Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ליונדאי i10 inspire 1.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי i10 חדשה!

האונייה אמורה להגיע ב-27/3/12, וכלמוביל היבואנית של יונדאי הציעה לי ביטוח חובה + מקיף ב-5200₪ כולל הכל! כולל חלפים מקוריים של יונדאי וכולל רכב חלופי אם נתקעתי בדרך וכו׳.

השאלה שלי היא האם כל-כך חשוב ״החלפים המקוריים״ של יונדאי או שאני יכול לסגור בהרבה חברות ביטוח אחרות שנתנו לי מחירים יותר זולים, גם כולל רכב חלופי אבל לא כולל חלפים מקוריים, כן כולל חלפים במוסכים מורשים של יונדאי.

המחיר הכי נמוך מצאתי בינתיים ב-כלל ביטוח״ - 4100₪ !!! שזה משמעותי..

שוב - האם אני אצטרך להחליף איזשהו חלק ברכב חדש למרות שיש לי אחריות 3 שנים או 100 אלף ק״מ, והאם זה קריתי חלפים מקוריים.

(יש לציין שאני בן 25, זה הרכב הראשון שלי, הוצאתי רישיון ב-2006 ואין שום עבר פלילי או תביעות, עד היום נהגתי ברכב של ההורים - מאזדה 3 2007.)

תודה והמשך יום טוב שיהיה.

פורסם

נשמע לי יקר מדי לנהג עם וותק של 6 שנים שאתה לא חדש ולא צעיר,

אני צעיר, לא חדש, עם וותק של שנתיים משלם 4800₪...

תבדוק במקומות אחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברור ש-"חובה" לשים חלפים מקוריים, אבל השאלה היא למה אני צריך חלפים מקוריים??? הרכב חדש! שנה שנתיים ראשונות לא נראה לי שצריך להחליף משהו.

או שאני טועה והרכב יתפרק לי אחרי חודש??

• תוכן חדש...