Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לרכוש בקרוב רכב מחברת ליסינג ואני מתלבט בין מספר אפשרויות שקוסמות לי, כולן שנתון 2009:

- פורד פוקוס

- מיצובישי לאנסר החדשה

- מאזדה 3

הפורד והמיצובישי מתומחרות דומה מאוד ואפשר למצוא אותן בין 60 ל-70 אלף עם קילומטרז' לא מטורף. מצד אחד אני אוהב יותר את המראה החיצוני של הלאנסר (היא גם בטיחותית יותר), מצד שני עד כמה שהבנתי האבזור והעיצוב הפנימי של הפוקוס טובים ממנה משמעותית.

מאזדה 3 היא האופציה הפחות מועדפת עלי - זו מכונית בנאלית ש"לכולם יש", והיא גם קצת יותר יקרה מהשתיים האחרות.

אפשרות נוספת שבחנתי היא סיטרואן C4 (גם כן 2009) - אמנם היא האצ'בק (אני יותר אוהב סדאן, לא יודע למה) אבל יש לה עיצוב מרשים גם פנימית וגם חיצונית. מצד שני היא גם יותר יקרה מהפוקוס/לאנסר וגם הביקורות שקראתי עליה לא היו מחמיאות במיוחד - בעיקר תיבת ההילוכים הבעייתית.

מה דעתכם? האם יש הצעות לדגמים נוספים באותו תקציב?

תודה מראש

פורסם

השאלה מה הן ההעדפות שלך?

המאזדה אמנם הכי נפוצה אבל היא הכי דינאמית ממהצעות שהעלת.

הלאנסר נאה מאוד מבחוץ אבל הכי זולה מבפנים וצליל המנוע שלה בטורים גבוהים פשוט נוראי.

הC4 הכי נאה ומיוחדת אבל ממנה ומהלאנסר יהיה לך הכי קשה להפטר.

והפוקוס היא אמצע בהכל.

שווה לך לחשוב גם על הג'טה או אחותה הפחות יפה- האוקטביה.

תציין מה הפרמטרים שהכי חשובים לך ברכב ואז יהיה יותר קל לייעץ לך. הרי אפ אמליץ לך מה אני הייתי לוקח זה על פי הפרמטרים שלי (אף אחת מהן) ולא שלך.

פורסם

תודה על התגובה.

הצרכים שלי לא מטורפים - אני רווק והרכב ישמש בעיקר אותי לנסיעות לעבודה, לימודים וכו'. אני נמצא כרגע לקראת סוף התואר שלי מה שאומר שבעוד +/- שנה אני אעבור ממשרת סטודנט למשרת מהנדס ותהיה לי אופציה לקחת רכב ליסינג. מכיוון שבמקום העבודה שלי ליסינג הוא מאוד לא משתלם, אני מעדיף לרכוש רכב משלי.

מה שחשוב לי באוטו הוא שלא יהיה קטן וצפוף - מכוניות מיני כמו הפיקאנטו/I10/אלטו וכו' לא באות בכלל בחשבון מבחינתי (למרות שאני מבין את אלו שרוכשים אותן). את העיצוב של רוב מכוניות הסופר-מיני אני גם לא כל כך אוהב, ובאופן כללי אני מעדיף סדאן.

אז with that being said, חשוב לי ברכב שיהיה אוטומטי (אני חיפאי..), אמין ושלא יהיה שתיין כבד מדי. חשובה לי כמובן נוחות הנסיעה, המראה החיצוני שלו והגימור הפנימי והבטיחות.

מה שפחות חשוב לי הוא הביצועים, אני לא הולך לעשות איתו רייסים בעליות של חיפה, אז שניה לפה או לשם לא רלוונטית מבחינתי.

את האוקטביה אני לא כל כך אוהב בגלל המראה החיצוני המיושן שלה, ולגבי פולקסווגן תמיד הרגשתי שהמכוניות האלו מתומחרות גבוה מדי ביחס לתמורה (מבחינת אבזור וכו'), אבל אני מוכן לשקול את הג'טה.

אם כך, מה הרכב העדיף מבין הפוקוס / לאנסר / C4 / ג'טה?

פורסם

אין הבדל מהותי במחירים של המכוניות.

במקרים של הלאנסר והC4 תוכל להשיג אותן במחיר נמוך יותר כי הן פחות סחירות.

אף אחד מהרכבים כאן אינו מטוס, אתה יכול להשאר רגוע...

הפוקוס והג'טה הכי מתאימות לך מהרשימה הזו. הן הכי מרווחות ואיכותיות.

הג'טה עם גיר הDSG חסכונית משמעותית מהפוקס, אם יש לה טיפטרוניק אז אין הבדל.

בהצלחה.

• תוכן חדש...