Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי הצעה לעשות טרייד אין שברולט אופטרה 5 דלתות 2006 (סחירות גרועה שוק גרוע) על סיאט איביזה צבע כסף (לא צבע רע) ספורט קופה שנת 2010 1.6 ידני

יד 1 פרטית, 3000 ק"מ (כן כ)ן, עם כל התוספות בדגם(גג פנורמי,גנטים,ערפל ועוד)+חבילת אקסלנס (מולטימדיה+מצלמה). בנוסף אחריות יצרן עד ספטמבר2012 (הרכב עלה בספטמבר 2010) הוא הרבה יותר מהיר מ1400. זה בא עם 105 כ"ס לעומת 85 כ"ס.

רצוי לציין שאני נוסע כל יום לעבודה כ70 ק"מ בנסיעה מחוץ לעיר ככה שנראה לי שצריכת הדלק תהיה זהה פלוס מינוס בין ה1400 ל1600 כך שזה לא קריטי.

האמת שכבר הרבה זמן אני חם על הרכב הזה, ועל הדגם המאובזר. ה2012 שיצאה במבצע היא נראת ערומה מידי ובכלל לא משכה אותי.

הרכב עבר בדיקה יסודית והוא נקי חדש חדש. מחירון לוי יצחק : 77,000. עם שיקלול הק"מ הנמוך ומועד עליה לכביש הרכב עומד על 83,000.

את השברולט מחירון שלה 40,000 אבל מרוב שסחירותה גרועה היא הולכת 10+ מתחת למחירון. היא יד 2 פרטית (מקוריות פרטית) ללא תאונות, טסט עוד חודש.

92,000 ק"מ הסטוריה מלאה בחברה מהיום הראשון ובאמת אחלה של רכב. אבל מרגיש שמיציתי אותו ואת הרכבים הקוראנים כבר.

ככה שגם בשוק יד 2 אני יפסיד עליה לפחות 10K מינימום. ויהיה לי מאוד קשה להפטר ממנה.

רציתי לדעת אם ההצעה של מחירון במחירון ולהוסיף 42,000 היא שווה במקרה הזה, כי שוב, בשוק של היום יהיה לי מאוד קשה להפטר ממנה. בחנתי את כל האופציות וההצעה הזאת נראת לי הכי הגיונית.

40,000 מול 82,000.

כמו כן - יש לי בן משפחה קרוב שעובד בסוכנות של שברולטUMI , זוהי סוכנות יבואן של שברולט(יש שם גם רכבים פרטיים אחרים) שלא מתעסקת עם רכבים משועבדים גנובים או כאלה שמתגלגלים לסוחרים, שבדק לי את הרכב בדיקה נוספת ואמר כי הרכב חדש חדש אפילו תיקון צבע לא עבר ומצורף דף בדיקה. ובאמת האיביזה חדשה חדשה (ראיתי אותו ובצעתי נסיעה קטנה)

פורסם

כמו כן , שכחתי לציין

אני בחור בן 23, רווק.

אני לא מתכנן להתחתן בקרוב. אולי ללמוד עוד שנה ככה.

לכן לא אכפת לי לגבי הדגם קופה אני גם מעדיף אותו כי אין לי כיסא לתינוק לקחת. וגם שאני נוסע עם חברים אני נוסע עם עוד 2 אנשים ככה שזה סבבה.

והדגם קופה יותר יפה מה-5 דלתות. מבחינת סיאט אני נעול עליה.

הפולו יקרה יותר. מעבר לזה לא מצאתי משהו אחר.

וחשוב לציין - שאני לא מוכן להתפשר לאיביזה ה"ערומה" אלא רק את הSC המאובזר.

מבקש חוות דעת לגבי העסקה שציינתי בהודעה הקודמת, האם היא אכן שווה.

התקציב שלי להוסיף זה ה42,000 (הלוואה).

