Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני יודע שכותרות דומות הופיעו בעבר, אך יש שאלות שנותרו פתוחות בעיניי.

לאחר מחקר לא קטן הגעתי למסקנה כי בכל זאת אני מעדיף את הקיה סיד. אנו זוג עם תינוקת קטנה, כך ששימושיות (נפח תא מטען וכדומה) ובטיחות הם נושאים מאד חשובים.

אני מונה את היתרונות של קיה סיד על פני ה-i30 לפי הבנתי:

1. קיבל ציון יותר טוב במבחן ריסוק

1. ביצועים מעט יותר טובים

2. פתח תא מטען יותר נוח (שטוח ונמוך, לעומת מוגבה מעט ועם פינות בזווית של 45 מעלות ב-i30)

כמה לדעתכם כל אחד מהסעיפים הללו זניח או משמעותי? אני מחפש בנרות קיה סיד במצב טוב, 2008-2009, אך מתקשה למצוא - אם ההבדלים זניחים, אפנה ל-i30, כאלה יש המון.

כמו כן, מישהו יודע למה הסיד כל כך הרבה יותר נדיר מתאומתו, ה-i30? על הנייר, נראה לי כמו רכב מעט יותר טוב...

תודה

פורסם

הסיד פחות נפוצה כי בשנים 2008-2009 ו-2010 פחות קנו אותה בחברות הליסינג. היונדאי נמכרה בכמויות מאוד גדולות בחברות הליסינג ולכן גם כיום כמשומשת קל יותר למצוא אותה.

אני לא חושב שההבדלים ביניהם גדולים כל כך. אני חושב שבזכות המחיר הנמוך יותר הקיה מעט יותר אטרקטיבית לרכישה אבל ההבדל אינו גדול במיוחד ולכן גם לא כדאי (לדעתי) להתעקש על הקיה.

פורסם

שלום,גם אני התלבטתי בין שני הרכבים לפני שלושה חודשים. על הנייר מדובר באותו רכב אך בסוף קניתי את היונדאי.

הסיבה היא סחירות, יש יותר היצע של רכבים לעומת הקיה ובמכירה אני מאמין שהיונדאי תמכר יותר בקלות מפני שיש לה יותר ביקוש.

שים לב כאשר תדבר עם מוכרי הרכבים, שיש הרבה יותר גמישות מחיר בקיה, מזה תסיק לגבי הסחירות בהמשך.

פורסם

אני בעד הקיה, מהסיבות הבאות:

1) יש אחריות ל-7 שנים למנוע ולגיר (ביונדאי אחריות רק 3 שנים)

2) מה שקונים בזול מוכרים בזול (ומרוויחים את הריבית על ההפרש)

3) גם יונדאי i30 קשה למכור, דווקא בגלל ההיצע הגדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי, הייתי בסוכנות רכב היום ובדקתי מקרוב את הi30. למען האמת, התאכזבתי מתא המטען - הצורה שלו הופכת את הכנסת עגלת התינוק ללא נוחה (הבאתי את העגלה כדי לבדוק!).

אני חושב שאם אקח i30, אז את גרסת הסטיישן, או שאמשיך לחפש סיד...

• תוכן חדש...