Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מעוניין לקנות רכב או סקודה אוקטביה דיזל ידנית או ג'טה דיזל ידנית

היתי היום בסקודה הרכב עולה 140 אלף

נגיד אני מביא 30 אלף מזומן

ועושה 36 תשלומים של 1400 שקל

אחרי שלוש שנים הם מתחיייביםן לקנות את הרכב במחיר מחירון עד ירידה של 5 אחוז מהמחירון (לפי השיכלול של לוי יצחק)

הריבית השנתית היא 3.5 אחוז

אני מפחד לאבד תוך 3 שנים סכום כסף שמגיע עד 40-50 אלף ש"ח שזה דיי משמעותי

אני מחפש רכבים שציינתי ביד 2 ובתאירם אחרים רובם הם עם ק"מ מאוד גדול

אשמח אם תעזרו לי אולי יש דרכים אחרות או מקומות או מגרשים שיש שם רכבים חדשים עם ק"מ נמוך(רכבים אמינים שלא הורידו להם ק"מ)

תודה מראש

פורסם

שמע אתה תמיד יכול לחכות שייפול משהו טוב ביד 2,אל תקנה רכב מלחץ,אם תעשה את זה זאת תהיה טעות רצינית כי אפשר לראות שאתה לא סגור על עצמך והנושא הכלכלי מאוד חשוב לך,גם כן שאתה לוקח הלוואה.

אתה יכול לנסות במקומות כמו כלמוביל,או אוטו דיל(החברה הזאת שליד צ'מפיון אם אני לא טועה זה השם שלה).

תחפש קצת ותראה מה מתאים לך,

אם תמצא את אותו הרכב בן שנה למשל שעבר בערך 10 אלף ק"מ החסכון יהיה שווה כל שקל כי אתה תקבל רכב עם אחריות שבקושי עבר משהו (כמובן יש לעשות בדיקה ולא להסתמך על זה שהרכב רק בן שנה ועבר 10 אלף ק"מ ונראה שמור).

פורסם

אוטו דיל זה מגרש טריד אין של צ'מפיון מוטורס ( יבואן פולקסוואגן\סיאט\סקודה\אוודי ).

תבדוק, לפעמים יש להם רכבים עם נתונים טובים, אבל זול זה לא יהיה.

וכן, רכב דיזל מהנילונים יאבד מערכו הרבה ב 3 השנים הראשונות - אולי אפילו יותר ממה שרשמת.

אם אתה קונה לתווך של הרבה שנים, זה אולי כדאי יותר.

אבל בשביל 3 שנים מטעם החישוב של ירידת ערך כדאי לחשוב לכיוון של רכב בן שנתיים-שלוש.

הוא כבר הפסיד את הבוכטה, אבל עדיין יחסית חדש וכנראה לא יתקלקל כל שני וחמישי.

יש קושי לא קטן למצוא רכב דיזל בן 3 במצב שמור ועם נתונים טובים, אבל אפשרי.

היתרון של ג'טה על אוקטביה TDI מבחינתך זה ההפרש בביטוח מקיף (של אוקטביה משמעותית יותר יקר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש סיכוי גבוה מאוד שבשלוש שנים תאבד לפחות 40K ש"ח...ואני מדבר על המחירון היבש.

יכול מאוד להיות שאם מצב שוק המשומשות יהיה כמו המצב היום אז גם מחירון יהיה קשה מאוד לקבל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש סיכוי גבוה מאוד שבשלוש שנים תאבד לפחות 40K ש"ח...ואני מדבר על המחירון היבש.

הרבה יותר.

הפאביה הקודמת הייתה אצלי שנה וחצי בדיוק (18חודש) וקניתי אותה 87 עגול על הכביש.

כשקיבלתי מחירון מלא משוקלל מהביטוח המחיר היה 66K (ז'תומרת 21000ש"ח).

