Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי מוכר פולו 2010 במצב מעולה, גם נסעה מעט וגם אני יודעת שהיא שמורה.

בדקתי מחירון ביד2 - 80000 ואילו במחירון ביצחק לוי באינטרנט - 67000.

כמובן שאשמח לשלם את המחיר הנמוך, אך בעל הרכב אינו אידיוט וודאי ידרוש את המחיר הגבוה יותר.

כמו כן לא ברור לי איך רכב שעלה לפני שנתיים 105000 מאבד כ"כ הרבה ממחירו לפי יצחק לוי.

אשמח לעצה :-)

פורסם

בעיקרון עדין מוכרים וקונים רכב ע"פ מחירון לוי יצחק לטובה או לרעה, לצערנו או לא.

גם הביטוחים מבטחים ע"פ מחירון לוי יצחק, וגם מגרשי היבואנים מוכרים ע"פ מחירון זה.

במקרה זה ההבדל הוא גדול מאוד, ואם הוא יבחר להתעקש על מחירון יד 2 או קרוב אליו, אני צופה שהוא יתקע עם הרכב חודשים רבים עד ש"ירד מהעץ".

בכל אופן אתה הקונה ומחירון לוי יצחק- בעיקר שהוא הנמוך יותר, הוא הרלוונטי מבחינתך.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מחירון יד 2 ממש לא רלוונטי לכלום.

מחירון לוי יצחק הוא הקובע ובדר"כ נותן אינדיקציה קרובה יותר למחיר העסקה בפועל.

כמובן שאם הרכב במצב מצויין לעיתים כדאי לשלם מעל למחירון.(אך זה רלוונטי יותר במכוניות ישנות ו\או אקזוטיות).

גם אם הרכב של השכן במצב פיקס מחירון לוי יצחק במקרה הזה נשמע כמו עסקה הוגנת עבור שני הצדדים.

מאז שקנה את הרכב היו מספר מבצעים על הפולו והיא נמכרה באזור ה85K כנראה מכאן הירידה הגדולה במחירון.

פורסם
במחיר הזה תוכל לרכוש רכב חדש אז למה בכלל לשקול לרכוש רכב שנתיים על הכביש במחיר כזה?

זה תלוי, אפשר לרכוש פולו 1.4 חדשה במחיר קרוב לזה, אבל יש לי הרגשה שמדובר במנוע הTSI היקר יותר, שאגב לטעמי - לא אותו הרכב!

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

פולו חדשה עולה עכשיו במבצע 83000 אבל מדובר בגיר ידני ודרגת איבזור מינימלית.

הרכב המדובר הוא 1.4 אוטומטי ומאובזר יותר.

אפשר להגיע עם 67000 לרכב חדש אבל אז זה רכב קטן יותר מהפולו עם גיר ידני.

פולו חדשה 1.4 עם גיר DSG עולה 104000, ה-1.2 בכלל עולה 113000.

פורסם

עדכון:

מדובר בדגם קומפורטליין, 1.4, 85HP

נסע 16K

אחריות עד 6/2012

אחריות על הגיר 6/2015

המצמד הוחלף לאחרונה בעקבות ריקול לדגם חדש ומשופר - מישהו שמע על זה ? לדאוג/לא לדאוג ?

לא עבר תאונות, מצב כמו חדש

דורש 80K (ראה שזה מה שמבקשים באתרי המכירות) - מחיר לא סופי

בדקתי שוב ביצחק לוי - מחיר משוקלל 72900 לא משוקלל 67620

פורסם
עדכון:

מדובר בדגם קומפורטליין, 1.4, 85HP

נסע 16K

אחריות עד 6/2012

אחריות על הגיר 6/2015

המצמד הוחלף לאחרונה בעקבות ריקול לדגם חדש ומשופר - מישהו שמע על זה ? לדאוג/לא לדאוג ?

לא עבר תאונות, מצב כמו חדש

דורש 80K (ראה שזה מה שמבקשים באתרי המכירות) - מחיר לא סופי

בדקתי שוב ביצחק לוי - מחיר משוקלל 72900 לא משוקלל 67620

קנה איביזה או פאביה חדשה מהניילון ב-70K או גרסה קצת יותר מאובזרת ב-80-90K.

האחריות בצ'מפיון היא לשנתיים בלבד. שנה שלישית- אחריות "רצון טוב".

• תוכן חדש...