Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש רכב שנת חדש מבן אדם פרטי שנאלץ למשכן את הרכב מכיוון שהוא לקח הלוואה גדולה מהבנק ומישכון הרכב זהו הביטחון של הבנק שההלוואה תוחזר.

הקטע הוא שעכשיו על מנת להוריד את הסעיף הזה , בעל הרכב צריך לסגור את ההלוואה , והדרך היחידה שלו לעשות זאת היא בעזרת הכסף שאני מביא לו.

השאלה שלי איך אני יכול לבטח את עצמי?

מכיוון שהמצב שנוצר הוא:

אני הולך שם לו את כל הסכום בחשבון בנק, הם מוציאים לי נספח שהסעיף של המישכון בוטל ואז אני צריך לסמוך עליו שיבוא איתי לדואר ויעשה את ההעברת בעלות.

ואם הוא פתאום יחליט להעלם לי?

(חשוב לי לציין שהבן אדם נראה סופר אמין! אבל בכל זאת מדובר בסכום כסף לא קטן אז......)

תודה רבה מראש.

פורסם

אצלי הרכב עבר ממשכון למישכון, מה שהיה בפועל הנציגה של הבנק שלי לא ויתרה לבנק של המוכר, עד שהוא לא מוריד מישכון, אין כסף ואין העברת בעלות, לבסוף נתנו פשוט לנציגות מהבנק להתנגח אחת בשניה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כדי לא לחשוש

קבל ממנו יפוי כוח להעביר את הרכב על שמך ו תעודת זהות שלו וכך תוכל ללכת לעשות העברת בעלות גם ללא נוכחותו.

דאג גם להסיר את המישכון ברשם המשכונות על ידי האישור שהבנק נותן לך , לא מספיק רק הורדת המישכון במשרד הרישוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דאג גם להסיר את המישכון ברשם המשכונות על ידי האישור שהבנק נותן לך , לא מספיק רק הורדת המישכון במשרד הרישוי.

איך בדיוק אני עושה זאת?

פורסם

שם פעמיך לרשם המשכונות עם האישור של הבנק ומבטל את הרישום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תשמע, זה לא כזה סיפור כמו שאנשים עושים מזה.

כל מה שאתה צריך זה אישור מהבנק שאליו הרכב משועבד/ממושכן שההלוואה נסגרה.

במידה והמוכר זקוק לחלק מהכסף שלך כדי לסגור את ההלוואה תלך איתו לבנק ותוודא שהוא סוגר את ההלוואה ושהפקיד/ה מבטל/ת במקום את השעבוד, מיד לאחר מכן אתם יכולים להגיע לסניף דואר ולהעביר בעלות.

לי היה מקרה הרבה יותר לא נעים. סגרתי את ההלוואה כחודשיים לפני מכירת הרכב ואפילו צרפתי לקונה מסמכים מהבנק שההלוואה נסגרה (ואפילו המספר חשבון בוטל כי הוא נפתח רק למטרת ההלוואה) כי ברישיון הישן עדיין הופיע השעבוד.

אבל הפקידה ה%$#^ סגרה את ההלוואה ואת החשבון מבלי להסיר את המשכון. לקח לי 2 ביקורים בבנק והרבה עצבים עד שהכל הסתדר.

למזלי הקונה הבין שאין לו פה עסק עם נוכל ושמדובר בטעות של הבנק ולאחר כמה ימים עשינו העברת בעלות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

במידה והמוכר זקוק לחלק מהכסף שלך כדי לסגור את ההלוואה תלך איתו לבנק ותוודא שהוא סוגר את ההלוואה ושהפקיד/ה מבטל/ת במקום את השעבוד, מיד לאחר מכן אתם יכולים להגיע לסניף דואר ולהעביר בעלות.

quote]

ומה בקשר לרשם במשכנות? שהבחור למעלה כתב? לא הבתי בדיוק מה זה, ומה אני אמור לבטל שם?

פורסם

quote]

ומה בקשר לרשם במשכנות? שהבחור למעלה כתב? לא הבתי בדיוק מה זה, ומה אני אמור לבטל שם?

