Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה פיג'ו 206XR 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני שוקל לקנות פיג'ו 206 XR 2001. יד 2

הרכב נראה חיצונית יחסית בסדר, אין מעיכות או שפשופים קיצוניים.

מטרידה אותי העובדה שהרכב הוא רכב שני במשפחה, אין תיעוד על טייפולים שנתיים אחורה, מה שכן עבר טיפול באוקטובר 2011:roll: התרשמות שלי שהרכב לא עבר בהכרח טיפולים בזמן , בעל הרכב לא ידע לספר לי יותר מדי על היסטוריה של תקלות שהיו לו.הרכב מצד אחד לא עבר הרבה אבל לא ברור לי אם טופל כראוי

מעבר לכך הרכב מרגיש לי טוב, מאוד נוח והקילומטרז' לא בשמיים 132K.

הרכב יד 2 בתוך המשפחה . אני יודע שלא צריך לקחת את זה בחשבון, אבל בעל הרכב נראה אמין, ובאופן כללי ההרגשה שלי לגבי הרכב ובעליו היא טובה.

פרט לתוצאות הבדיקה, על פניה נראות קצת מפחידות , אבל משיטוטים שלי בפורומים, הבנתי שמכוני בדיקה הרבה מאוד זה כסת"ח שלהם.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא, האם הליקויים הם משהו מאוד רציני שדורשים תשומת לב מיידית, והאם בכלל כדאי להתעסק עם הרכב או שאני עלול להכנס פה לברוך של טיפולים והוצאות.

לגבי השלדה הבוחן אמר שהיא נקיה אין מכות אין כיפופים כלום

פורסם

קשה מאוד למצוא 206 מהשנתונים הראשונים במצב טוב. הבדיקה הנ"ל לא מצביעה על רכב שמור במיוחד ואפילו להפך, מה גם שהמילה "שלדה" מוזכרת בדו"ח ואפילו אם זה כלום יש לזה השפעה על ערך הרכב. גם סעיף המנוע נשמע רע (וסביר להניח שאיתו גם מצב מערכת הקירור שידועה ברגישותה הרבה להזנחה).

אני לא מציע לרכוש אותו, ואם תחליט לרכוש אותו זה כדאי רק במידה והוא מוצע לך בכמה אלפים טובים מתחת למחירון וגם אז אתה עלול לחוות הפתעות כאלה ואחרות שיגיעו בזמן הכי לא מתאים. אני הייתי ממשיך הלאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איך היא נקייה 100% אם רשום שחור על גבי לבן כיפוף קורת רוחב?

ולמה תיקוני חלקי מרכב רשום תחת משמעות גבוהה?

המצב הכללי נראה לא משהו.

עזוב את זה, המשך בחיפושים.

V5

פורסם
השלדה נקיה זה 100 אחוז.
ידידי היקר חבל שאתה לא מקשיב, כתוב שחור על גבי לבן: כיפוף בקורת רוחב בחזית הרכב.

קורת הרוחב היא חלק משלדת המרכב. אז פגיעת שלדה יש זה בטוח. הדבר יכול להיגרם ממכה תחתונה לקורה או לחלופין מתאונת חזית. בנוסף מצבו המכני של הרכב הוא בכי רע בחיים לא ראיתי תוצאות בדיקה כל-כך גרועה. או שהמכון בדיקה הזה מכסה את עצמו יותר מדי או שבאמת יש כאן ריח של רכב מוזנח מאוד שעבר התעללות על ידי בעליו. אני אישית הייתי בורח כל עוד כספי אצלי. אני גם בדקתי מספר רכבים משנתונים כאלו ומעולם לא נתקלתי בכזאת כמות נדיבה של תקלות.

בנימה עממית: "ברח אחי ברח...."

פורסם

הבוחן אמר לי בע"פ שהשלדה נקיה אין בה שום דבר...הוא הסביר לי שהיו לרכב פגיעות קלות אך לא שום דבר שקשור לשלדה.

יכול להיות דבר כזה?

פורסם
יש אפשרות שהכוונה היא שונה?

אם זה נראה כמו שלדה, נשמע כמו שלדה והולך כמו שלדה סימן שזו שלדה.

בלי שום קשר למכת החזית לא הייתי הולך על הרכב הזה עקב מצבו הרעוע מכנית.

פורסם

לא מדובר בליקויים לגיטימיים ?

הרכב מ-2001 .אני לא יודע אם אני יימצא רכב מהשנה הזאת שאין לו איזשהם רשרושים במנוע ושאר ירקות כאלה. די מתסכל. .

פורסם

אחת הבדיקות הגרועות שראיתי בפורום אי פעם אם לא הכי גרוע,

הכול Xים,

זה נכון שחלק כסתחים, אבל חלק גם נכון ויעלה חצי מהמחיר של הרכב לתקן אותו ולהעמיד אותו במצב נורמלי,

חפש לך אזמפלק נורמלי ושמור יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו שאמרו קודמי -בכדי ליישר קו צריך כמה אלפים.

ישנה פגיעה בשילדה(על פי בדיקה) זה100%

אם המוכר משחרר את הרכב במחיר מצחיק -אז אולי ניתן לחשוב על העניין.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
כמו שאמרו קודמי -בכדי ליישר קו צריך כמה אלפים.

ישנה פגיעה בשילדה(על פי בדיקה) זה100%

אם המוכר משחרר את הרכב במחיר מצחיק -אז אולי ניתן לחשוב על העניין.

ואז עדיין יהיה לו כאב ראש עם רכב בן 11 מלא בריג'קטים שלא נגמרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כנראה שאני ימשיך בחיפושים, אני לא חושב שיש לי סבלנות להיכנס עכשיו לרוטינה של טיפולים גדולים כדי ליישר קו

תודה לכולם על הייעוץ והעזרה!

פורסם
ואז עדיין יהיה לו כאב ראש עם רכב בן 11 מלא בריג'קטים שלא נגמרים.

הכול עניין של מחיר -לצורך ההמחשה אם מחיר הרכב הינו בערך 17-18K והבחור רוכש את הרכב ב-9

אז כן ניתן לחשוב על העניין:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...