לא מוכן להוסיף יותר. פשוט ככה אני יוצא מה"בור" שאני נמצא בו עם השוק של השברולט גם לאור המצב בשוק

פורסם

מצד אחד, אתה "דופק" אותם עם רכב שיקח להם שנים למכור וגם אז יפסידו עליו כסף.

מצד שני, הם מוכרים לך את הרכב הזה:

attachment.php?attachmentid=208444&d=1279723452

ומן הסתם ב82 הם מכניסים לך את האלמנט.

(תריץ חיפוש ביד2, יש כאלו עם 20~30 אלף קילומטר בפחות מ70K, וברכב בן שנתיים זה ממש לא משנה אם הוא 3K או 30K.)

כלומר את שלהם הם מתחמרים כ15K מעל מה שתשיג לבד ביד2 אחרי קצת מיקוח.

ד"א - את המבצע של פיאט ראית?

יקחו את הרכב שלך במחירון +5%.

תוסיף קצת פחות מ50K ותצא עם פונטו EVO חדשה לגמרי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה נפתר מנבלה ומקבל נבלונת

לא רק האוטו שלך לא שווה מחירון גם האיביזה לא שווה מחירון

אבל זה נוח ועל נוחות משלמים

עסקה בסדר לא יותר האיביזה שווה בעצם 72K כך שזה אותו הדבר רק בלי הכאב ראש של למכור את האופטרה

פורסם

זאת איביזה 1600 SC ולא 1400 כמו שאתה מתבלבל. יש הבדלים בנסיעה בניהן.

האוטו מבחינתי חדש.

לפי דעתי זאת הדרך להפטר ממנה. ומהשברולט הם כבר יפטרו אני סומך עליהם.

מצד שני בשוק יד 2 אני אמכור אותה ביותר מ10K פחות. ככה שנראה לך פה זה כן עוזר לצאת מהבוץ.

מצד שני אני יכול למכור את השברולט ביד 2 ולקחת את הסיאט מהסוכנות ב72. אבל עדיין זה אותו הפרש של 42,000

איך שלא תהפכו את זה זה אותו הפרש תמיד

פורסם

וביד 2 אני לא מצאתי את הדגם הזה בפחות מ70,000.

ועוד פעם אני מדגיש גם אם אני אקנה ביד ב70 אלף את השברולט אני אמכור ב30 אפילו פחות. (אותו הפרש!!!!)

פורסם

הנה קח, תתקשר למוכרים כל אחד יוריד לך 3~5 בשביל לסגור.

בדיוק אותו דגם שהם מציעים לך, אז עם קצת יותר קילומטר.. למי אכפת.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה לא מבין פה את הנקודה.

אם אני אמכור ביד 2. אני אקבל 10K פחות במקרה הטוב (במקרה הטוב אני מדגיש). אני רואה ביד 2 את אותן אופטרות כבר חצי שנה עומדות והעיקר מקפיצים את המודעות.

ככה שביד 2 אני אשיג ב72,000 בערך. - 70,000 את האיביזה. (גם מהסוכנות UMI במזומן אני מאמין שב72,000 אני אקנה אותה)

ההפרש - אותו הפרש!!!!!!! 42,000 איך שלא תסתכל.

אני יכול גם למכור עצמאית ולקנות מהסוכנות ב72,000 במזומן את האוטו שציינתי למעלה .ועדיין אותו הפרש זה מה שאני מסביר פה...

פורסם

איך אצלנו אומרים, זה לא חינם, זה מגולם.

הטרייד אין לוקח בחשבון שאת השברולט הוא לא ימכור במחירון, אבל גם את האיביזה לא.

בגדול, אם תעשה את הכל לבד, יצא לך מחיר דומה, או קצת יותר טוב, אבל מצד שני יקח לך

יותר זמן, ותתעסק עם זה יותר.

כמו שכתבו פה, על נוח משלמים, ואל תשכח שזה שאתה בא עם רכב אחד ויוצא עם רכב אחר,

שווה לא מעט כסף.

