Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותינו C4 פיקאסו (מיני-ואן) שנת 2009 בליסינג מימוני.

לקחנו רכב זה לשנה וחצי שבסוף התקופה אפשר לרוכשו או להחזירו (סוף התקופה היא עוד 3 חודשים).

שקיבלנו את הרכב הוא היה עם 28K קילומטראז. היום יש לו 45K קילומטראז.

עלי לציין שהרכב נח לנו מבחינת מרחב פנימי ומשמש ביום יום כרכב שאשתי נוסעת בו לעבודה (תל אביב - הרצליה), בסופ"ש הוא משמש את המשפחה. ליום יום אין לגודל שלו משמעות..

במהלך התקופה שהיה אצלנו (שנה ושלושה חודשים) הרכב היה במוסך 4 פעמים - כל פעם נידלקה נורה אחרת... בכל המקרים האחריות כיסתה את התיקונים אבל בכל זאת, הוחלפה רצועת טיימינג, חיישנים למינהם ועוד.

ללא קשר כמה שולם עד היום על הרכב, עוד שלושה חודשים נצטרך להחליט האם לשלם עליו עוד 77K.

ופה בדיוק ההתלבטות שלנו.

האם זה כדאי בכלל? האם זה כדאי בתנאי שנוריד את לובינסקי טרייד משמעותית במחיר?

השיקולים שלנו הם כדילקמן:

1. לא נראה שרכב זה אמין במיוחד אם היה במוסך כבר 4 פעמים בשנה האחרונה (כולל החלפת רצועת טיימינג).

2. במידה ונקנה את הרכב, המחירון שלו הוא 89K. אבל הבנו שהסחירות שלו היא ברצפה! זה נכון?

אם כך לא ניפטר ממנו בקלות בכלל ואם כן, זה בטח יהיה במחיר נמוך משמעותית מהמחירון.

3. אולי עדיף רכב אחר כבר? אם כן לאיזה כיוןן ללכת? משפחתי גדול (פרייבט) או ג'יפון שכזה?

הצרכים:

רכב למשפחה עם שני ילדים.

רכב מרווח (גם לרגלים וגם לראש - גם אני וגם זוגתי גבוהים), אמין (כמה שפחות מוסכים), חסכוני בדלק כמה שאפשר.

במידה ועוד מידע יכול לעזור אשמח לספק אותו.

אשמח לשמוע עצות, הצעות וכולי.

תודה מראש.

פורסם

היי דני,

בקטגוריית המיני-ואן, בין האופציות המקבילות לC4 פיקאסו, ישנן טויוטה ורסו, שיקרה יחסית (109K למודל 2009),

וקיה קראנס שעולה כמו הפיקאסו, ואמינה ממנה, אך לא בטיחותית יותר.

מכונית משפחתית גדולה יכולה לענות על הצורך שלכם במרחב פנימי, כמו מאזדה 6, הונדה אקורד, סיטרואן 5 (אלא אם כן ויתרתם על מותג סיטרואן), וגם רנו פלואנס. כולן בטווח מחירים 75K עד 90K, למודל 2008-09.

ענת

אוויס

פורסם

משפחה עם שני ילדים לא באמת צריכה מיניוואן קומפקטי כמו הפיקאסו ובהחלט יכולה להסתפק במשפחתית קטנה יותר.

ספציפית לגבי סיטרואן C4 פיקאסו, ממה שאני מכיר האמינות שלו דווקא הוכחה כטובה למדי אבל תמיד יש רכבים שהם נפילות. אם הרכב שלכם נכנס ארבע פעמים בשנה וחצי למוסך אז כנראה שאין סיבה להעדיף אותו על פני פיקאסו אחר שלא סבל מבעיות כאלו ואחרות.

אבל שוב, עם כל החיבה שיש לי לרכב הזה (ויש לי הרבה, לדעתי הוא אחלה רכב), לדעתי הוא גדול עליכם. אני במקומכם הייתי הולך לכיוון של סטיישן מודרנית - פוקוס סטיישן, i30CW וכו'. רכבים שיש בהם מספיק מקום לשני ילדים על כל ציודם ומתאימים גם לגבוהים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה צודק.

קרוב שלנו החליף פיקאסו בפיקאסו ובאף אחת מהן לא היתה לו בעיה בינתיים, אבל שלכם נראית לי "לימונית", ולכן לא הייתי רוכש אותה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לאור ההיסטוריה של הרכב במהלך השנה האחרונה, כדאי לנסות להוציא מהחברה עוד שנתיים אחריות. במצב השוק של היום יש סיכוי לא רע שעם קצת עקשנות מצדכם החברה תסכים לכך.

פורסם
לאור ההיסטוריה של הרכב במהלך השנה האחרונה, כדאי לנסות להוציא מהחברה עוד שנתיים אחריות. במצב השוק של היום יש סיכוי לא רע שעם קצת עקשנות מצדכם החברה תסכים לכך.

רעיון טוב.

תודה לכולכם על התגובות.

ננסה להוריד במחיר ולוהציא אחריות לזמן נוסף...

פורסם

אני חושב שמשפחה עם 2 ילדים תסתדר יופי עם מיקרוואן.

היו פה מספר דיונים על הרכבים באלה לאחרונה, בעיקרון הקבוצה כוללת את קיה סול, הונדה ג'אז, טויוטה ספייס ורסו, סקודה רומסטר וסיטרואן C3 פיקאסו.

רכב כזה יעניק גם חיסכון בהוצאות תחזוקה וגם יהיה קטן וקומפקטי יותר אך עדיין מרווח מספיק.

לא ממש ציינתם תקציב אבל רובם נמכרים במחירים נמוכים משל משפחתית חדשה ולכל אחת היתרונות המיוחדים שלה ואם תציינו דרישות קצת יותר מפורטות יהיה קל יותר לכוון אתכם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...