Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו בתקציב דל, והמחירים של הרכבים הללו מאוד מפתים.

אך עם זאת, שמעתי מישהו שאומר שלעולם לא לקנות אותם.

מה הסיבה?

תודה, אופיר.

פורסם

יש יוצאים מן הכלל, אבל בגדול..

http://www.youtube.com/watch?v=VhMIo07IEMY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני חושב שהעובדה שמדי שנה קונות חברות הליסינג 80% מהרכבים העממיים ו-3 שנים אח"כ מוכרות את כווווווווווולם, אומרת שדווקא כן קונים.

פורסם

קודם כל,

כל המבצעים שרואים, זה בדרך כלל משהו שכדאי לבדוק היטב,

בדרך כלל רשום החל מ...

מה שיש במחיר בהתחלה, זה בדרך כלל כל הרכבים במצב פחות טוב ממה שיש לחברה, המכוניות עם הרבה ק"מ, שעברו חיים קשים, שיש להן תאונת שלדה וכו'.

מכוניות במצב טוב יכולות לעלות הרבה יותר.

ואגב, מה שבאמת בררה, הולך לכל מיני סוחרים, החברה לא מוכרת בעצמה רכבים כאלו.

לא צריך לפסול רכב ליסינג או השכרה,

יש מביניהם גם שמורים וטובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסיבה העיקרית היא סוג הנהיגה של האנשים שנוהגים ברכבים האלה.

רכב מהשכרה ככל הנראה שהתייחסו אליו לא כמו לכל רכב ולא תמצא אחד מלוקק, אנשים נוטים לשבור,

להרוס, לקרוע את המנוע ולרכבים הללו (חוץ מהקילומטרז' הגבוהה בדרך כלל) נוצר בלאי גדול מהרגיל.

ליסינג דווקא בהחלט מומלץ לקנות. רכב ליסינג שנמצא על הכביש 2-3-4 שנים ועבר מדי פעם נהגים לא בהכרח

שהוא כזה כמו רכב השכרה (שאותו השכיר כל שבוע אדם אחר), המחירונים שלהם מפתים בדיוק מהסיבה הזו.

בלינסיג (טרייד אין) תקבל אחריות של שנה-שנתיים (על חלק מרכיבי הרכב) וטיפולים חינם (או בעלות מצומצמת)

מה שלא תקבל משום אדם פרטי כשתקנה רכב. מה גם שהמחירונים נמוכים כיוון שהשוק בדרך כלל מוצף במכוניות כאלה.

חשוב מאוד:

אם אתה הולך על עסקה מליסינג, לבדוק פרט פרט בחוזה, אילו חלקים נמצאים באחריות, לבדוק ספר טיפולים של הרכב.

איזה טיפולים קרובים ובאים ומה הצפי לגבי מחיר (או שהם חינמיים) וכמובן להיכן שולחים אותך לטיפולי החינם האלה (שלא יהיו מוסכי חאפר).

שיהיה בהצלחה.

פורסם

קונים ועוד איך קונים.

צריך לקרוא את החוזה טוב טוב ולהבין את פרטיו ולקחת את הרכב לבדיקה עצמאית.

אנשים שנוהגים על ליסינג לא קורעים את האוטו ולא נוסעים 160קמ"ש(מכיר מלא אנשים עם ליסינג).

השכרה פחות כדאי(למרות שראיתי דעה בפורום שבגלל שהם נבדקים לפני כל נסיעה הם יותר שמורים)-בגלל ריבוי נהגים ונסועה גדולה.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
קונים ועוד איך קונים.

צריך לקרוא את החוזה טוב טוב ולהבין את פרטיו ולקחת את הרכב לבדיקה עצמאית.

אנשים שנוהגים על ליסינג לא קורעים את האוטו ולא נוסעים 160קמ"ש(מכיר מלא אנשים עם ליסינג).

השכרה פחות כדאי(למרות שראיתי דעה בפורום שבגלל שהם נבדקים לפני כל נסיעה הם יותר שמורים)-בגלל ריבוי נהגים ונסועה גדולה.

בהצלחה!

רכבי השכרה נבדקים חיצונית בלבד כדי לוודא שהלקוח האחרון לא "דפק" את הרכב חיצונית.

אי אפשר לבדוק אם קרעו את הרכב או לא.(אבל אתה יכול לנחש לבד שכן)

פורסם
אני מחפש אוטו בתקציב דל, והמחירים של הרכבים הללו מאוד מפתים.

אך עם זאת, שמעתי מישהו שאומר שלעולם לא לקנות אותם.

מה הסיבה?

תודה, אופיר.

לפי דעתי בלבד:

אני אענה לך מנקודת מבטי ובצורת שאלה: היית קונה רכב שנסעו בו פול גז דוושה עד הסוף 90% מהזמן, שלא נדבר על קיקים אין סופיים ומשיכת הילוכים,שלא נדבר על העברות הילוכים מD ל R עדיין כשהרכב נוסע, נהיגת שטח בשבתות, והרשימה עוד ארוכה...וכוללת דברים שאתה אפילו קשה לך לדמיין. נקרא לזה נהיגה בתנאי קיצון.