עושה רושם שכבר שכנעת את עצמך שזה כדאי, אז אני לא מבין למה אתה מנסה לשכנע אחרים

שזה כדאי? נתנו לך כאן את שני הצדדים, בעד ונגד, עכשיו כמו ילד גדול, תחליט לבד.

פורסם
אתה לא מבין פה את הנקודה.

וזה מאוד נכון לזרוק 12~15 מעל המחירון ה"אמיתי" של האיביזה, ולהיתקע עם עוד רכב לא סחיר בעליל. אתה צודק.

פורסם

מחירון לוי יצחק בסיסי 77,000 של הדגם הזה.

אני מאמין שנכון רכב כזה שמור במצב טוב עם הכל כולל הכל ביד 2 אפשר למצוא בכיוון ה74,000.

ק"מ סביר (20,000-30,000), יד 1, ללא תאונות,

עם כל השכלול של קמ, תאריך עליה לכביש, וחבילת אקסלנס זה בכיוון ה83,000 - 85,000 לא זוכר בדיוק

פורסם

עכשיו אני מבין שאתה אומר ה"אמיתי" אתה חוטר לכיוון ה70,000 (מבצע רפרנס או כאלה). אבל אמרתי אני לא מוכן להתפשר לרפרנס וחשוב לי האיבזור .

שוב אני בחור בן 23, לא מחפש משפחתי ומרווח וניילונים.

אני מעדיף את הדגם 3 דלתות יותר אהבתי את הקופה. אני מאמין שאני אשאר איתה שנתיים ככה כולל בלימודים וזה והוא ישרת אותי.

עכשיו השאלה מה עם הסחירות של הדגם הזה 1.6 לעומת 1.4.

אנשים אומנם מחפשים כיום חסכון בדלק, אבל יש בניהם אני מאמין איכות נסיעה שונה לגמריי

פורסם
עכשיו אני מבין שאתה אומר ה"אמיתי" אתה חוטר לכיוון ה70,000 (מבצע רפרנס או כאלה). אבל אמרתי אני לא מוכן להתפשר לרפרנס וחשוב לי האיבזור .

שוב אני בחור בן 23, לא מחפש משפחתי ומרווח וניילונים.

אני מעדיף את הדגם 3 דלתות יותר אהבתי את הקופה. אני מאמין שאני אשאר איתה שנתיים ככה כולל בלימודים וזה והוא ישרת אותי.

עכשיו השאלה מה עם הסחירות של הדגם הזה 1.6 לעומת 1.4.

אנשים אומנם מחפשים כיום חסכון בדלק, אבל יש בניהם אני מאמין איכות נסיעה שונה לגמריי

לא מוכרים בלחץ ובטח שלא עושים קניות בלחץ חכה לפחות עד יום חמישי הבא ותשאיר את הרכב ביד2 (את השברולט הכוונה) אני בטוח שמישהו יציא לך 33 -34 אלף זה הכל שאלה של זמן מנסיון גם לי היה אופטרה בא מישהו מכרתי לו בלב שלם ב33 אלף!!! שהמחירון 40!

פורסם

עושה רושם שכבר שכנעת את עצמך שזה כדאי, אז אני לא מבין למה אתה מנסה לשכנע אחרים

שזה כדאי? נתנו לך כאן את שני הצדדים, בעד ונגד, עכשיו כמו ילד גדול, תחליט לבד.

+1

מתן אתה כבר משוכנע שזה הרכב בשבילך ופנייתך לפורום היא אך ורק לחיזוקי מכירה

אם תשאל אותי אני הייתי מוכר את השברולט ונפתר ממנה לתמיד ומחפש לי רכב שישרת אותי כמו שצריך בתקציב של עד 70 אלף ש"ח

עושה לעצמי טיפה כאב ראש במכירה אבל קונה משהו שטוב לי ולא רק נוח. אחרת אתה נשאר בלופ של רכבים שייתקעו איתך לנצח

את השיקולים שלך תעשה לבד אך אם בנוחות עסקינן - אז כן, העסקה שמונחת לפניך היא כרגע כדאית

Confidence In Motion

• תוכן חדש...