Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע ששרשורים על הבראבו החדשה (2009 ואילך) לא חסר כבר.

אני סגור על הרכב מבחינת ההתאמה שלו אלי.

מה שמעניין אותי זה שהרכב חדש יחסית על הכביש, אשמח להתייחסות בעלי בראבו החדשה (ואולי מוסכניקים שמטפלים בה אם יש פה כאלה) מבחינת אמינות ומחירי טיפולים ותיקונים, איך היא מסתדרת במרוצת הק"מ והזמן.

תודה מראש.

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

אחלה בחירה, תהנה.

הטיפול האחרון שעשיתי היה 30K ועלה 1400שח, אני לא זוכר את כל מה שהחליפו אבל זה היה טיפול גדול מאוד שנעשה בהילוך שישי והיה כלול בעסקת הרכישה,

כך שאני מעריך שהוא טיפה יקר ממה שלקוח פרטי יכול להשיג(רק לצורך העניין אני מתקרב לטיפול 60K וממה שהבנתי מהמוסכניק עלות הטיפול הזה הוא באזור ה 1000שח).

אגרת רישוי 1390שח .

ביטוח חובה 1550, מקיף 2300.

דלק, 1\17-18 בינעירוני. 1\10-11 עירוני,

מעבר לזה אין לי עוד אינפורמציה בשבילך על תיקונים וכאלה לשמחתי.

פורסם

אין לי מה לתרום ואולי זו התרומה העיקרית. בסה"כ שנה ורבע על הכביש, בערך 16,000 ק"מ, טרם פגשתי במוסך, בפתח מילוי השמן או בכל חבר אחר שגובה כסף על שרותיו לרכב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אתה רציני? אני במאמץ רב מגרד את ה-13 ק"מ/ל' מלמטה בבינעירוני.

רציני לגמרי, 1-17 נמדד בדרך לאילת עם קרוז קונטרול רוב הדרך על 110 קמ"ש לפי מחשב הדרך 5.9\100.

ו5.6\100 נמדד בנסיעה לגליל קרוז על 90 קמ"ש רוב הדרך(בשני הנסיעות היו נסיעות לילה כך שלא הייתה הרבה תנועה ולכן גם הצריכה לדעתי היא פחות או יותר מקסימום שניתן להגיע עליו).

הממוצע שלי עומד 1-13 (7.8\100), 70% בתוך העיר כמו כן ביצעתי כמה בדיקות לצריכה בלי המחשב דרך וזה ממש ממש קרוב למחשב הדרך כך שכעת אני די סומך על הנתונים שהוא מספק.

ברוב זמני על הכביש אני משתדל לנסוע רגוע ולא רק בשביל לחסוך דלק.

בכל אופן אני יורד לאילת כל חודשיים שלוש בערך (ההורים גרים שם) וכל פעם אני בודק מחדש.

אני חייב לציין שנתונים לעיל הם הכי טובים שיצאו לי, ובנסיעה קצת יותר פרועה, עקיפות רבות, ונסיעה מהירה יותר, הגעתי גם ל 1\13-14.

פורסם

כמו כל אוטו עם טורבו, צריכת הדלק מאוד תלויה באופן הלחיצה. ככלל אפשר לומר שצריכת הדלק שלו מקבילה לזו של מכוניות המצוידות במנועי טורבו בנפח דומה, כמו ה TSI של VAG. יתרון מרכזי הקשור לעלויות אחזקה, הוא טיפול אחת ל 30K ק"מ או שנתיים, מחירי טיפולים נוחים למדי ומחירי ביטוח נמוכים יחסית ( מעטים האידיוטים שיגנבו פיאט כידוע ). הוא גם מגלה אמינות בהחלט טובה, בהסתייגות מובנת שקשה לגבש ממצא רציני ע"ס מעט החתיכות מהאוטו הזה שנמצאות בארץ. ולמיטב ידיעתי נכון להיום ובאופן מעט מוזר לא היה אף recall.

פורסם

רק שתדע שאתה יכול להגדיר במחשב הדרך שהנתון יוצג ב-km/l ולא ב-l/100km שפחות נפוץ בארץ.

ואם אתה נוסע כל הדרך 90 והרוב הוא בבינעירוני, אז כנראה שהנתון שציינת באמת אמיתי.

חוץ מזה, מחשב הדרך מדייק כל זמן שהרכב מונע ובתנועה. כאשר אתה עומד עם מנוע פועל, הוא מתחיל לזייף. בדוק את זה לאורך זמן ותיווכח בעצמך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב תודה לעונים, ידעתי שיש פה כמה צדיקים בסדום,

אני רואה שמהמעט שיש בארץ החוו"דים הם חיוביים.

לגבי הגיר אני מחפש אחת ידנית אבל כמו שזה ניראה לא יכנס לי בתקציב שנתון 2010-2011 ששם יש קצת יותר ידניות וגם ככה יש מעט. אז אתפשר על הרובוטי שלא הרגיש כלכך נורא, והבנתי שבנהיגה נמרצת בכלל הוא מספק את הסחורה. (אני לא נוסע על קו של פקקים כבר הרבה שנים ולא מתכנן להתחיל אבל אוטומט בכל זאת נחמד במצבים כאלה.)

אני מגיע מפולו שעושה אצלי 1-11 ממוצע וגם פחות, לאילת יצא 1-14.5 צריכה טובה אבל רק לאילת.. בשאר הנהיגה המעורבת לצערי הפולו לא חסכונית במיוחד (16V גיר מקוצר.. ) ואני עם רגל קצת כבדה על הגז. :twisted: קשה אחרת.

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

לגבי הגיר אני מחפש אחת ידנית אבל כמו שזה ניראה לא יכנס לי בתקציב שנתון 2010-2011 ששם יש קצת יותר ידניות וגם ככה יש מעט. אז אתפשר על הרובוטי שלא הרגיש כלכך נורא, והבנתי שבנהיגה נמרצת בכלל הוא מספק את הסחורה. (אני לא נוסע על קו של פקקים כבר הרבה שנים ולא מתכנן להתחיל אבל אוטומט בכל זאת נחמד במצבים כאלה.)

גם אני חששתי מהרובוטית בהתחלה, עקב ניסיון מר עם הקורולה, אבל ממש האהבתי את הבראבו וחבר יעץ לשכור אותה לכמה ימים בשביל להתרשם מהגיר וזה מה שעשיתי וזה באמת לא נורא ואפילו דיי מהנה כשמתרגלים.

וככל שעובר הזמן כך גם הטלטולים יפסקו.

אצלי למשל נשאר רק מקרה אחד בו הגיר מעצבן, וזה כאשר לפני סיבוב אני מהאט(מוריד רגל מהגז) והסיבוב מסתיים בעלייה ולכן צריך להאיץ וברגע זה הגיר מתבלבל קצת, הפתרון בגדול זה שאחרי האטה כשהגעתי למהירות הרצויה שבא אני רוצה להיכנס לסיבוב אני משאיר את דוושת הדלק טיפה לחוצה וכך אין הפרדה ויש לי כוח זמין( כמו חצי קלאץ בידני).

• תוכן חדש...