Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע פרייד אני רוצה למכור אותו ולהביא משהו אחר איזה רכב כדאי להביא אני מחפש משהו שיהיה חסכוני ממש בדלק ויהיה חזק

יש אופציות?

מוכן להשקיע עוד 2000 שקל עם זה יהיה אוטו מעל שנת 2004

תודה מראש

פורסם

יש לך מוניות סקודה ומרצדס,אוטובוסים של וולוו...

הבקשה שלך נשמעת דמיונית,אלא אם חזק משמעותו בטיחותי ואז אולי ניתן להבין.

רכב חזק לרוב יהיה פחות חסכוני,ב8 אלף ש''ח תוכל לרדת בשנתון ולקנות צרפתייה חמימה שתדרוש חום אהבה ותקציב.

ואולי דיזל יענה על צרכיך עקב היותו חסכוני ועם מצוייד עם מגדש טורבו יאפשר ביצוע טוב יותר.

לדעתי עלייך להגדיל את תקציבך ולהנעל על צרכייך.

פורסם

תישאר עם הפרייד.

אין סיכוי שב-10,000 ש"ח תצליח למצוא רכב חסכוני ממודל 2004. אלא אם מדובר במונית לשעבר עם 700,000 קילומטרים שעל כל שקל שתחסוך בדלק תשלם חמישה במוסך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סבבה ב8000 שקל רכב יותר חזק מהפריד ידני וחוסך דלק יש?

אני לא רוצה משהו מרוץ שיאיץ לי מ0-100 ב8 שניות אני לא מחפש ספורט

פורסם

אין.

יש פונטו עם 75 כ"ס. זה די חזק אבל אני לא רואה איך בדיוק זה משרת אותך - כי את הפרייד אתה מכיר ועם הפונטו אתה מהמר, כמו בקנייה של כל רכב ישן.

• תוכן חדש...