Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר כמה שבועות סיוויק 2005-6,לפני 5 ימים צדה את עיניי מודעה סיווק 2006 שמורה מהאזור שלי.

אוקיי אני מתקשר לבחור הוא עונה לי אומר לי שיש ספר טיפולים ששאין מכות ושריטות ברכב "כמו חדש" הוא מתחייב בבדיקה מנוע גיר ושלדה.

הבחור רצה 57 ולא שקל פחות אמרתי לו תקשיב יש לי 54 אין לי יותר הוא התעקש ולא ירד אחרי 20 דק' הוא אומר "עזוב עזוב שתהיה בריא" ושיחתנו הסתיימה.

אתמול אני מקבל טלפון מאותו בחור אומר לי " זה אני מאשדוד תקשיב חשבתי עם עצמי ואני מוכן 54 ולא שקל פחות".

כל הסיטואציה היתה לי קצת הזויה כי מהשיחה הראשונה הוא היה נחוש בדעתו ולא משנה מה אגיד הוא לא מוכן לרדת..

השאלה שלי אם יש פה קא'צ? תאונה ?גיר /מנוע שעומד לשבוק חיים? (הוא מתחייב בבדיקה על מנוע גיר ושלדה)

השאלה השניה האם רכב שנת 2006 יד 3 (אני יהיה יד 4) עם 105 קילומטרז זה סביר?

שאלה שלישית ידוע לי שאם לא עושים לרכב טיימינג אז הסתומים נדפקים ואחכ המנוע שובק חיים המוכר אמר לי שלרכב עשו ב90 אלף טיימינג

האם בבדיקה הם בודקים את השסתומים? זאת אומרת שאם השסתומים תקינים אז כנראה שהוא באמת עשה את זה בזמן ואם השסתומים דפוקים אז כנראה זאת הסיבה שהוא לחוץ למכור..

תודה מראש :)

פורסם

אם תראה את המצב בלוח יד 2 לגבי הדגם הזה,

גם אתה תגיע למסכנה שהמחיר עבור הרכב עם מעל ל 100 אלף ק"מ ויד שלישית הוא די גבוה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=109&FromYear=2006&UntilYear=2006&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

לפעמים, כדאי קצת להרחיק את החיפושים אחרי רכב עם נתונים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה תמיד לחשוב שלילי?

אולי נגמר לבן אדם הסבלנות והוא באמת הבין שהוא לא ישיג עסקה טובה יותר מזאת ונמאס לו לחכות למוכר.

גם לי זה קרה עם הקטנוע, פרסמתי אותו מלא זמן, אנשים נרתעו בגלל היד הגבוהה שלו ובגלל זה לא התקשרו, אז כל קונה פוטנציאלי היה בעיניי הזדמנות פז.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

או שפשוט אין פה שום קאצ׳ והבחור הבין כמה קשה למכור רכב יד שניה היום, יש אנשים שמחכים למכור את הרכב שלהם חודשים ואף שנה+.

מתערב איתך שאם תיי לו עכשיו 51 אלף מכיוון שאחרי שהוא אמר לך לא הלכת וקנית מערכת לרכב שאתה אמור לקנות ב50 אלף אז הוא יגיד לך תבוא וקח.

קשה מאוד היום למכור רכב.

פורסם
או שפשוט אין פה שום קאצ׳ והבחור הבין כמה קשה למכור רכב יד שניה היום, יש אנשים שמחכים למכור את הרכב שלהם חודשים ואף שנה+.

מתערב איתך שאם תיי לו עכשיו 51 אלף מכיוון שאחרי שהוא אמר לך לא הלכת וקנית מערכת לרכב שאתה אמור לקנות ב50 אלף אז הוא יגיד לך תבוא וקח.

קשה מאוד היום למכור רכב.

מסכים.

חשב שיוכל למכור אותו במחיר שביקש, וכנראה שראה שאין טלפונים, או שיש טלפונים שמעוניינים לתת לו מחיר נמוך ממה שרצה, וממה שאתה הצעת, אז הוא החליט "ללכת על בטוח" ולחזור אליך.

לא תמיד יש משהו נסתר. אם זה רכב טוב, במצב טוב ובכללי הוא נחשב לרכב אמין, תוכל למכור אותו גם יד 5 או 6.

פורסם

יכול ליהיות שקרה צירוף מקרים, אנשים קנו את הרכב והיו חייבים למכור בגלל שהיו צריכים כסף\הרכב לא התאים להם\רכב מהעבודה.

ובגלל זה היד גבוה.

תבדוק את הרכב לעומק, וביסודיות, לראות שאין משחקים והכל אמת.

לגבי המחיר, הוא כנראה חדש בשוק היד-2, הוא חשב שבגלל שזה הונדה (יפנית מוצלחת), הוא יצליח להעיף אותה ולא לרדת שקל במחיר.

הוא ראה את המציאות, החליט שבשביל 3K לא כדאי לו לחכות (יכול להגיע לכמה חודשים), ועדיף לו להעיף אותה.

