Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות רכב אוטומאטי קטן בתקציב של עד 20 אלף וחשוב לי בעיקר שיהיה חסכוני בדלק ולא נמצא הרבה במוסך.

אני לא מבינה כלום ברכבים אז אשמח אם גם תסבירו לי על הרכבים שהם חסכוניים ואיפה אפשר למצוא כאלה.

תודה רבה!

פורסם

יש לך פונטו ספייס,חסכוני זול לתזוקה יחסית,ברמת איבזור הגבוהה ELX יש מנוע 80 וגיר רציף בגירסאות הפשוטות SX יש 60 כ"ס.

אם החיסכון זה המרכיב המרכזי הרכב יענה לדרישות עקב גיר רובוטי\רציף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ואיך הניסאן אלמרה 1998?

וסוזוקי איגניס?

בשתיהן ני מתכוונת מבחינת צריכת דלק וחסכוניות.

פורסם

אלמרה רכב אמין מאוד (בתנאי שטופל היטב, כמו כל רכב אחר) , אבל זה רכב משפחתי (יותר גדול , עם מנוע יותר גדול = פחות חסכוני בצריכת דלק).

אולי את לא נוסעת הרבה, וההפרש בהוצאות דלק לא יהיה משמעותי בשבילך.

איגניס יכולה לבוא בחשבון, אבל היא פחות חסכונית מסיריון\פונטו. אם תמצאי איגניס שמורה מאוד, זאת גם אופציה בשבילך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אלמרה רכב אמין מאוד (בתנאי שטופל היטב, כמו כל רכב אחר) , אבל זה רכב משפחתי (יותר גדול , עם מנוע יותר גדול = פחות חסכוני בצריכת דלק).

אולי את לא נוסעת הרבה, וההפרש בהוצאות דלק לא יהיה משמעותי בשבילך.

איגניס יכולה לבוא בחשבון, אבל היא פחות חסכונית מסיריון\פונטו. אם תמצאי איגניס שמורה מאוד, זאת גם אופציה בשבילך.

מה נקרא רכב חסכוני? הבנתי שהניסאן לוקחת בערך 10 קילומטר לליטר. מה יכול להיות ההפרש עם הסיריון?

כנרטה שאצטרך להשתמש בה הרבה.

אני מחפשת רכב שימצא חן בעיני והסיריון נראית חמודה..

פורסם

יכול להיות הפרש של 30-40% לטובת סיריון.

פורסם

ידידי, איגניס לא עולה 20 אלף.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

נכון להיום יש לי שרייד 1999 לא אוטומטית אבל אני מאמין שהאוטומטית גם כן חסכונית

אחרי שנה בבעלותי אני יכול להגיד שהיא מעולה, לא היו לי שום בעיות עד עכשיו טפו טפו טפו רכב מאוד זריז חסכוני בטירוף אמין והמחיר גם כן טוב החסרונות היחידים זה שהיא לא כל כך נוחה בנסיעות ארוכות.

פורסם

עוד אופציה מעניינת דהייטסו YRV, קנינו לא מזמן ואנחנו ממש מרוצים מהאוטו.

אוטו חסכני, אמין, נח ונוסע מעולה.

רק אולי הוא לא נראה הכי טוב, שנת 2001-2002 אפשר להשיג עד 20K אולי גם 2003

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

• תוכן חדש...