Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם:

אני שרברב ועובד בעיר על וספה עם סירה עם גיבוי של מחסן מצויד.

בעלת הבית שלי הודיעה לי שהחוזה של המחסן שאני שוכר ממנה אינו מחודש ואני צריך לפנותו לאלתר לאחר שנים ארוכות..

אחרי בדיקה קצרה הבנתי שהמצב בטטה ושכל המחסנים בתל אביב הוסבו לדירות חצאי חדרים במחירים הסטרים..

בכל מקרה יש מצב לרכישת מסחרית גדולה שתקלוט חומר בקאפ לעבודה שמאוחסן כרגע וגםתשמש אותי מידי פעם

ליציאה לעבודות לילה וגם בימים חורפיים-גגון גדול עם צנורות וכו'..

מכיון שעדיין את רוב זמני ככולו אבלה על הוספה אין שיקול של צריכת דלק=נטיה למצוא ונדורה קצרה שמורה

מאידך קראתי על הניסן לארגו שהיא יותר צעירה ואמינה אבל גם יותר קטנה ועדינה

לגבי אחיזת כביש הגה והרגשה של הונדורה או האי סחיבה והרעש של הלארגו אז כנל אין לי בעיה

מה שכן אצטרך להתמודד זה עם רכב שפתאום עומד שבועיים בלי לזוז שנראה לי לא בריא במיוחד

תקציב כ 15 אלף קניה לפני השקעות .העניין הוא שיש לי פחד ממכוניות ומוסכים אחרי שנים על וספה עם אמינות פנומנלית.אני זקוק לעזרה..תודה

פורסם

הלארגו הקטנה נקראת ניסאן סרנה.

לסבי הייתה לארגו דיזל,

הרכב מאוד חלש,

וכמובן ככל שמעמיסים עליו יותר סוחב הרבה יותר קשה,

בכללי הרכב היה יחסית אמין,

אבל מדובר ברכב מאוד רועש בתא הנוסעים,

צריכת הדלק סבירה ולא יודע,

נוחות הנסיעה לא משהו בכלל (והיה מדובר על גרסת נוסעים).

75 כ"ס יש לרכב כזה כשהוא חדש, היום במקרה הטוב יהיו לו 60-65 כ"ס, על הפנים לדעתי.

אני הייתי בודק בתקציב הזה אולי סיטרואן ג'אמפי, אחד הרכבים המסחריים היותר אהודים ואהובים עליי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...