Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית קומפקטית יוקרתית - BMW 1 series VS Alfa Giulieta VS Opel Astra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אבי מחפש להחליף את הטויוטה אוונסיס שלו ברכב קצת יותר קטן, ועם תחושה קצת יותר איכותית ויוקרתית.

מה חשוב לו?

תחושה איכותית ברכב, איבזור סביר+, שהרכב ירגיש טוב על הכביש, ועלויות אחזקה משוקללות סבירות (צריכה דלק + כניסה למוסכים).

היינו אתמול באלפא, אופל וב.מ.וו.

ב.מ.וו - הרכב די מרשים, וגם האיבזור יחסית סביר - החיסרון העיקרי ממה שהבנו זה שכל כניסה למוסך מתחילה מחשבון של 4 ספרות לפחות (והתרגלנו למוסכי טויוטה שטיפול של מעל 500 שח זה נדיר).

אופל - הרכב מרגיש די איכותי מבפנים. אותי קצת עיצבן שהאיבזור שהרכב מגיע איתו די מצחיק, אבל חוץ מזה הרכב נראה לא רע - מישהו יכול לשפוך אור קצת על איך הרכב, איך היבואן ואיך המוסכים שלהם בארץ?

אלפא - הרכב באמת מרגיש יצירת אומנות מבפנים ומבחוץ וגם רשימת האיבזור לא רעה - אשמח לחוות דעת על איך הרכב מתנהג על הכביש, איך צריכת הדלק בפועל, ועל חוויות מהביקור במוסכים של אלפא בארץ ועלויות.

אם למישהו יש רעיונות נוספים לרכבים שלא חשבנו עליהם מוזמנים להמליץ.

הדרישות די ברורות לדעתי - התקציב בערך עד 180 אלף שח.

גם הצעות מגוונות אפשריות (הקיה ספורטאג' עדיין בתמונה מבחינתנו גם).

יום טוב,

משה.

מגאן 265

פורסם

באלפא אנחנו מאוד ליברלים לגבי נסיעות מבחן, אז לגבי התנהגות הרכב וכו', קח נסיעה והיתרשם.

תחושת הבטן שלי היא שלא תתאכזב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני ממליץ לכם בחום לבדוק גם את הלנצ'יה דלתא.

אבא שלי קנה אחת לא מזמן, גם הוא חיפש רכב קטן יותר ואיכותי לפחות כמו האודי A4 שהיתה לו.

בינתיים הוא טוען שזה הרכב הכי טוב שהיה לו.

פורסם

הג'ולייטה ללא ספק מדהימה,ממה שידוע לי(בערך) עלויות טיפולים של הג'ולייטה ממש לא בשמים.

בכל מקרה לדעתי זאת תהיה תמורה טובה לכסף.

פורסם

אני נמצא כרגע בדיוק באותה התלבטות.

את הבמוו פסלתי די מהר, היא פשוט לא נוחה על כבישי הארץ והעיצוב הגרמני הכבד משרה אוירה קודרת.

עם הלנצ'יה יש לי נסיון של שנתיים, לא בארץ, על גירסת דיזל ידנית. רכב מצוין. מפנק איכותי ואמין.

כרגע חזרתי מנסיעת מבחן על הג'ולייטה, זו כנראה הבחירה שלי. רכב איכותי, יפהפה לטעמי, מאוד יציב על הכביש, מרווח מאוד יחסית לגודל החיצוני, אם כי פחות מהלנצ'יה אבל בסך הכל נראה לי שנותן את החבילה הטובה ביותר.

פורסם

עידן, אבי עשה נהיגת מבחן על האלפא, ולא התרשם לטובה. נסיעת המבחן היתה קצרה ולא ממצה, אז אמרתי לו שיעשה עוד אחת, אולי תשתנה דעתו. אין ספק שהיא כרגע ה AllAround הכי טובה לדרישותינו.

מישהו יכול לשפוך אור על עלויות הטיפולים באלפא? ומהי צריכת הדלק של הרכב?

הלנ'ציה עדיין קצת קיצונית - ירידת הערך הלא ידועה מרחיקה אנשים ממנה כמו אש, וכך גם את אבי.

מגאן 265

פורסם

היתה לי ג'ולייטה למשך כמה חדשים (רכב גישור).

צריכת דלק תלויה במשקל כף הרגל, אם נסעתי רגוע קיבלתי 1:14 בממוצע. אם לחצתי יותר אז 1:12.

בגדול הג'ולייטה היא מקום שנעים להיות בו, היא מרווחת ומזמינה, יחסית נוחה ואם במקרה אבא שלך הוא הטיפוס הלוחץ אז הוא יגלה יכולות דינמיות טובות.

למרות ההסתייגות הייתי ממליץ לו כן לעשות נסיעה בדלתא, היא ברמה אחרת מהאחרות בקבוצה.

לא מכיר את האופל.

פורסם

משה,

נשמח לראות את אביך מחר באירוע- הוא יוכל לבצע נסיעת מבחן נוספת.

אולי תצטרף אליו וניפגש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...