כשהבנק מבצע הלוואה הוא משעבד את הרכב, ובנוסף ישנו סעיף משכון ברשם המשכונות ,כל זה כבטוחה להלוואת הרכב.

בגדול צריך שהבנק יבטל את השעבוד(אתה יכול גם להוציא כפל רשיון נקי בדואר) ובנוסף ביטול משכון ברשם המשכונות.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

רשם המשכונות זה גוף במשרד המשפטים ששם רושמים את המישכון של הנכס , במקרה זה הרכב.

במקרה של רכב רושמים זאת גם ברשיון הרכב במשרד הרישוי.

הבנק בד"כ מקושר במחשב למחשב משרד הרישוי והוא מבטל את המישכון בהתקשרות בין מחשבים, לכן אתה יכול לבצע את העברת הבעלות.

אבל...

מה שקובע הוא הרישום אצל רשם המשכונות, ולכן הבנק נותן לך טופס בו הוא מבקש לבטל את הרישום של המישכון.

עם הטופס הזה אתה הולך לרשם המשכונות , נותן להם את הטופס הם מבטלים את המישכון וזהו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה שקובע הוא הרישום אצל רשם המשכונות, ולכן הבנק נותן לך טופס בו הוא מבקש לבטל את הרישום של המישכון.

עם הטופס הזה אתה הולך לרשם המשכונות , נותן להם את הטופס הם מבטלים את המישכון וזהו.

יש אפשרות אולי לעשות זאת מבלי לגשת למשרד הרשומות? אלה לשלוח בפקס

מייל מהבנק ישירות אל משרד המשכונות?

או שמכיוון שבכל מקרה יהיה לי אפשרות לעשות העברת בעלות זה לא תהליך דחוף, ופשוט יהיה אפשר לעשות זאת לאחר כמה ימים מאז שהבעלות הועברה על שמי?

פורסם

רשם המשכונות רוצה את הטופס במקור הטופס מוכן על ידי הבנק נחתם על ידי מנהל בסניף ומאושר על ידי עו"ד של הבנק.

רצוי לסיים את התהליך כמה שיותר מהר כי כל עוד הוא רשום ,הרכב פורמאלית עדיין ממושכן לבנק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
רשם המשכונות רוצה את הטופס במקור הטופס מוכן על ידי הבנק נחתם על ידי מנהל בסניף ומאושר על ידי עו"ד של הבנק.

רצוי לסיים את התהליך כמה שיותר מהר כי כל עוד הוא רשום ,הרכב פורמאלית עדיין ממושכן לבנק.

אוקיי תודה רבה.

ואם נגיד באותו היום שאני יבוא עם בעל הרכב לבטל את סעיף המשכון ואז מנהל הסניף או העו"ד של הבנק לא יהיה? זה אומר שלא יורידו לי את הסעיף?

פורסם

אתה בא לבנק סוגר את ההלוואה מקבל את הודעת הביטול , ומבוטל במקום המישכון במשרד הרישוי.

מבצע העברת בעלות.

הבנק תוך יומיים שלושה מכין לך את הטופס איתו אתה הולך לרשם המשכונות ומבטל את הרישום שם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אתה בא לבנק סוגר את ההלוואה מקבל את הודעת הביטול , ומבוטל במקום המישכון במשרד הרישוי.

מבצע העברת בעלות.

הבנק תוך יומיים שלושה מכין לך את הטופס איתו אתה הולך לרשם המשכונות ומבטל את הרישום שם.

אז זה אומר שאני אצתרך לחזור לאותו הסניף על מנת לקבל את הטופס?

ושאלה נוספת, מכיוון שגם אני לקחתי הלוואה ואני גם אצתרך למשכן את הרכב לבנק שלי ( במקרה זה אותו הבנק : מזרחי טפחות כמו של המוכר)

זה אומר שאני לא אצתרך אולי לבטל את המישכון מרשם המשכונות?

פורסם

תצטרך לבטל את של המוכר ותצטרך לרשום את שלך.

המישכון הוא שלך לטובת הבנק, לכן המשכון של המוכר לא תקף לאחר שמכר את הרכב לך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...