Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, היום הלכתי למגרש של אבא של חבר מהכיתה, ראיתי שם גולף שממש משכה את תשומת הלב שלי, גולף דור 4 מודל 2004 מנוע 1600.

יש על הרכב מערכת, קיט פנסים, מגנזיום, אזעקת ביפר, וDVD דאבל דין עם בלוטוט.

המחירון של הרכב הוא 42 אלף, אחרי שישבתי ודיברתי והתמקחתי איתו, הצלחתי להוריד אותו למחיר של 25 אלף.

הרכב עבר 170 אלף קילומטר.

עשיתי סיבוב על הרכב הכל נראה לי תקין ואפילו נהנתי מאוד מהנסיעה.

הנה תמונות של הרכב:

http://www.fastup.co.il/images/9841851.jpg

http://www.fastup.co.il/images/8722544.jpg

http://www.fastup.co.il/images/27219905.jpg

עכשיו יש לי מספר שאלות:

1. כמה הרכב הזה אמין?

2. האם זאתי עסקה שווה?

3. האם יש לרכב צריכת דלק גבוהה? (מדובר על אוטומט)

4. שמעתי שחלקים עולים מלא כסף, אך מצד שני אני מחזיק כרגע בסיאט איביזה ושתיהם זאת אותה חברה, אז זה לא משנה לי איביזה או גולף?

אז כדאי לי לקנות את הרכב?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

עכשיו יש לי מספר שאלות:

1. כמה הרכב הזה אמין?

2. האם זאתי עסקה שווה?

3. האם יש לרכב צריכת דלק גבוהה? (מדובר על אוטומט)

4. שמעתי שחלקים עולים מלא כסף, אך מצד שני אני מחזיק כרגע בסיאט איביזה ושתיהם זאת אותה חברה, אז זה לא משנה לי איביזה או גולף?

אז כדאי לי לקנות את הרכב?

מערכת וכל ה-"שופוני" הזה לא שוות כלום אם הרכב במצב רע.

קודם כל לפני הכל, אפילו אם זה מגרש של אבא של חבר שלך מהכיתה, עדיף שתיקח את הרכב לבדיקה יסודית

של מנוע, גיר, מכלולים ולא תסמוך על עיוור (עדיף במוסך רון שמכיר את הרכבים האלה ולא במכון בדיקה שרק יכסתח את עצמו).

כשזה מגיע לכסף ואם יצוצו תקלות רציניות אם תחליט לרכוש אותו בלי בדיקה, אתה תוכל להאשים רק את עצמך והוא יוכל כמובן

להתנער ממך.

לפי מה שאני יודע על הרכב, מנוע ה-1600 נחשב לדי "עגלה" אבל אם לא תטחן אותו אז זה לא ישנה לך.

צריך לבדוק שיש לו קולר (מקרר) גיר, גם צריכת הדלק שלו לא משהו.

חלקים עולים מלא כסף רק אם תכניס אותו למוסך של היבואן, במוסך רון הסיפור כנראה יהיה זול ואמין יותר.

בהצלחה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

נראה לי, שאתה מתרכז בתפל ולא בעיקר. איבזור כזה או אחר או מערכת כזו או אחרת זה נחמד ותו לא.

בתור התחלה תשאל את עצמך שתי שאלות :

א. אם מדובר ברכב במצב טוב ומאובזר - מדוע הוא הגיע למגרש ?

ב. לא נראה לך חשוד, שבעל המגרש מוכן להוריד לך 17,000 ש"ח, כמחצית !!! שווי הרכב כה במו"מ ועוד לפני שקנית ?

אני אישית לא הייתי קונה בחיים ממגרש (אלא אם מדובר בחברות טרייד אין של היבואנים) אבל גם ללא קשר לכך לא הייתי קונה רכב עם נסועה כזו ממודל 2004, זה פתח לצרות ולתקלות.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
נראה לי, שאתה מתרכז בתפל ולא בעיקר. איבזור כזה או אחר או מערכת כזו או אחרת זה נחמד ותו לא.

בתור התחלה תשאל את עצמך שתי שאלות :

א. אם מדובר ברכב במצב טוב ומאובזר - מדוע הוא הגיע למגרש ?

ב. לא נראה לך חשוד, שבעל המגרש מוכן להוריד לך 17,000 ש"ח, כמחצית !!! שווי הרכב כה במו"מ ועוד לפני שקנית ?

אני אישית לא הייתי קונה בחיים ממגרש (אלא אם מדובר בחברות טרייד אין של היבואנים) אבל גם ללא קשר לכך לא הייתי קונה רכב עם נסועה כזו ממודל 2004, זה פתח לצרות ולתקלות.

+1

מחזק את הכתוב.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

גולף, רכב סחיר+, מחירון 42 והוא עושה לך הנחה של 17K על-מה ולמה?

אחרי "קצת" התמקחות?

