Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מושבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להחליף את המושבים שלי ברכב למושבים ספורט-אלגנט כלומר לא מושבי ספורט בסגנון של ספארקו אלה משהו אלגנטי ובו זמנית ספורטיבי הרכב הוא סובארו ליאונה די.אל.

מאיזה רכב? המושבים יכולים להתאים במידות לרכב שלי ומה המחיר בממוצע למושבים כאלו בפירוקיות?

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אנשים יקרים שמעתם פעם אל זן נדיר של סובארו מדגם אימפרזה טורבו שבה יש מושבי ספורט בסטייל

אם לא אני משתתף בצערכם

...You really don't have to sound like a jackass if you're trying to help someone, not to mention if it's any help at all

?Do you know from experience if the Impreza's seat fit in the Leone at all

.Moti

פורסם

בפועל אתה יכול לבחור איזה מושבים שאתה רוצה (לא של רכב 3 דלתות) ולהתאים להם מסילה. זה יהיה יותר פשוט מלמצוא רכב עם מושבי ספורט ומסילה של סובארו DL ....

הרבה מקומות יהיו מוכנים לסדר לך מסילה תואמת. קודם תשיג את המושבים.

עלה והצלח!

פורסם
בפועל אתה יכול לבחור איזה מושבים שאתה רוצה (לא של רכב 3 דלתות) ולהתאים להם מסילה. זה יהיה יותר פשוט מלמצוא רכב עם מושבי ספורט ומסילה של סובארו DL ....

הרבה מקומות יהיו מוכנים לסדר לך מסילה תואמת. קודם תשיג את המושבים.

עלה והצלח!

The sliders and the brackets aren't the problem, the physical fitment of the seat is the problem, don't forget that older cars are normally narrower, and seats from a newer car are designed for wider interior, a good reason why you want to verify and measure before you're going and buying seats

.Moti

פורסם

בראשון, אחרי המאגר, יש עוד פירוקיה, אני ראיתי שם כמה מושבי עור איכותיים של רובר ושל עוד כמה מכוניות, לך לשם תעשה סיבוב תבדוק.

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...