Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בהמשך לאשכול קודם שפתחתי בפורום אני מבקש את עזרתכם.

יש ברשותי פיאט פונטו גרנדה 2008 רובוטית וברצוני להחליפה לרכב אוטומט רגיל וקיבלתי את הצעות הטרייד אין הבאות:

מחירון של אופל קורסה אוטומטית חדשה 1.4 4 הילוכים הוא 102.000 ובאופל הם מוכנים לתת לי 46,000 ש"ח על הפיאט שלי כלומר אצטרך להוסיף 56,000 ש"ח.

מחירון של סיאט איביזה אוטומטית חדשה 1.2 TSI עם 7 הילוכים הוא 100,000 ש"ח בסיאט מוכנים לתת לי 41,000 ש"ח כלומר אצטרך להוסיף 59,000 ש"ח.

לפי מה שאני מבין ישנן בעיות עם הTSI האוטומטי?

האם לדעתכם אחת ממהצעות טובה או שאולי אוכל להשיג הצעות טובות יותר בחברות אחרות??

תודה רבה

פורסם

התלבטות קשה

מנוע ה tsi

מבטיח ביצועים עם חיסכון בדלק אבל יש לו צריכת שמן שמזכירים לך שהיא קיימת אחרי

1. שאתה מגלה לבד בבדיקה עצמית

2.בחברה שכחו לציין את הפרט השולי כשקנית את הרכב.

הגיר הרובוטי ברכב עבר שינוי קלאצים אז בחדשות אין שום בעיה [כרגע]

אך זה עדיין גיר חדש לך תדע מה יוולד בעתיד.

קח בחשבון שבצמפיון היבואן דופק את הלקוחות שלו כל שנה בהרבה מבצעי מכירות של רכבים חדשים

ולא שווה ליקנות רכב במחירון רגיל .

גם ככה השוק מאבד מהר מידי את המחיר.

גיר אוטומטי יותר אמין ויותר חלק בנסיעה.

עם נסיון עם פולו 2011 1.2 tsiשנקנתה במחיר מחירון .האוטו לא כל כך מוצלח כמו שמפרסמים. והתימחור הזוי

חפש יבואן נורמלי שלא משתגע עם המחירים והורס את השוק של הרכבים שלו

• תוכן חדש...