Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני עיסקה של רכב הונדה סיווק 2007, הסוכן בפגישה שלנו אמר לי שהרכב ה"נל נמצא בסניף השני בבאר שבע

הוא הראה לי את הנתונים על הדף מה היד ומה הקילומטרז.

מכייון שאני רוצה לראות את הרכב אז הוא אמר לי תשלם מקדמה או צק על סך 1000 שקל ואז אני יביא לך את הרכב עד אלינו (סניף פתח תקווה) אם במידה הרכב לא יהיה לשביעות רצונך לא משנה הסיבה הכסף יוחזר במלואה.

עכשיו פעם ראשונה שאני קונה רכב מסוכנות רציתי לדעת אם זה מקובל לעשות צעד כזה?ואם באופן כללי החברה אמינה?

(יש אחריות לחצי שנה למנוע וגיר וכמובן הוא מתחייב לשלדה נקייה ואם אני רוצה אני יכול לקחת את הרכב לבדיקה ).

תודה לעונים

פורסם
יש חוזה כלשהו שמציין שבמידה ואתה לא רוצה את הרכב אתה מקבל את הכסף שלך בחזרה?

כן..סוכן המכירות אמר לי "נעשה הסכם על הדף ושנינו נחתום"..הסכם יענו לא רישמי לדוגמא אני פלוני נותן לך 1000 שקל כדי שתביא לי את הרכב הנל מבאר שבע חתימה שלי ____

אני הסוכן ישראל ישראלי מתחייב שאני מביא לו את הרכב הנ"ל ואם הרכב לא יהיה לשביעות רצונו מכל סיבה שהיא הכסף יוחזר במלואה" חתימה ____

השאלה שלי אם זה מקובל שהרכב נמצא בסניף אחר וצריך לשלם ערבות..

פורסם
כן..סוכן המכירות אמר לי "נעשה הסכם על הדף ושנינו נחתום"..הסכם יענו לא רישמי לדוגמא אני פלוני נותן לך 1000 שקל כדי שתביא לי את הרכב הנל מבאר שבע חתימה שלי ____

אני הסוכן ישראל ישראלי מתחייב שאני מביא לו את הרכב הנ"ל ואם הרכב לא יהיה לשביעות רצונו מכל סיבה שהיא הכסף יוחזר במלואה" חתימה ____

השאלה שלי אם זה מקובל שהרכב נמצא בסניף אחר וצריך לשלם ערבות..

לא אמורה להיות בעיה ברגע שיש חוזה, לא משנה באיזה דיו הוא נכתב. מעבר לזה יש חברות שמציעות רכב שנמצא במגרש אחר שלהם. לדוגמא הרכב של ההורים שלי. הוא הוצע להם בסוכנות שלמה סיקסט בתל אביב ושהה בנתניה. כמובן שבמקרה שלנו הם החליטו להרחיק לנתניה כדי לראות את הרכב. אם יאפשרו לך סע לבאר שבע ותראה את הרכב שם

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יצא לי לשמוע על מיקרים שמשלמים מקדמות לפני שרואים את הרכב...נחש מה?

אף אחד מהמיקרים האלה לא ניגמרו על הצעד הטוב.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

היום ביטלתי שם חוזה.

ההתנהלות שלהם מולי היתה ביזיונית ורצופה בשקרים וחצאי אמיתות.

עם זאת, אני אהיה הוגן, ברגע שביקשתי לבטל את הקנייה לאור השקרים שלהם הם לא התגוששו איתי וביטלו את העסקה ללא דמי ביטול.

שים לב שבחוזים שלהם יש סעיף סילוק תביעות (ממה הם מפחדים בדיוק?) תהיה זהיר ותבקש לשלם מקדמה ולא לחתום על חוזה עד שאתה רואה את הרכב ועושה בדיקה.

• תוכן חדש...