבחירה שלנו. כרגע גם המחיר הוא בבירור לטובת הטויוטה, למרות שכמו שכתבת- אולי החסכון בדלק יקזז את זה לאורך זמן. זו התלבטות, וכנראה באמת ניקח גם את הג'אז לנסיעת מבחן לפני שנחליט.

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה שלי גם את הקיה סול שבהרגשתי האישית הייתה הכי מרווחת והיא מציעה אבזור טוב ויחידת כוח חזקה יותר אבל החיסרון הוא צריכת דלק גבוהה יחסית לאופציות האחרות.

פורסם

מבחינתי צריכת דלק גבוהה זו סיבה לפסול את הקיה סול על הסף. אולי אני פנאטי בעניין הזה, אבל צריכת דלק זה הדבר הראשון שאני בודק לפני כל דבר אחר. אח"כ באים גודל הבגאז' והאמינות, אח"כ כל השאר.

פורסם

ודרך אגב, מאותה סיבה גם די ירדתי מהרעיון של ניסאן נוט- ממה שקראתי צריכת הדלק שלה ממש לא מוצלחת.

פורסם

תבחר בין טויוטה ספייס וורסו לג'אז (רגילה או היברידית), בגלל הדרישה הראשונה של צריכת דלק נמוכה. אין לך אופציות נוספות עם מנוע בנזין ברמת החיסכון ששני הרכבים האלה מציגות ומרחב פנים +בגאז'.

אני אישית מתחבר יותר להונדה ג'אז , אבל נכון לעכשיו המחיר של טויוטה נותן לה יתרון גדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...