וזה יחסית רכב זול לעומת משפחתית ט"ד סדאן שעולה 140?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רכב זאת הוצאה - לא השקעה ולא תוכנית חיסכון. אתה תפסיד על כל רכב שתמכור אחרי 3 שנים. תקנה משומש ותוכל לחסוך את אובדן הערך הראשוני. תקנה חדש אז תהיה לך אחריות וראש שקט לשנתיים - שלוש בלי הוצאות על תיקונים, מה שלא יחסך לך ברכב משומש. תעשה את החשבון מה עדיף לך.

פורסם

ממליץ לך לשבת על יד 2,אוטודיל,וסוכנות כמו כלמוביל(סוכנות מעולה, יש לי נסיון ממש טוב איתם) ולחכות לאט לאט עד שתיפול לך איזו מציאה טובה,בטוח תמצא משהו בן שנה-שנתיים שיענה לך על כל הצרכים במצב מעולה.

יש המון אנשים שקונים רכבים ומוכרים אותם אחרי שנה שנתיים כי הם מיצו את הרכב ועוד המון סיבות.

בהצלחה לך.

פורסם

צדק מי שכתב שרכב אינו השקעה. רכב הוא אמצעי שנועד לספק לך שירות כלשהו (תחבורה נוחה) ויש לו עלות. עליך להחליט מה העלות שאתה מוכן לשלם תמורת נוחות זו.

הבעיה הגדולה ב"ליסינג הפרטי" שאתה מתאר הוא הכבילה ל-3 שנים, שבסופן עליך להחליט אם להשלים את מחיר הרכב, למכור אותו (קרוב לודאי בהפסד) או להתחיל מחזור חדש של רכישת רכב באותה סוכנות.

כמוכן - עליך להביא בחשבון שאם הרכב ירשם על שם חברת הליסינג, ערכו, במחירון משוקלל, יהיה נמוך בעוד כ-20% בהשואה לערכו כפרטי, הפסד של עשרות אלפי ש"ח לחשבונך.

לדעתי עליך לקבל שלוש החלטות:

1. שאתה זקוק לרכב ומוכן לשלם את העלויות הנובעות מכך - החל מירידת ערך, מימון ועד דלק ותיקונים.

2. לקבוע מה הסכום (חודשי או שנתי) שאתה מוכן להוציא.

3. האם אתה מוכן להתחייב לסגירת העסקה בעוד 3 שנים בתנאים שינתנו על ידי נותן ההלואה.

רק כאשר קיבלת החלטות אלה תוכל לבחון את האפשרויות העומדות בפניך:

1. לא לרכוש רכב (או לא להחליף את הקיים).

2. לקחת הלואה בנקאית (היתרונות - הרכב על שמך, ההלואה לטווח יותר ארוך, גמישות מלאה לגבי מועד מכירת הרכב) - עליך לבדוק את התנאים מול הבנק שבו מתנהל חשבונך (או בנקים וחברות מימון אחרות). המלצתי לגבי פניה לבנק המכיר אותך נובעת מכך שפקיד ההלואות ידע להעריך את יכולתההחזר שלך ולהזהיר אותך מהרפתקאות.

3. לרכוש במנגנון של "ליסינג פרטי".

4. לרכוש רכב יותר זול במסגרת יכולתך הכלכלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום, אני גם ממתין כמה חודשים בקוצר רוח יימצא רכב דיזל ידני ובבעלות פרטית כגון אוקטביה/ג'טה בן שנה-שנתיים עם ק"מ סביר, נגיד עד 40K. אבל מה - אין. או שזה DSG7 (מפחיד, מבחינתי) או שזה מתקרב ל- 100000 ק"מ, אם לא יותר, או שזה מליסינג או ממורה לנהיגה בכלל. או שמבקשים מחיר שלא רחוק ממחיר של רכב חדש.

מתברר שרכב כזה מאוד קשה להשגה, אולי בגלל העובדה שכמעט לא קונים אותם לשימוש פרטי. רוב קונים אותם לשימוש מסחרי/מונית, וזה די מובן. אני אישית כנראה אסתפק בפביה סטיישן דיזל ידנית, אותם יש יותר בשוק.

פורסם

רכב חדש יורד לרב בין 35-40% במחירון היבש.

אז הגיוני שתאבד בשלוש שנים כ45K מערך הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...