Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק VS סופרמיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם,

אני שוקל לקנות ניסאן ג'וק חדשה.

אשמח אם תחוו דעתכם על הרכב באופן כללי ובמיוחד בהשוואה לרכבי סופר מיני:

פולו, איביזה או רכבים אחרים מהסוג הזה.

פורסם

תחושת הנהיגה גבוהה, וזה מאוד נחמד.

עיצוב - עניין של טעם. אני מאוד אוהב.

אבזור סביר, איכות הרכבה שוב, סבירה. הגיר הידני מגיע רק עם 5 הילוכים מה שהעלה תלונות רבות לסל"ד גבוה במהירות שיוט + רעשים.

מרווח מאחור מצומצם ותא מטעם פצפון.

במחיר שלו אתה לא צריך להשוות אותו לסופר מיני, אלא יש לך אפשרויות אחרות מעניינות ומשפחתיות יותר. אם אתה רוצה ידני יש לך את הלאון ואת הסקודה ייטי ששתיהן יתנו תמורה טובה יותר, מנוע חזק יותר, איכות הרכבה טובה יותר ועוד.

אם אוטומט, אז אתה יכול ללכת על סוזוקי SX4 HB שתהיה מרווחת ונעימה יותר.

עוד אפשרויות אוטומט מעניינות - פוקוס 5 דלתות ספורט, יונדאי ולוסטר.

כל האפשרויות שלעיל נותנות תמורה טובה יותר מהג'וק, אבל אם אתה חפץ דווקא בעיצוב שלו, אז אין פיתרון.

באשר לסופרמיני - אתה יכול לחסוך סכומים נאים ולרכוש סופרמיני שתתן לך תמורה דומה לג'וק - פולו, איביזה, פאביה, וכן יתר חברותיהן היפניות יכולות להתאים לך.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

עיצוב עיצוב עיצוב וישיבה גובהה יחסית, זה בערך מסכם את ניסאן ג'וק וזו הסיבה שכל כך הרבה נשים רוכשות אותו, במיוחד לאחר לכתו בטרם עת של הטריוס.

רוב דגמי הסופרמיני יותר פרקטיים, יותר מרווחים, יותר נוחים ויותר זולים לרכישה. מה שכן, אין לי ספק שלג'וק יהיה שוק יד שנייה מצוין עם לא מעט רוכשות בפוטנציה.

פורסם

בעני העיצוב שלה מאוד יפה אבל כאן זה מתחיל ונגמר. היא אופנתית אבל פחות שימושית ונחשבת למכונית של צפוניות לסיבוב דאווין בעיר. צפופם בתוכו. אם אתה מחפש שימושיות וגובה אז הסקודה יטי עדיפה בהרבה. אם אתה מחפש פוזה בלי הרבה צורך מעבר לקפה השכונתי אז אחלה אוטו שיעשה את העבודה. אגב היום התפרסם בדיוק ריקול למכונית האלה. משהו של חישן לחץ דלק. תבדוק.

פורסם

העיצוב הוא מאוד עניין של טעם.

לחבר שלי יש אחת כזאת ובהחלט מכונית נוחה מאוד הייתי עלייה נותנת חווית נהיגה כיפית,

אני לא יכול לדבר בשמך אם היא תתאים לך זה הכל עניין אישי אבל באופן כללי אוטו טוב.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

ג'יוק ( אם כל האהבה שלי לעיצובו ולמותג ניסאן בכלל) הינו רכב נישה שאין לו ממש מתחרים. הוא קרוס-אובר קומפקטי ואינו יכול להתחרות עם שקודה יטי (כי זה ג'יפון קומפקטי) ולא מול קאיה סול (כי זה מיקרו-וואן). בעיני מחירו גבוהה ושימושיותו מוגבלת מאוד. אם אתה חפץ ברכב נישה עם הרבה LOOK, SHOW, SEXY אז אולי רק יונדאי ולוסטר יכול לתת פייט לג'יוק.

אם אתה באמת לא צריך את הפרקטיות של רכב משפחתי, אזי בעיניי הוא יהווה אופציה מאוד מעניינת.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...