Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצרכים שלי :

אמינות

בטיחות

צריכת דלק נמוכה- צפי של 25000 ק"מ בשנה

כמה הערות נוספות:

אין לי בעיה עם גיר ידני.

חלק מהנסיעות שלי הן גם בין עירוניות אני בפירוש לא מחפש רכב רק לעיר.

אין לי ילדים כך שגודל מטען או מרחב פנימי גדול הם רק בונוס נחמד, לא יותר.

ההתלבטויות שלי עד כה הן פיקאנטו, פאביה ומיקרה(את המיקרה עדיין לא הזמנתי למבחן).

כאשר פיקנטו יותר זולה בכמעט 10000 ש"ח משתי האחרות.

שמעתי גם על האייגו שעומדת להגיע ואשמח לשמוע אם היא עדיפה במשהו על ה 107 שלא כלכך התרשמתי ממנה.

אשמח גם לשמוע הצעות אחרות כמובן.

תודה,

אסף

פורסם

בטיחות? אין לצפות לרמה גבוהה במכונית מיני. האלטו קיבלה 3 כוכבים במבחן ריסוק, ורוב האחרות קיבלו 4 כוכבים.

ל-5 כוכבי בטיחות אתה צריך להשקיע לפחות 72 אלף ברנו קליאו/פורד פיאסטה ולהתפשר על צריכת דלק סבירה בלבד.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=1&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

פורסם

ה-107 היא בדיוק אותו רכב כמו הטויוטה אייגו רק עם סמל אחר,

בקרוב ה-107 גם תגיע מחודשת עם כמה שינויים קלים,

ל-5 כוכבי בטיחות אתה צריך להשקיע לפחות 72 אלף ברנו קליאו/פורד פיאסטה ולהתפשר על צריכת דלק סבירה בלבד.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=1&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

לא ממש מדויק בקשר לבטיחות - הפיקאנטו קיבלה 5 כוכבי בטיחות.

so far so good so what

פורסם
הצרכים שלי :

שמעתי גם על האייגו שעומדת להגיע ואשמח לשמוע אם היא עדיפה במשהו על ה 107 שלא כלכך התרשמתי ממנה.

האייגו זה בדיוק אותו רכב כמו הפיג'ו 107 וכמו הסיטרואן C1(המנוע בהם הוא של טויוטה) זה פרוייקט משותף לשלושת החברות הללו.

השינוי היחיד הוא בעיצוב מקדימה. אם לא אהבת את ה107, זה בדיוק האייגו.

פורסם
בטיחות? אין לצפות לרמה גבוהה במכונית מיני. האלטו קיבלה 3 כוכבים במבחן ריסוק, ורוב האחרות קיבלו 4 כוכבים.

לפיקנטו 5 כוכבים עם הESP שמגיע אתה כסטנדרט לארץ וזה מאושר ומוצהר ע"י ה euroNCAP.

לדרישות שלך, הפיקנטו הידנית היא בהחלט אפשרות מצוינת ומשתלמת. אין לה בעיה בכבישים בין עירוניים ו10000 ש"ח זה הפרש אכן גדול בטח בטווח המחירים האלה. מה עוד שתנאי הרכישה והאחריות של הפיקנטו נותנים לה עוד נקודות זכות.

עליך להחליט אם 10000 זה הפרש גדול מידי ואם ה"מיני" זו קטגוריה שתספק אותך בהחלט. אם לשתי השאלות התשובה היא כן, אז לדעתי בכל אופן, הפיקנטו היא ללא ספק הבחירה הכי טובה ב"מיני" הידניות.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...