Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם (ושבת שלום)

כמו שכבר קראתם אני סטודנט והתקציב מאוד מצומצם

אני מחפש את הרכב האידיאלי שיעלה כמה שפחות יאכל כמה שפחות ולא יצטרך לראות מוסך

התקציב שלי הוא : 10000 מקסימום. אני גר באזור ירושלים.

אני מחפש כבר ביד שתיים חודש ולא ראיתי משהו שהדהים אותי :)

המציאות שעד עכשיו ראיתי :

פולסווגן פולו שנת 99- 12000 ש"ח - 99אלף קילומטר יד ראשונה (מגרש מכוניות)

דייהטסו שרייד- 2000, 6000 ש"ח . (צריך לעשות טיפול שעולה 1500 שח) (יד 2)

סקודה פביה - 2000, 15000ש"ח (יד 2)

* וכמו זבל יש גם פיגו 206 וכדומה וגם פיאט פונטו ספייס

אני באמת קצת אבוד בתוך עולם שהוא לא בשבילי ואשמח לכל הצעה שתבוא

שיהיה אחלה שבת :wink:

פורסם

מבין השלוש שהצעת:

פולו - לפי איך שזה נראה מכאן, רכב מודל 99 מיד ראשונה עם 99KM, רוב הסיכויים שזה לא אמיתי ולמה זה במגרש אם המצב שלו כ"כ טוב?

שרייד - עד כמה ששמעתי אוטו יחסית אמין, לדעתי האופציה הטובה מבין השלוש

פביה - לא הייתי ממליץ לקחת אחת כזאת במודלים האלה, הבלאי כבר נעשה ויהיו לך הרבה תיקונים בקרוב, כלומר לא אמינה בהכרח

Polo 2012

פורסם

gozal אכן צודק כזה רכב עם נתונים כאלו לא היה מגיע למגרש,אולי עבר תאונה.

איזה טיפול צריך לבצע לשרייד?

את הפאביה אני פחות מכיר מבחינת האמינות,מציע לבדוק גם את הפונטו ספייס,ה206 נחלקת ל2,יש כאלה שמדווחים שהיא יחסית טובה ובעיות חשמל מרובות זה לא ממש מוצדק,מה שכן הרכב נוח,ניראה טוב גם כיום,אם תמצא אחת שמורה לא הייתי פוסל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צרפתיות זקנות כ"כ מועדות לפורענות ואני לא הייתי רוכש.

בכל מקרה רוב האפקטיביות של הרכבים בתקציב הזה היא כבר הרבה מאחוריהם. הכי חשוב זה לקנות את הרכב המטופל ביותר, ורצוי עם השנתון הגבוה ביותר.

במחיר שלך נכנסת גם הפונטו המיושנת יותר (דור 1) וגם ספייס (דור 2). שווה לנסות לראות אם אפשר להשיג אחת משנת 2000 במצב תקין, בד"כ רוב האנשים מנסים לשאוף לספייס ודווקא דור 1 יהיו פחות מבוקשות, דבר שמשחק לטובתך גם בהשגת אחת שמורה וגם במחיר.

אגב - אתה אומר "יש כמו זבל", אבל אתה שוכח - אוטו זה בדיוק ההפך מתכשיט של אשה. ככל שיש יותר ממנו, ככה יהיה לך יותר קל להחזיק אותו.

כשתישבר לך מראה בפונטו ספייס כי מישהו גילח אותה מהצד, זה יעלה לך 150 ש"ח. כשזה יקרה לך ברכב אחר, זה יעלה לך 300 ש"ח.

פורסם

תודה על התגובות

אז ככה

הפולו- זה במגרש אבל הנתונים אמינים יש קבלות על הכל מא' ועד ת' ממש נהניתי לנהוג עליה והיא טופלה רק במוסך מורשה

לגבי השרייד הוא אומר שיש להחליף תפוח בצד ימין כי זה מה שאמרו לו במוסך וכשהוא עולה על במפר יש רעש לא נעים

לגבי הפאביה אני מסכים בהחלט ולקחתי לתשומת ליבי

יש מצב שאני אלך על הפולו

מישהו יכול להגיד לי חוות דעת עליו לפני שאני קונה

פורסם

ממה שאני יודע הייתה לה בעיה של חלונות נופלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...