Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לחוות דעת לגבי בדיקת רכב שעשיתי. רכב גולף משנת 2005 , בעל מנוע 2 ליטר FSI.

עבר 123000 ק''מ.

ראיתי את כל הטיפולים במוסך והיה טיפול גדול לפני כחצי שנה כולל רצועת טיימינג

בסה''כ הרכב במצב טוב לפחות על פי מה שאני יכול להעריך בצורה חיצונית.

להלן התוצאות:

מנוע: מנוע שורף שמן , נזילות שמן , חוסר שמן במנוע , רעשים ונקישות פנימיים.

סרן קדמי ומערכות היגוי: לתקן זויות היגוי , שחיקת צמיגים , סטיות הגה , חופש משולשים במתלה , נקישות מתלה.

קפיצים: בולמי זעזועים קדמיים חלשים.

שלדה ליקוים בעלי משמעות נמוכה(המוכר אמר לי שהיתה תאונה קלה והוחלף כנף בצד ימין):

החלפת כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים , החלפת מכסה מנוע + פגיעה , החלפת דלתות ימין , פגיעות בפח סביב למרכב , תיקון כנף אחורית ימנית מולחמת , פגיעה פח סף חיצוני.

מערכת בלמים: צלחות שחוקות , לפרק גלגלים לבדיקה.

שאר הדברים יצאו תקינים.

תודה לכל העוזרים!

פורסם
הרכב עבר כמה פצצות רציניות. ויש לו תאונה בשלדה

תתרחק ממנו ועבור לרכב הבא.

תאונה בשלדה? איך הגעת למסקנה הזאת?

פורסם

לדעתי - לא נראה שיש פה משהוא בעיתי - והרכב בסך הכל בסדר .

היתי אולי לוקח למוסך לבדוק את נושא המתלה , אבל נראה לי שזה רק כסת"ח.

לגבי התאונה , לרכב היתה כנראה תאונה ללא פגיעת שלדה - צריך להוריד על זה כמה אחוזים(10 אחוז נראה לי סביר)

פורסם

לי היה את אותו הרכב רק מנוע 1.6 FSI במקום 2.0 ואצלי הייתה שרשרת טיימינג (שלא דורשת החלפה מן הסתם).

חשבתי שזה אותו הדבר גם במנוע ה2.0.

במקומך הייתי מדלג על הרכב גם אם אין פגיעת שילדה,ולו משום יותר מדי חלקי פח הוחלפו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כתבת שהכנף תוקנה עם סימני הלחמות. ההלחמות הן לשילדה ומכונים רבים יגידו שזהו קצה שילדה.

קרה לי המקרה הנ"ל עם מאזדה 3 שרק עקב ההלחמה נקבעה קצה שילדה. תבדוק את זה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לדעתי בכללי הרכב מאוד משתלם לקנייה (לא הרכב המדובר), המחירון שלו צנח המון לפני 4 שנים המחירון היה כ 123 אלף, הוא צנח בחצי בערך.תמצא לדעתי רכב אחר.בהצלחה!

• תוכן חדש...