Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנה אליי חבר בעזרה לגבי רכישה של רכב מקבוצת שווי 5.

הוא מחפש רכב למשפחה, כלומר 3 דלתות לא בא בחשבון(למרות שהייתי מת להציע לו את השירוקו).

האפשרויות שעלו לי בראש:

פורד מונדאו החדשה טיטניום 2.0 טורבו

שברולט מאליבו 2.0

אודי A3 -לא נותנת מספיק, חשבתי לרדת ממנה

VW פאסט

סקודה סופרב

אופל אינסינגניה

הונדה אקורד

כל כך הרבה אפשרויות, אני לא מצליח לגבש החלטה. האפשרויות שאני נוטה ללכת איתם הן האופל, סקודה והפורד. למורת שגם הפאסט טובה.

עזרה, מישהו!?!?

פורסם
פנה אליי חבר בעזרה לגבי רכישה של רכב מקבוצת שווי 5.

הוא מחפש רכב למשפחה, כלומר 3 דלתות לא בא בחשבון(למרות שהייתי מת להציע לו את השירוקו).

האפשרויות שעלו לי בראש:

פורד מונדאו החדשה טיטניום 2.0 טורבו

שברולט מאליבו 2.0

אודי A3 -לא נותנת מספיק, חשבתי לרדת ממנה

VW פאסט

סקודה סופרב

אופל אינסינגניה

הונדה אקורד

כל כך הרבה אפשרויות, אני לא מצליח לגבש החלטה. האפשרויות שאני נוטה ללכת איתם הן האופל, סקודה והפורד. למורת שגם הפאסט טובה.

עזרה, מישהו!?!?

האקורד בעלת תמורה למחיר מאוד נמוכה,אבזור מביש בתמורה למחירה הגבוהה.

האיניסיגניה בעלת מבנה אשר מנמיך את הגג ,המושב האחורי סובל מזה לא מעט,מעבר לזאת צריכת הדלק שלה מאוד גבוהה בהתאם לקטגוריה.

אני הייתי מתלבט בין הסופרב והמונדיאו.

שיבצע נסיעת מבחן ויסגור לפי מה שהרגיש.

ראיתי יונדאי I40 סדאן על הכביש שנראית טוב וקיבלה פידבקים חיוביים מבחינת אבזור ונוחות אך בעלת ביצועים סבירים לעומת המתחרות החזקות,אם ביצועיים אינם בראש אולי שווה לבדוק אותה

פורסם

אם שקלת A3 והיא מספיק גדולה, אז GTI היא התשובה... לנו, עם 2 ילדים, אין בעיות, אבל כמובן שהיא לא מרווחת כמו מונדאו/סופרב.

(אם גודל הוא לא העניין, אז אני באמת לא מבין מה היא "לא נותנת מספיק" מול ההונדה או המאליבו, למשל).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כי אין מה להשוואת, אם באמת האבזור ואם ברמת הביצועים מול המתחרות שאיתה ברשימה.

הGTI, בקבוצה 6...

• תוכן חדש...