Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2009sc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני מעוניין לרכוש רכב חדש מעוניין ברכב צעיר ונוח ואמין תקציב 70000 אני מתלבט לגביי רכישה של סיאט איביזה קופה בצבע כחול בהיר עם 40000 km האם עונה על הצרכים שציינתי כאן או שיש אלטרנטיבות טובות יותר ? אשמח לקבל הצעות

תודה מראש למגיבים

פורסם

אם כבר איביזה אז הייתי קונה בסכום הזה את הרפרנס שבמבצע שנת 2012 עם 0 ק"מ ולא אחת 2009. קח אותה תשדרג קצת באיבזור והיא תהיה לא פחות יפה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יש הבדל באיכות הנסיעה בין שני הרכבים אין ספק שעדיף רכב חדס פשוט הרכב בא ״ערום״ בלי שום תוספת ואני לא רוצה להשקיע על תוספות אין לי כסף עודף לזה בספורט קופה באה עם סאן רוף שזה יתרון נחמד

פורסם

אני לא קורא לזה סנרוף כי הוא לא נפתח לגמרי פרט לחריץ קטן, זה יותר גג פנורמי מאשר סנרוף...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

בגדול זו בחירה מצויינת. אין מתחרות אמיתיות בנישה הזו של שנתון ומחיר לאיביזה SC קופה 3 דלתות.

הרכב בהחלט מוצלח - אמין , זריז ומאובזר היטב.

אין ספק שהדגם המדובר (SC קופה רמת גימור ספורט) שונה מאוד במראה ובאיבזור מהאיביזה רפרנס 5 דלתות במבצע 70K.

הצעה חשובה - עדיף בהרבה ללכת על מנוע 1.6 עם 105 כ"ס מאשר על 1.4 עם 85 כ"ס (מקבלים בנוסף גם בלמי דיסק

בכל הגלגלים ו 6 כריות אויר במקום 4). ההבדל במשומשות אינו גדול בין שני הדגמים.

הערה קטנה - בגלל צמיגים בחתך נמוך בדגם ה SC ומתלים מכווונים שונה מדגם ה 5 דלתות הרי האחיזה משופרת אבל על חשבון

איכות הנסיעה שהיא יותר נוקשה.

פורסם

כמה זה כבר כ"כ משמעותי?

איך זה מתבטא בצריכה ?

ה1600 יכול להגיע ל13 ק"מ לליטר בעיר\מחוץ לעיר?

אין ספק ש1600 לעומת ה1400 זה נהיגה שונה. הוא הרבה יותר סוחב וחזק

פורסם

מניסיון שלי עם 1.6 ידני 3 דלתות - בעיר נע בין 1:10-1:12 כתלות בפקקים/מזגן/סגנון נהיגה . מחוץ לעיר נע בין 1:13 ל - 1:16

כתלות בתנאים ובסגנון הנהיגה.

אם ממש משתדלים - בנהיגה מתונה בינ-עירונית במהירות קבועה 90-100 מגיעים גם ל - 1:20 .

• תוכן חדש...