תחשוב בכמה הוא קנה את הרכב הזה (רמז: פחות מחצי) ועכשיו תחשוב למה בעל הגולף

נתן לו אותה במחיר כזה נמוך. (רמז2: משהו שם דפוק)

מעבר לזה, גולפים בפרטי לא חסר. למה ממגרש? ועוד עם כל מה שציינתי כרגע?

רד מזה ומהר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

1. גולף דור 4 1600 זה רכב מאוד אמין! (לאחותי הייתה אחת 10 שנים רכב מוזנח רצח)

2.ממש לא אוכלת הרבה דלק

3.חלקים מעט יותר יקרים (לא כזה נורא) והטיפולים בחברה כמובן מאוד יקרים

4. הק"מ דיי גבוהה לרכב 2004

5.כמו שאמרו כאן משהו מוזר שהמחיר כל כך זול! כמה כבר הוא יוריד על ק"מ גבוהה?? תיקח את הרכב ותבדוק אותו היטב! שילדה! מנוע וגיר וכו'

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מוסך רון זה דיי רחוק לי, ושמעתי שטסט ליין עושים הכל כדי לכסות על התחת שלהם כמו כל שאר מכוני הרישוי שעושים בדיקה לפני קניה. דרך אגב בעל המגרש אמר שהוא נותן לי 3 חודשים אחריות על גיר, מנוע וכו׳

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

לפי קילופי הצבע בדלתות, הרכב צבוע במאה אחוז. וגם יחסית רואים לפי התמונה.

עוד סיבה להתרחק, אין סיבה שיהיה צבוע אלא אם עבר משהו. אני מנחש שיש לו שלדה פגועה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
לפי קילופי הצבע בדלתות, הרכב צבוע במאה אחוז. וגם יחסית רואים לפי התמונה.

עוד סיבה להתרחק, אין סיבה שיהיה צבוע אלא אם עבר משהו. אני מנחש שיש לו שלדה פגועה.

למען האמת הרכב נקי מתאונות, הוא התחייב לי על שלדה ושהרכב לא עבר תאונה ומחר אני מקווה לקחת אותו לבדיקה.

ודרך אגב הוא אמר לי שהוא סידר לי את המחיר הזה רק בגלל שאני חבר טוב מאוד של הבן שלו, ושהוא לא היה מוכן למכור רכב כזה מתחת ל30 אלף.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

אנשים מציעים לך לדלג לרכב הבא ולא מסוחר, ואתה ממשיך בשלך ומחפש רק חיזוקים. בהצלחה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההבדל בצבע בין הכנף הימנית למכסה המנוע בולט. כדי לדעת אם נפגעה השלדה צריך ללכת למכון. אם אתה רוצה לדעת בדיוק איפה עשו תיקונים בפח קח דף מגנט (כמו ששמים על המקרר) ותעביר אותו על הרכב. במקומות שזה לא ידבק לדופן היתה מכה שיתקנו ומילאו שם חומר פחחים.

לדעתי כדאי לך לחפש רכב ממוכר פרטי עם הסטוריית טיפולים מסודרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב צבוע משנת 2004-מוזר.

המוכר חותך כ40% משווי הרכב- קצת מוזר.

חבר או לא חבר, זה העבודה של הבן אדם והוא רוצה להרוויח(כנראה קנה את הרכב ב20).

אני מאמין שאת הפנסים המערכת והג'אנטים הוא התקין-כדי "לקנות" אנשים שיסתנוורו מכל התוספות וייקנו את הרכב.

הנסועה לרכב גבוהה לשנת 2004(לא בהרבה על הממוצע).

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם החלטת ללכת על הרכב ויהי מה - שיהיה לך בהצלחה.

עצה ידידותית שלי - אל תאמין לסיפורים. סוחר צריך להרוויח, נקודה. הוא לא ייתן לך הנחה של 17,000 ש"ח בגלל שאתה חבר של הבן שלו, בדיוק כמו שאני לא ארשום סתם כך צ'ק של 5000 ש"ח לחבר.

אם הוא מוכן למכור לך את הרכב ב - 25,000 ש"ח זה אומר, שהוא קנה אותו מהבעלים הקודם ב - 22-23 אלף ש"ח גג, וזה כשהמחירון 42,000 . אתה מכיר אדם, שייתן רכב שמור ומאובזר בתוספות (כך אתה טוען) למגרש תמורת 50% מערכו ? אני לא.

ואגב, כתבת שלקונה אחר הוא לא היה יורד מתחת ל - 30,000 ש"ח. מדובר עדיין ב - 12,000 ש"ח ! מתחת למחירון. תעשה אחד ועוד אחד ותבין למה אני חותר.

עצתי - קנה מפרטי או מסוכנות מסודרת כמו אוטודיל, שגם תתן לך יישור קו + אחריות.

בהצלחה בכל מקרה.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

למי אכפת.

אתה קונה רכב או שאתה קונה ערימה של אבזור?

אם הרכב היה נורמלי כנראה שהוא לא היה שוחט ככה את המחיר.

V5

• תוכן חדש...