Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מאוד רוצה להשתדרג לרכב חדיש (אני כרגע נוסע על לנטיס 97 1800 שאוכלת לי את הכיס גם מבחינת תיקונים וגם דלק)

רציתי לדעת מהן האופציות הכי טובות היום לרכישת רכב משנתון מתקדם יותר?

פורסם

הכל תלוי במצבך הכלכלי וביכולת ההחזרכ שלך.

ה"ליסינג הפרטי" הוא בעצם צורת הלואה, אם תריץ חיפוש תמצא כמה שרשורים עדכניים העוסקים בנושא.

ממליץ לך לפנות לבנק, חברות מימון וחברות העוסקות ב"ליסינג פרטי" ולקבל הצעות אישיות. בסופו של דבר מדובר בהצעות התאמה אישית, כלומר ככל שמבחינת נותן ההלואה אתה מהווה סיכון יותר גדול (כושר החזר יותר קטן) העלות תהיה יותר גבוהה. כמובן שאתה צריך לשקלל את העלות בחמיר הרכב שתכרוש ולהחליט אם היא מתאימה לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום רב.

אני מאוד רוצה להשתדרג לרכב חדיש (אני כרגע נוסע על לנטיס 97 1800 שאוכלת לי את הכיס גם מבחינת תיקונים וגם דלק)

רציתי לדעת מהן האופציות הכי טובות היום לרכישת רכב משנתון מתקדם יותר?

בגדול, יש לך שלוש שיטות מימון לרכב:

1. הלוואה דרך הבנק, במידה וההיסטוריה שלך בבנק טובה והרכב חדש יחסית.

2. מימון דרך היבואן, במידה ואתה רוכש רכב חדש לחלוטין.

3. מימון בשיטת הליסינג הפרטי, שאפשרי גם לרכב חדש ולפעמים גם לרכב משומש.

ארחיב ברשותך על השיטה השלישית של הליסינג הפרטי כיוון שזו השיטה שאנחנו מתמחים בה. בשיטה הזו אתה משלם מקדמה ראשונה של כ-15 עד 50 אחוזים משווי הרכב במזומן (יכול גם להיות שווה ערך, כמו למשל רכב ישן בעסקת טרייד אין) וממשיך בשלוש שנים של תשלומים חודשיים קבועים. גובה התשלומים נקבע בהתאם לסוג הרכב שרכשת ולגובה המקדמה ששילמת. המטרה היא להגיע לאחר שלוש שנים לתשלום של כ-60 עד 70 אחוזים משווי הרכב. לאחר שלוש שנים, יש לך אפשר להזדכות על הרכב ולהתחיל עסקת ליסינג פרטי חדשה או לשלם את היתרה ואז הרכב שלך. בנוסף, יש לך אפשרות לרכוש גם חבילת אחזקה ואז חברת הליסינג אחראית גם על הטיפולים השוטפים והטסט שיש לעשות לרכב. אתה רק שם דלק ונוסע.

יתרונות השיטה הם העובדה שהמימון הוא חוץ בנקאי ולכן לא מעמיס על האובליגו בבנק, התשלומים החודשיים הקבועים והעובדה שמובטח לך (לפחות אצלנו) מחיר מחירון של הרכב בסיום העסקה. החיסרון העיקרי של השיטה הוא שאם תרצה לאחר שלוש שנים לרכוש את הרכב במלואו תהיה "יד שנייה" ולא "יד ראשונה" (כיוון שהרץ הייתה היד הראשונה). לדעתי לא מדובר בחיסרון מהותי כיוון שרוב הרכבים בני ה-3 שנים הם כיום יד שנייה מליסינג וזה לא משפיע על מצב השוק, אבל זה כבר לשיקולך.

פורסם

תחילה אומר שלמען הגילוי הנאות אני סוכן של פיג'ו-סיטרואן

אצלנו קיימת שיטת ליסינג ללקוחות פרטיים שלפי דעתי הינה הטובה והמשתלמת ביותר כיום.

תשלום של מקדמה לאחר מכן תשלום של 36 חודשים ולבסוף תשלום בסוף תקופה

כמו בכל החברות/יבואנים גם אצלנו ישנה התחייבות לטרייד אין עתידי במחיר מחירון מלא אך היתרון הגדול שלנו הוא

שאנחנו גם מתחייבים לרכוש את הרכב מהלקוח לאחר 36 חודשים במזומן ללא כל התחייבות לקניה מצידו

ז"א שהלקוח בפועל משלם רק את ירידת הערך(מחירון) של הרכב.

מקווה שעזרתי

פורסם

מצד שני להלוואה פשוטה מהבנק יש את היתרון הבולט של תשלום חודשי מהשקל הראשון ועד האחרון בלי כל מיני מקדמות ותשלומים סופיים של אי אלו סכומים שיכולים להיות כבדים מאוד. או שאולי יש לחברות המכירה תשובה גם לזה?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הגיע הזמן שאחד מנציגי הליסינג יסביר סוף סוף מה זה אומר "להזדכות" בסוף התקופה. משום מה מחסירים תמיד את ההסבר על הסעיף הזה, ואנשים ממש מוקסמים מהשיטה בל לדעת מה מסתתר.

הזיכוי הינו ההפרש שנשאר ממחיר המחירון של הרכב ליום סיום העסקה לבין הההפרש שנותר לשלם על הרכב בסוף התקופה. זאת אומרת אם קנית רכב ששוויו 100 אש"ח, שמת מקדמה של 30 אלף שח, כל חודש החזרת 1000 ש"ח, בסוף התקופה נשאר הפרש של 40 אש"ח, לפי מצב השוק כיום והמחירים שנמכרים רכבים סביר להניח שרכבך יהיה שווה כ 60 אש"ח במחירון לפני ריג'קטים למינהם. זאת אומרת שאתה נשאר עם זיכוי של 20 אש"ח לרכב חדש. או שתשלם 40 ותשאיר את הרכב אצלך.

לשיקולך.

לדעתי זוהי שיטת מימון טובה, אני רכשתי רכב בשיטת הליסנג הפרטי/מימוני, גם קיבלתי הנחה ממחיר המחירון של הרכב על העסקה, וגם בריבית יותר טוב הממה שקיבלתי מכל שיטת מימון אחרת.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• תוכן חדש...