פורסם

וכמו שאמרתי המציאות עגומה,אם אין לך איזה רכב שווה שיש לו ביקוש,או איזו ספורטיבית נחמדה כמו שירוקו,קופרה,מיטו'ג'ולייטה,GTI ואני יכול להמשיך ולהמשיך הסיכוי למכור מהר הוא מאוד נמוך,אנשים מתייבשים חודשים ביד 2 כי היום יש אנשים שהרבה יותר נוח להם לשלם כל חודש איזה מימון מסריח של 1000-2000 שקל (לא מבין מה הטעם בזה,פעם כל אחד היה רוכש במזומן,לאן הגענו)ולשלם ריביות וכו' וכו' אז יוצא שאנשים לא קונים רכבים יד שניה כי קשה להם לממן אותם.

בכל מקרה זה לא העניין,אם המוכר חזר אלייך שזאת הכי השפלה לדעתי אתה יכול להוריד לו תמכנסיים ולפי דעתי תעשה את זה.

תגיד לו שמע מצאתי רכב כמו שלך אבל עם 8 אלף ק"מ יותר וסגרתי איתו על בדיקה ביום ראשון,המחיר שסגרנו הוא 50 אלף,קניתי מערכת לרכב בהפרש שנשאר לי,המקסימום שאני יכול להציע לך הוא 51 אלף שקל,רוצה יש עסקה במידה והרכב תקין כמובן,לא רוצה סע לשלום.

מקסימום תוכל לחזור אליו ביום ראשון ולומר לו שהבדיקה לא תקינה ולקנות את הרכב שלו ב54,למכור הוא לא ימכור אני מבטיח לך.

פורסם

אני לא יודע מה המחירון של האוטו, אבל אם הוא מבקש מחירון או קורב לכך הייתי עובר הלאה. לא חסר מכוניות בשוק בשביל לתפשר על אחת עם יד וק"מ בהחלט לא נמוכים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה רבה לעונים בכל מיקרה אני יבדוק אם הרכב משועבד או היה ליסינג+בדיקה במכון ואז יהיה לי ראש שקט .

ואם תוכלו להתייחס לשאלות ששאלתי זה יהיה מצוין..

---האם רכב שנת 2006 יד 3 (אני יהיה יד 4) עם 105 קילומטרז זה סביר?

--- ידוע לי שאם לא עושים לרכב טיימינג אז הסתומים נדפקים ואחכ המנוע שובק חיים המוכר אמר לי שלרכב עשו ב90 אלף טיימינג

האם בבדיקה הם בודקים את השסתומים? זאת אומרת שאם השסתומים תקינים אז כנראה שהוא באמת עשה את זה בזמן ואם השסתומים דפוקים אז כנראה זאת הסיבה שהוא לחוץ למכור..

פורסם
רוצה לצאת גבר , תגיד לו עכשיו אני נותן לך 50...

.

כמה אני לא אוהב "קונים" כמוכם.......

בכנות, אם הייתי בעל הרכב ולא הייתי לחוץ אש למכור את הרכב- הייתי מגלגל אתכם מכל המדרגות ולא מוכר לכם גם ב-60K שקלים.

פותח השרשור ככל הנראה התרשם מהרכב והיה מוכן לשלם 54K שקלים, בעל הרכב מסיבותיו שלו קבע לעצמו קו תחתון 57K שקלים אבל לאחר מחשבה החליט להתגמש כדי למכור, למה לעשות לו "דווקא" ועל הדרך לדפוק את עצמכם בכך שלא תרכשו רכב שרציתם?

(לא מדובר על הרכב הספציפי שאולי הנתונים שלו לא מדהימים, אני מדבר על הקו מחשבה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים עם edan82 - עשיתם בשנייה משפט שדה! הבן אדם מתחייב על בדיקה ולאחר כמה ימים מסיבות שונות החליט להתגמש במחיר, אז מה הביג דיל?? לפותח השרשור - אהבת את הרכב? בדוק אותו וקנה במחיר שטוב לך ומוסכם על הקונה ופשוט תהנה!

ל-2006 זה ק"מ סביר בהחלט.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הק"מ לא גבוה בכלל בשביל רכב שנת 2006, אבל אני הייתי בודק אפשרות לרכוש סיביק כזו בת 3 מליסינג או השכרה.

לא בטוח שתשלם הרבה יותר מאשר על סיביק שנת 2006 וכמו שנאמר, יש לך אפשרות לרכוש בתשלומים ולא לזרוק מזומן במכה אחת.

מה שבטוח - זה שסיביק 2006 זה רכב בן 6 עם 3 ידיים...

אגב - זו בדיוק הסיבה שהמוכר התגמש. כי כיום רוב האנשים לא מתלהבים במיוחד מלזרוק סכום כזה גבוה על רכב, כשהמגרשים מפוצצים ברכבים, חלקם טובים חלקם טחונים, והמחירים ברצפה.

פורסם

נבחן את הנושא מבחינה משפטית

כדי שתתבצע עיסקה צריכה להיות הצעה וקיבול

אני מציע X אתה מסכים יש עיסקה או מנהלים מו"מ ומגיעים בהסכמה ל Y

במקרה שלנו הצעת X המוכר ביקש Zלא בוצעה עיסקה

עכשיו המוכר מסכים לX זו הצעתו החדשה ואתה רשאי להציע לו B נמוך מX ויכולה להתבצע עיסקה או לא.

אין בכך שום פסול.

כמובן אתה יכול לאמר מתאים לי ה X המקורי שלי עדיין, ואשמח לבצע את העיסקה במחיר הזה, שעכשיו גם למוכר היא מתאימה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...