Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

יש ברשותי כרגע פיג'ו 206 1.4 שנת 99, אני מעוניין למכור את האוטו ולהביא רכב עם שנתון מתקדם יותר ודגש חזק על חיסכון בדלק כמה שיותר.

בעיקרון רוב הנסיעות שלי בעיר (חיפה) עם הרבה עליות ואני עושה עם הפיג'ו צריכת דלק של 1/10 שלדעתי זה הרבה ואני בתור חייל שנוסע הרבה עם האוטו (20אלף קילומטר בשנה) ועוד המצב של המחירי דלק של היום.

לפי דעתי אני חייב רכב בסיגנון הפיאט גרנד פונטו או כל סופר מיני אחרת.

אשמח לקבל כמה שיותר המלצות וחשבתי להביא את הרכב מליסינג שיהיה לי אפשרות לפרוס לתשלומים.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אני חושב שיש משהו לא בסדר במנוע, או בצורת הנהיגה שלך כי לנו היה 206 ועוד ה-1.6 אוטומטית, והיתה צריכה בסביבות ה-12 קמ\ליטר. יכול להיות גם בגלל שאתה גר בחיפה.

צריך להיות 13.5 לפי KML.co.il

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A4%D7%99%D7%92%27%D7%95_206_1999_7865

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מה דעתך על הפיאט פנדה? אומנם לא "סופר מיני", אבל במחיר הזה תמצא פנדה משנתון מתקדם מאוד (בטח אם היא ידנית), עם ק"מ ויד נמוכים, כאשר הדגש ששמת על חיסכון זה בדיוק הדגש של הפנדה. ואם לא פנדה ואתה חייב שזו תהייה "סופר מיני" אז בהחלט גרנדה פונטו ידנית (בשני הנפחים, עדיפות ל1400 סמ"ק בגלל כל שאר הדברים) תעשה עבודה טובה בתחום החיסכון בדלק.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

פיאט גרנדה פונטו 2008 חסכוני בדלק ואחזקה בתנאי שהאוטו מטופל ושמור כמובן, די נוח פרקטי והאמת גם נראית טוב.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

רנו קליאו או פיאט אונו עם מנוע 1.2 (שלא לדבר על קליאו דיזל שבטח היא נדירה) חסכוניות לא פחות מקופסת הגפרורים שנקראת אלטו...

(ויש עוד אופציות ידניות חסכוניות שעדיפות עליה)

• תוכן חדש...