Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93_%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%99_%D7%94%D7%95%D7%96%D7%9C_%D7%9C-190,000_%D7%A9%D7%A7%D7%9C/

אמנם "רק" 190 אלף למיניוואן נאה ואיכותי, אבל השאלה היא כמה עולים הטיפולים השוטפים שלו, אם הם לא "בשמיים"

כמו שמישהו ציין בעבר.

את אותה שאלה אני שואל על מחיר הטיפולים בסאנגיונג רודיוס שהוא המתחרה שלו

(אני יודע שהרודיוס די מיושן, הרבה פחות מאובזר והם לא נמצאים באותה "ליגה")

תודה רבה למי שיכול לעזור!

:-)

פורסם
http://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93_%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%99_%D7%94%D7%95%D7%96%D7%9C_%D7%9C-190,000_%D7%A9%D7%A7%D7%9C/

אמנם "רק" 190 אלף למיניוואן נאה ואיכותי, אבל השאלה היא כמה עולים הטיפולים השוטפים שלו, אם הם לא "בשמיים"

כמו שמישהו ציין בעבר.

את אותה שאלה אני שואל על מחיר הטיפולים בסאנגיונג רודיוס שהוא המתחרה שלו

(אני יודע שהרודיוס די מיושן, הרבה פחות מאובזר והם לא נמצאים באותה "ליגה")

תודה רבה למי שיכול לעזור!

:-)

אינני יודע אם 'מישהו' מוכוון אליי, אך אציין שהמכונית, למרות שאינה צעירה, מצוינת. איכות הבניה משובחת, המרווח מצוין והניהוג גם כן. הכל טוב, עד שמגיע טיפול/תיקון שחורג מבסטנדרט של שמן/פילטר/פלאגים. או אז אתה עלול להצטער על כך שרכשת את הרכב הנ"ל. אגב, נקודת טורפה נוספת - צריכת הדלק - השתפרה משמעותית עם המעבר למנוע קטן יותר אך מוגדש.

אגב, ציטוט מתוך הכתבה בלינק שצירפת

עם זאת, מדובר ברכב קטן יותר מקיה קרניבל
שטות מוחלטת! הגלאקסי מרווחת יותר מהקיה, ולטעמי האישי מוצלח הרבה יותר (כאמור, עד שנתקלים בנחת זרועם של מוסכי פורד).

בהצלחה!

פורסם

במוסך מורשה טיפול "קטן" לרקסטון (מנוע זהה) יעלה 1500 ש"ח.

טיפול גדול עם ברקסים יגיע גם ל 4000 ש"ח.

איזה סיבה הגיונית יש לרכוש רודיאוס חדש?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אינני יודע אם 'מישהו' מוכוון אליי, אך אציין שהמכונית, למרות שאינה צעירה, מצוינת. איכות הבניה משובחת, המרווח מצוין והניהוג גם כן. הכל טוב, עד שמגיע טיפול/תיקון שחורג מבסטנדרט של שמן/פילטר/פלאגים. או אז אתה עלול להצטער על כך שרכשת את הרכב הנ"ל. אגב, נקודת טורפה נוספת - צריכת הדלק - השתפרה משמעותית עם המעבר למנוע קטן יותר אך מוגדש.

אגב, ציטוט מתוך הכתבה בלינק שצירפת שטות מוחלטת! הגלאקסי מרווחת יותר מהקיה, ולטעמי האישי מוצלח הרבה יותר (כאמור, עד שנתקלים בנחת זרועם של מוסכי פורד).

בהצלחה!

תודה רבה!!

אתה בעל גאלאקסי/נסעת הרבה בגאלאקסי?

יש אמת בשמועה שהמזגן שלה לא מצטיין בחודשי הקיץ של ארצנו?

ידוע לך מהו מחיר טיפול שוטף קטן/בינוני/גדול?

פורסם

תודה רבה על התגובות!! :-D

היום קפצתי לאולם התצוגה של פורד ומסתבר שהגאלאקסי בגרסת trend ב-190 אלף ש"ח תגיע רק בחודש מאי.

אם מישהו יודע כמה עולים הטיפולים השוטפים שלה אני אודה לו מאוד כי קשה מאוד להוציא מהם את ה"סוד" הזה...

מעניין אם היבואן המקביל החדש (הראשון בארץ) של פורד יביא גם אותה ובאיזה מחיר...

"בלעדי ל"כלכליסט": שחקן ראשון נכנס לשוק היבוא המקביל בענף הרכב"

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3565466,00.html

פורסם
תודה רבה על התגובות!! :-D

היום קפצתי לאולם התצוגה של פורד ומסתבר שהגאלאקסי בגרסת trend ב-190 אלף ש"ח תגיע רק בחודש מאי.

אם מישהו יודע כמה עולים הטיפולים השוטפים שלה אני אודה לו מאוד כי קשה מאוד להוציא מהם את ה"סוד" הזה...

מעניין אם היבואן המקביל החדש (הראשון בארץ) של פורד יביא גם אותה ובאיזה מחיר...

"בלעדי ל"כלכליסט": שחקן ראשון נכנס לשוק היבוא המקביל בענף הרכב"

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3565466,00.html

אם כל כך מעניין אותך העלות של הטיפולים, תתקשר למוסך מרכזי של פורד ותבקש את הנתונים.

בסוכנות אין להם מושג כמה עולים בדיוק הטיפולים. תמיד כדאי לפנות למקור המידע הראשוני ולא להסתמך על אנשי מכירות.

ובנוגע לייבוא המקביל, מעניין יהיה במבחן המציאות.

מי ייתן אחריות ושרות לאותם רכבים? האם היבואן יסכים לתת שרות לאותם רכבים?

יש הרבה שאלות שחשוב לקבל עליהם תשובות לפני שרצים לקנות רכב מייבוא מקביל.

• תוכן חדש...