Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי מתחיל לדגדג להחליף את האוטו, גולף 06 (הרביעית רצוף) באוטו חדש (לא יד 2).

עזבו עכשיו את השיקולים הכלכליים, אני כבר ויתרתי.

הכיוון שלו הוא כמובן גולף חדשה או אולי אפילו להתפרע קצת וללכת על השירוקו.

רציתי לבקש את עזרתכם עם הצעות חלופיות להאצ'בק בסביבות המחיר הזה ובכיוון הזה.

הרכב אמור לנסוע מעט (10K בשנה, אפילו פחות. יש רכב מהעבודה) וחשבתי שאולי כדאי לנצל את ההזדמנות ולחפש משהו שיתן כמה שיותר הנאה מנהיגה ולא בהכרח יהיה פרקטי, אבל כן חשוב חסכון בדלק, עלות אחזקה סבירה ושיוכל להסיע ארבעה אנשים בנוחות נסבלת.

על השאלה המתבקשת הבאה - אוטומטי או ידני - אין לי כל כך תשובה לצערי. בואו נגיד שידני בא בחשבון.

מקווה שנתתי מספיק מידע, אשמח אם תתרמו לי רעיונות.

עמרי

פורסם

אם אתה רוצה משהו "כיף" אבל עם פרקטיות במידה שמסוגל להסיע 4 אנשים בנוחות נסבלת... בתקציב של 150 אלף לחדש, זה טיפה בעייתי. כבעל שירוקו 160 כ"ס ידני, זה יכול להתאים (אבל מחוץ לתקציב). הישיבה מאחורה היא נוחה אבל החלונות קטנים שגורמים לתחושה קלסטרופובית. כמו כן, מי שמעל 1.8 מטר יהיה לו קשה לא לדפוק את הראש מאחור. הרכב פרקטי במידה.

לגבי ההמלצה על הג'ולייטה הבסיסית של amiger, הרכב עצמו מאוד יפה ונוח. המנוע 120 כ"ס אנמי ואני אישית לא התרגשתי ממנו. איכות הגימור הפנימי לא מצדיקה את המחיר של הרכב. הדגם החזק יותר גם מחוץ לתקציב ולצערי לא יצא לי לנהוג עליו.

ההנחה שלי היא שאבא שלך אוהב גרמניות? האם הוא מעוניין בלנסות מותגים אחרים? אם לא, נראה לי שהפולו GTI הוא בדיוק בשבילכם. צריבת תוכנה ויש לכם טיל בלסטי קטן. אפשר גם לפזול לכיוון הקורסה OPC.

פורסם

תודה רבה למגיבים.

קצת טעיתי לגבי התקציב. אבא שלי פוזל לכיוון השירוקו 1.4 TSI, אני לא כל כך מעודכן במחיר.

חיפשתי קצת לתת לו כיוונים חדשים אחרי ארבע גולפים רצופות, והכיוון שלי באמת היה לג'ולייטה, מקווה שאצליח לשכנע אותו לעשות נסיעת מבחן.

לא מצאתי כן בפורום השוואות ראש בראש בין שתיהן, מישהו יכול לשפוך אור בעניין? יש אופציות מתאימות אחרות?

*לגבי הבמו סדרה 1 היא נשמעת נחמד, אבל קראתי ביקורות פושרות עליה ועדיף מבחינתי רכב שנותן יותר באריזה קצת פחות זוהרת.

פורסם

השירוקו מעולה ואבא שלך מאוד יהנה לנהוג בה. לגבי ארבעה מבוגרים ברכב לא צריכה להיות שום בעיה אם כי אני אישית לא מצאתי שלושה אמיצים מספיק אבל בתכלס זה לא רכב משפחתי ולא מיועד להסיע ארבעה מבוגרים לעבודה בוקר וערב. זה מכונית עם אופי ספורטיבי שמיועדת לנהג ומקסימום לנוסע שלידו, אם הוא רוצה להיות רכב הסעות אז שישאר עם הגולף.

פורסם
השירוקו מעולה ואבא שלך מאוד יהנה לנהוג בה. לגבי ארבעה מבוגרים ברכב לא צריכה להיות שום בעיה אם כי אני אישית לא מצאתי שלושה אמיצים מספיק אבל בתכלס זה לא רכב משפחתי ולא מיועד להסיע ארבעה מבוגרים לעבודה בוקר וערב. זה מכונית עם אופי ספורטיבי שמיועדת לנהג ומקסימום לנוסע שלידו' date=' אם הוא רוצה להיות רכב הסעות אז שישאר עם הגולף.[/quote']

זה הקטע, שברוב המקרים האוטו מסיע שני אנשים מקסימום אבל כן חשוב שיהיה אפשר במידת הצורך.

אני אנסה להציע לו מיני או ג'ולייטה, לאיש יש קיבעון על פולקסווגן והוא לא בעניין של לזוז מילימטר.

פורסם
זה הקטע, שברוב המקרים האוטו מסיע שני אנשים מקסימום אבל כן חשוב שיהיה אפשר במידת הצורך.

אני אנסה להציע לו מיני או ג'ולייטה, לאיש יש קיבעון על פולקסווגן והוא לא בעניין של לזוז מילימטר.

מיני לארבעה אנשים? נשמע הזוי.

חשבתי להמליץ על הקורסה OPC, רכב מדהים. אבל ארבעה אנשים- שוב יותר מדיי.

כנ"ל לגבי השירוקו-דרושים ארבעה שלא אוכלים הרבה.

ממליץ על הגולייטה 170, לאון FR, גולף 160.

פורסם

אין שום דבר רע בגולף, אוטו מצוין. אבל למי שנעול על VW ובכל זאת רוצה קצת לגוון, באמת שסיאט ליאון תהיה אופציה מתאימה. לגבי ג'ולייטה, יכולה להיות תחליף מתאים למי שנדלק על העיצוב - אבל מניסיוני (ואני אשמח להתבדות) "גולפיסט" ותיק לא יעבור לאיטלקיה רק בגלל העיצוב, אולי יידלק לרגע אבל הרציונל יחזיר אותו לחיק הגרמניה. רק לשם העניין, אפשר לשקול את אחד הדגמים הבכירים של פורד פוקוס עם מנוע חזק ורמת גימור טיטניום.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אין שום דבר רע בגולף, אוטו מצוין. אבל למי שנעול על VW ובכל זאת רוצה קצת לגוון, באמת שסיאט ליאון תהיה אופציה מתאימה. לגבי ג'ולייטה, יכולה להיות תחליף מתאים למי שנדלק על העיצוב - אבל מניסיוני (ואני אשמח להתבדות) "גולפיסט" ותיק לא יעבור לאיטלקיה רק בגלל העיצוב, אולי יידלק לרגע אבל הרציונל יחזיר אותו לחיק הגרמניה. רק לשם העניין, אפשר לשקול את אחד הדגמים הבכירים של פורד פוקוס עם מנוע חזק ורמת גימור טיטניום.

אמת. באמת שכחתי, אפשר להוסיף את הפוקוס 1.6 אקובוסט(180 כ"ס).

אופציה מעניינת מאד, הרכב מאובזר מאד, על הנייר הביצועים נראים טובים.

יש לי רכב כזה בבניין בצבע אדום יין והרכב גם נראה מצויין.

• תוכן חדש...