Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקת רכב מאליבו 2005.

מנוע, מע' קירור, דלק והצתה - דליפות לחץ בינוניות בצילנדרים, לחץ דחיסה לא זהה.

שילדה, ליקויים בעלי משמעות נמוכה - מכסה מנוע הוחלף, הוחלפו חלקי מרכב, צבע ופחחות כללי במצב ירוד (פגיעות פח סביב הרכב), תיקונים כלליים סביב הרכב/בוצעו תיקוני פחחות וצבע.

איך הבדיקה בסדר?

פורסם

ממש לא נראה טוב.

אם ירדת מהשברולט ועברת למאליבו וגם המצב בדיקה שלה לא טוב.

הוחלף מכסה מנוע - חשד לתאונה \ מכה מקדימה.

זה מבחינת הפחחות וצבע.

מבחינה מכאנית אני לא יודע להגיד לך - אבל גם מבחינת המשמעות של שלדה ומרכב \ פחחות הייתי מתרחק.

מסקנה: תתרחק מכלמוביל ותחפש משהו במגזר הפרטי

פורסם
ממש לא נראה טוב.

אם ירדת מהשברולט ועברת למאליבו וגם המצב בדיקה שלה לא טוב.

הוחלף מכסה מנוע - חשד לתאונה \ מכה מקדימה.

זה מבחינת הפחחות וצבע.

מבחינה מכאנית אני לא יודע להגיד לך - אבל גם מבחינת המשמעות של שלדה ומרכב \ פחחות הייתי מתרחק.

מסקנה: תתרחק מכלמוביל ותחפש משהו במגזר הפרטי

חחח דווקא התרחקתי מכלמוביל..זה מפרטי.

תודה על התשובה.

אשמח אם מישהו יוכל גם לומר לי מה המשמעות המכנית של דליפות לחץ בינוניות בצילנדרים, לחץ דחיסה לא זהה.

פורסם

לי אישית יש את האופטרה 5 דלתות כמו שבדקת בהתחלה. שנת 2006

לפי דעתי אתה גם הלכת על 10 מתחת למחירון בגלל זה גם מצאת רכב לא במצב טוב כל כך.

אם תעלה קצת במחיר אני בטוח שהיית יכול למצוא משהו סביר יותר.

גם על שלי אני לא דורש מחירון אבל מחיר סביר כי בכל זאת אני יודע מה הרכב שווה.מה מצבו.

בן אדם שמוריד לך 10 אלף מהמחירון כנראה שיש סיבה (הרי אף אחד לא גנב את הרכב ). ומי שהמצב המכני וקוסמטי כראוי

כך גם ידרוש במחיר למרות מצב הסחירות והשוק הגרוע שאני מודע לו.

תבין - אין ארוחות חינם היום, כל רכב שמחפשים במחיר מציאה מצבו בהתאם. תלוי כמובן,

יכו ללהיות לך בן אדם שלחוץ למכור ולכן מוריד במחיר.

כל דבר יש לבדוק ב7 עיניים

פורסם
לי אישית יש את האופטרה 5 דלתות כמו שבדקת בהתחלה. שנת 2006

לפי דעתי אתה גם הלכת על 10 מתחת למחירון בגלל זה גם מצאת רכב לא במצב טוב כל כך.

אם תעלה קצת במחיר אני בטוח שהיית יכול למצוא משהו סביר יותר.

גם על שלי אני לא דורש מחירון אבל מחיר סביר כי בכל זאת אני יודע מה הרכב שווה.מה מצבו.

בן אדם שמוריד לך 10 אלף מהמחירון כנראה שיש סיבה (הרי אף אחד לא גנב את הרכב ). ומי שהמצב המכני וקוסמטי כראוי

כך גם ידרוש במחיר למרות מצב הסחירות והשוק הגרוע שאני מודע לו.

תבין - אין ארוחות חינם היום, כל רכב שמחפשים במחיר מציאה מצבו בהתאם. תלוי כמובן,

יכו ללהיות לך בן אדם שלחוץ למכור ולכן מוריד במחיר.

כל דבר יש לבדוק ב7 עיניים

מסכים איתך ב100 אחוז.

למרות כל מה שנרשם, עדין הסכמתי לקחת את האופטרה שלהם עם הקצה שלדה אבל רק ב26, הם העדיפו למצוא את הפראייר הבא.

אין לי בעיה לקחת רכב עם קצה שלדה, אבל שהמחיר יהיה בהתאם ועם כל הכבוד במצב השוק היום והפחד של עם ישראל מרכב עם שלדה, ביום המכירה הרכב לא שווה יותר מ60 אחוז מערכו. מה שאומר שכדי לא להפסיד הרבה כסף צריך להתחתן עם הרכב.

בסופו של דבר, החלטתי להעלות את התקציב ולרכוש מאליבו למרות תצרוכת הדלק הגבוהה.

פורסם

אני אישית רכב עם קצה שלדה \ פגיעת שלדה לא הייתי מתקרב.

גם אם זה מאחור שזה בעל משמעות שולית יותר עדיין לא הייתי רוצה להתקרב.

אני מעדיף לקחת רכב מפרטי קמ סביר יד 1 שנראה טוב שמור ומצוחצח ולהוריד מחירון מינוס.

לשלם אולי אלף אלפיים מעל אבל לדעת שנפלתי על משהו טוב.

בעיקרון בע"ה התכנון הבא שלי זה איביזה SC 1.4 \ 1.6 שנת 2010-2011 תלוי. התקציב שלי הוא עד 70,000

את הרכב שלי + הלוואה.. ידוע לי שעל הרכב אני אקבל בטרייד אין מחיר נמוך בגלל סחירותו שלא הולכת בשוק.

מצד שני אם אני אמכור אותו ביד 2 אני גם סביר להניח שלא אקבל עליו מחיר גבוה.

בגלל זה גם אני לא דורש מחירון, אבל אני יודע מה הוא שווה . אני יד 2 פרטית גם ראשונה פרטית. טופל מהיום הראשון בחברה. בלי תאונות (יש תיקוני צבע של שפשופי חניה שעשו לו אצל הבעלות הקודמת).

בכל מקרה שורה תחתונה כל מחיר שהוא נמוך מידי לעין סביר להניח . לא 100% אלא 70% שמסתתר שם משהו לא בסדר.

משפט שלמדתי ואני תמיד חושב שהוא נכון - אין ארוחות חינם בחיים האלה. אף אחד לא פראייר

פורסם

מסכים איתך באופן כללי, אין ארוחות חינם.

מצד שני, יש לי חבר שחיכה להזדמנות והביא במכרז שנעשה ע"י כונס נכסים סיריון בכלום כסף.

אז יש ארוחות חינם, למי שיש לו קומבינה והוא מקושר טוב.

• תוכן חדש...