Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום....אני חדש פה בפורום.

חברה שלי רוצה לקנות רכב קטן.....האמת שכבר קנינו יונדאי I 10 מאלדן אבל אחרי שבוע הם אמרו שהם מעלים את המחיר בעוד 3.5K כי היבואן העלה את המחיר....למרות שנחתם חוזה....

בכל מקרה אנחנו עכשיו מחפשים רכב וחבר שלי אמר לי ש I 10 הוא רכב טוב אבל הגירסא של 1100 לא טובה והרבה יותר שווה לשדרג לגירסא של ה-1250 מכיוון שהמנוע לא יתחמם מהר.....מה אתם אומרים על זה ובכלל על ה-I 10??

עוד משהו אחרון...חבר של אבא שלי סוכן מכוניות והוא הציע לנו I 10 20009 עם 40000 ק"מ גרסאת 1250 ב-55K.....איך המחיר?

פורסם

מנוע 1.1 הרכב הוא ידני,

המנוע בנפח 1.25 הרכב הוא אוטומט ויהיה פחות חסכוני בדלק,

מה גם שחיסכון בדלק הוא לא הצד החזק של ה I10.

so far so good so what

פורסם

קודם כול הנושא של התחממות בין המנועים קישקוש.

1.25 עדיפה,אך מחירה כחדש מוגזם,אם אתם רוצים רכב מיני אוטומטית הייתי בודק גם את פיגו 107 שתהיה חסכונית יותר,יש לה גיר רובוטי אך נהגתי עליו והוא בסדר גמור.

במיוחד עכשיו כשיש מבצע ב70K.

אם בכול זאת יונדאי,הרכב שהציעו לך עם ק"מ ממוצע לרכב בן 3 שנים,כדי לדעת מחיר הייתי בודק ביד 2 בכמה נמכרים כאלו רכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הI10 עם מנוע 1.1 ניתן להשיג גם עם גיר אוטומטי,

נהגתי על הידנית, סוחבת קשה לדעתי (אבל אני רגיל למכוניות עם 100 כ"ס +),

אבל לעיר אמורה להספיק, אני מניח שבאוטומט תסחוב עוד יותר קשה...

ב70 אלף ש"ח הייתי ממליץ כבר לקחת את הפיקנטו, אחת ממכוניות המיני המשתלמות ביותר בנושא של אבזור, אחריות, בטיחות ומנוע חזק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...