Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

גיסי מחפש רכב עבור המשפחה.

תקציב 40-45אלף ש"ח.

אפשרי גם ליסינג.

חשוב מאוד שיהיה מרווח, אמין, אחזקה נמוכה. קצת פחות חשוב דלק כי הרכב לא יסע הרבה.

הוא חשב על יונדאי אקסנט 2006-2008, אך שמע ביקורות שגרסת 1.4 יש לה בעיות עם הגיר וזוללת דלק.

אוטו שני שהוא חשב עליו זה פורד פוקוס, שהוא גם נהג עליו והיה מרוצה.

אופציות נוספות הן ניסן טידה וסוזוקי SX4.

מישהו מכיר בעיות מסויימות עם הגיר או בכלל ביונדאי 1.4? גרסת 1.6 עדיפה?

מה הייתם ממליצים בסכום הזה שיתן אמינות טובה יחסית עם ראש שקט.

נ.ב

יש עדיפות לאוטו מרווח כי יש לו 3 ילדים וצריך 2 כסאות מאחור.

בברכה

פורסם

יונדאי אקסנט רכב אמין, לא להיט בביצועים, לפי מה שהבנתי זה גם לא בראש מעיינכם.

אם הרכב הוא לשימוש עירוני לרוב, גרסת 1.4 תשמש אותו נאמנה, אם הוא חפץ ביותר כוח, ו"חווית נהיגה" (יחסית, כן?)

אז שיתמקד בגרסת 1.6.

באשר למקום, תא המטען של האקסנט מאד מרווח, אך למושב אחורי מרווח יותר, שווה לבדוק את הפורד פוקוס, רנו מגאן ועוד.

בהצלחה,

ענת

אוויס

פורסם

SX4 תענה על דרישתכם

יש לה מספיק מקום מאחורה ל2 כיסאות ובגאז די גדול.

אמינות היא פונקציה של טיפול קודם אם טיפלו בה טוב לא יהיו בעיות מיוחדות.

למרות שפחות חשוב לכם יש לה גם צריכת דלק סבירה 1/13-14~

מבחינת אחזקה אני לא זוכר מחירים מדוייקים אבל כל מה שכתבתי זה מניסיון על רכב של חברים,

יש להם אותו מ2008 והם יד 1 ועד עכשיו הוא היה במוסך רק לטיפולים שוטפים.

בכל מקרה בהצלחה :)

404

פורסם

תודה על התשובות.

מישהו יודע על בעיות בסויימות עם האקסנט 1.4?

ומה אתם אומרים בכל אופן על פורד פוקוס?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בין הדגמים שציינת אני היתי בוחר בסוזוקי .

רק דבר אחד מפריע לי ב SX4 - החלון של הנהג ושל הנוסע הקידמי (אני מתכוון למשולש שמפריע לשדה ראיה). כדאי לקחת את זה ברצינות!

בהצלחה.

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לשקול C4 מלובינסקי טרייד. מוכרים אותן במחירים מצויינים עם שנתיים אחריות יבואן מלאות, ק"מ סביר וכו'.

אני מכיר את מוניטין האמינות וכיו"ב, אבל בסה"כ מדובר בחבילה טובה, במיוחד אם אתה מקבל אחריות כאמור.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

למה לא ללכת על הבטוח והטוב - מזדה 3 ?

רכב מצוין, היה לי אותו כמה שנים מהעבודה, ואף פעם לא ביקר במוסך מלבד הטיפולים הרגילים.

במחיר 45-50 אלף ש"ח תוכל להשיג משומש כזה משנתונים לא רחוקים במיוחד. הגירסה הישנה

יותר מרווחת יותר מאחורה. זו נראית לי הבחירה ההגיונית.

פורסם

תוכל גם להשיג מיצובישי לאנסר קלאסיק 2008 שהיא סוס עבודה מבחינת אמינות אבל לא שיא הביצועים אבל הפתיעה לטובה בנוחות שלה.

• תוכן חדש...