Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי הכתבה בynet הבנתי שזה ממש תפור עלי:

מיני ONE ידנית ב 110,000 ש"ח.

במחיר שאני משלם למכונית ליסינג (הלא רעה) שלי אני עובר למכונית מהנה לנהיגה, חסכונית בדלק ובעיקר גורמת לחיוך של אושר.

גודל מושב אחורי + תא מטען לא רלבנטי עבורי.

הנושא היחיד שמלחיץ אותי הוא מוסכים ושירות (השמועה מדברת על מחירים גבוהים ויחס שחצני).

אני צריך עזרה של אנשי הפורום לשמוע סיבות למה לא כדאי לעשות את המעבר הזה (על מה לא חשבתי?).

ואם אפשר - אלטרנטיבות למוסך של קמור.

תודה,

ירון

פורסם

קודם כל - אם המכונית מתאימה לך, אז זו כבר סיבה טובה לעבור, אפילו אם יש לך חשש מסוים מאחריות ושירות.

בנוסף, זכור שמדובר ברכב חדש עם אחריות מקיפה, וגם שהשירות עבר לאחרונה לידי דלק מוטורס, שעשויה לאפשר מחירים נוחים יותר ושירות עדיף למכוניות זולות יחסית, לעומת קמור.

בכל מקרה, אל תיבהל ממוסכים - זכור, הרכב באחריות. ממילא לא תשלם כלום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רוני!

הילדים גדלו ועוד מעט עוזבים את הבית, אפשר לעבור למכונית שאוהבים (ופחות פונקציונלית).

במחשבה שניה - אעבור על כל המכוניות הידניות בסכום עד 120,000 (מקבילה למשפחתית רגילה אוטומטית), ואראה מה הכי מתאים לי.

רמז: נהגתי פעם אחת במיני לפני הרבה שנים וזה הספיק...

(רוני - פנה אלי בפרטי לגבי עבודה)

פורסם

עדכון לחברי הפורום: הגודל של המיני בלתי אפשרי.

החלטתי שאני מוכן להתפשר על מכונית לשני אנשים + תא מטען (כלומר שהמושבים האחוריים יהיו מקופלים רוב הזמן).

בביקור בסוכנות, הסתבר שגב המושבים האחוריים אינם מתקפלים למצב "רצפת מטען שטוחה", כך שגם אם מוותרים על המושבים האחוריים מקבלים תא מטען לא שימושי. (ברור שניתן לפרק את המושבים אבל זה לא הכיוון שלי).

אז חלום המיני ידנית נגנז.

לא נורא, יש הרבה מכוניות ידניות טובות וזולות יחסית לאחרונה.

פורסם
עדכון לחברי הפורום: הגודל של המיני בלתי אפשרי.

החלטתי שאני מוכן להתפשר על מכונית לשני אנשים + תא מטען (כלומר שהמושבים האחוריים יהיו מקופלים רוב הזמן).

בביקור בסוכנות, הסתבר שגב המושבים האחוריים אינם מתקפלים למצב "רצפת מטען שטוחה", כך שגם אם מוותרים על המושבים האחוריים מקבלים תא מטען לא שימושי. (ברור שניתן לפרק את המושבים אבל זה לא הכיוון שלי).

אז חלום המיני ידנית נגנז.

לא נורא, יש הרבה מכוניות ידניות טובות וזולות יחסית לאחרונה.[/quote

הפוקוס הידנית האצבק פשוט צועקת!

• תוכן חדש...