Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בימים האחרונים אני מחפש יאריס ספורט

רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הרכב?

מה לבדוק כשאני אמצא אחת ראויה?

הבנתי שברכב הזה יש שרשרת טיימינג ולא רצועה , עד כמה זה נכון?

מה הנקודות החלשות בו מבחינה מכנית (מה לבדוק אם החליפו או לא כי התיקון יכול להיות יקר/מסובך)?

כמו כן הודה על כל מידע נוסף.

פורסם

יש אחת יפהיפיה למכירה ליד ה206 והפקין (מסעדות) ליד שכונת צהלה בת"א.

רכב מטמטם! יש אחת כזאת לאחד ממנהלי הפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן ואתה יכול לקנות אחד כזה? מי שמדבר על הגזמה - בוא, אני אדחוף לך תמונה של קונייסג CC נו באמת.

בשביל רכב סופר מיני - לקבל 150 סוסים וצריכת דלק ממוצעת 1:14, אמינות גבוהה ואחזקה זולה וגם מראה צעיר וספורטיבי אפרופו.

זה בעיניי מטמטם.

בד"כ כשאתה רואה כאן מישהו פותח שרשיר שהוא מחפש בו רכב גם חזק, גם אמין, גם חסכוני גם זול לאחזקה וכן - מחיר "יחסית" שפוי -> זה אולי אחד הרכבים היחידים שעולים בקטגוריה.

בעיניי זה מטמטם וזכותי לחשוב כך.

זה כמו לנסות למצוא פולניה שהיא גם חכמה, גם טובה וגם טובה במיטה - זה רק באגדות באמת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן ואתה יכול לקנות אחד כזה? מי שמדבר על הגזמה - בוא, אני אדחוף לך תמונה של קונייסג CC נו באמת.

בשביל רכב סופר מיני - לקבל 150 סוסים וצריכת דלק ממוצעת 1:14, אמינות גבוהה ואחזקה זולה וגם מראה צעיר וספורטיבי אפרופו.

זה בעיניי מטמטם.

בד"כ כשאתה רואה כאן מישהו פותח שרשיר שהוא מחפש בו רכב גם חזק, גם אמין, גם חסכוני גם זול לאחזקה וכן - מחיר "יחסית" שפוי -> זה אולי אחד הרכבים היחידים שעולים בקטגוריה.

בעיניי זה מטמטם וזכותי לחשוב כך.

זה כמו לנסות למצוא פולניה שהיא גם חכמה, גם טובה וגם טובה במיטה - זה רק באגדות באמת!

אני מאמין שהתכוונת ל 105 כ"ס.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נכון - לא 150 אלא 105

http://www.carsforum.co.il/vb/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=3321063

כל שאר הנתונים נכונים לגמרי

הרכב הזה מתאפיין בנתון מיאוץ מכובד.

צריכת דלק פשוט הזויה לכוון החיובי לעומת הביצועים שהוא נותן לך.

שומר על הערך.

תחזוקה זולה.

יפה וגם אופה.

בעיניי - אם מישהו מחפש רכב סופר מיני - זו אחת האופציות הטובות ביותר שאני יכול לחשוב עליהן לרכב יד2

Pioneer TS-X150

פורסם
שלום לכולם, בימים האחרונים אני מחפש יאריס ספורט

רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הרכב?

מה לבדוק כשאני אמצא אחת ראויה?

הבנתי שברכב הזה יש שרשרת טיימינג ולא רצועה , עד כמה זה נכון?

מה הנקודות החלשות בו מבחינה מכנית (מה לבדוק אם החליפו או לא כי התיקון יכול להיות יקר/מסובך)?

כמו כן הודה על כל מידע נוסף.

בתור בעלים לשעבר של יאריס ספורט (2005) הרכב אמין מאוד ונחשב בכול סקרי האמינות למוביל שבינהם(אין טיימינג-שרשרת )

מנוע 1500 עם 105 כס ידני,התנהגות כביש טובה והגה נחמד

אני אישית מאוד נהניתי ממנה (שנתיים כמעט )

ממליץ בחום8)

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...