זה רכב ליסינג,וזה רכב השכרה.

ככה שנה...שנתיים...שלוש, ואז אתה מקבל אותו יפה עטוף בניילונים. אם היית מוכן לקנות כזה אז בבקשה אתה מוזמן כי המבחר גדול עד אין סופי.

תחסוך-20 10 אלף שקל ותוציא אח"כ כפול בתיקונים וגם זה לעולם לא יחזור להיות במצב ההתחלתי כי יש בלאי שלא ניתן לתיקון.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש אכן רכבים כאלה - אבל אפשר במהירות גדולה מאוד לראות שבהחלט התעללו בהם.

אפשר ישר לראות שיש שריטות באינטריור, קרעים בריפוד, שחיקה בהגה וכו' וכו'. את זה אפשר לפסול ישר.

אח"כ אפשר לפסול את כל הרכבים שעברו תאונות שכללו יותר מהחלפת חלק כלשהוא (ז"א קצה שלדה) - כי בכ"ז יש מבחר גדול.

אם מצאת מכונית שיש לה פנים שמור ולא עברה תאונה שמצדיקה פסילה - לוקחים לבדיקה ומבררים מה מצב הרכב.

אני קניתי רכב שהיה בליסינג במשך 4 שנים, ועד כה, למעט כבל הילוכים שנקרע (שזה לצערי קורה לי בכל רכב) לא הייתה שום תקלה.

כנ"ל לגבי רכב ליסינג שנרכש לאחרונה מחברת בלו סקאי, קיה ריו - שהתגלה בבדיקה עצמאית במכון מ.מ.מ (שידוע כמחמיר מאוד) שיש בו רצועת אביזרים יבשה, צמיגים יבשים ומגבים יבשים...בקיצור - חוץ מקצת גומי יבש שהוחלף על חשבון החברה, לא היה שום דבר חריג ואני מאחל לכל אדם שקונה רכב פרטי, שייראה בדיקת רכב מוצלחת כמו זו.

פורסם

היי

אצלי ואצל חבר אוקטביה 2010 שעלו יחד לכביש.שנינו עברנו 60 אלף ק"מ. אני שומר על הרכב ומשתדל שכל הטיפולים יבוצעו בזמן ואף מוודא שיותקנו חלפים סבירים במידת האפשר. הרכב עם 65 אלף ק"מ כנראה ויוחלף בעוד כמה חודשים. טיפולי 15,30 ו45 בוצעו במוסך מדרכה מאה מטר מהמשרד שלי. כל החלפים מסוג ז וב 45 אלף ,ברקסים-החלפתי 3 סטים של דיסקיות וחריטת צלחות עד שהרכיבו משהו נורמאלי. בטיפול 60 "השקיעו" וטיפלו במוסך כללי (שמן ופילטר גיר). בנובמבר הרכב נפרץ,שברו חלון וסוויץ' הרכב תוקן במוסך פח אשפה והשבתי אותו לתיקון חוזר 3 פעמים ברצף. אני נוהג ברכב בצורה סבירה (כמו בפרטי שלי), ללא המלטות ,ללא שטח וכו'

על אף כל זאת הרכב מטופל כמו ילד בבית יתומים במומבאי.

הסקודה אצל החבר שחוטה לחלוטין, נקרעת בטיולי שטח, מעמיס בה כל פעם מאות ק"ג ציוד אופניים ויורד איתה כרכב האיסוף לשטח, נהיגה מקיק לקיק רק מעל 4000 סל"ד, גיר 1 הלך ב 40 אלף , השני כל חודש במוסך, סובל מתקלות במנוע - הרכב מקרטע בבוקר, הלך מדחס למזגן, כ 7 אנשים נוהגים ברכב כל הזמן (כל המשפחה + חברים קרובים), גולדן רטריוור ברכב, מעשנים ברכב, עבר 2דפיקות בחניה, עולה ירושלים צפת באר שבע ללא רחמים. סטריאו בפול ווליום וטיפולים הוא בכלל לא בודק אם עשו. שני הרכבים ללא תאונות ואין סיבה שיגיעו לסוחרים.

אני בטוח לחלוטין שבעוד כמה חודשים שתי האוקטביות יחנו אחת ליד השניה במגרש מכירות הליסינג מלוקקות כמו שתי כלות לאחר טיפול אצל שוקי זיקרי. מי שלא מכיר את הרכבים יצטרך להתלבט בינהם רק בגלל הצבע.

ואם מישהו כאן הבין בטעות שאני מחזיק מהאוקטביה שלי "רכב שמור" אז הוא טועה לחלוטין!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
בואנ'ה ד"ר סובארו - אתה תמים כמו פרחה במועדון שאומרים לה שאתה מחפש מערכת יחסים תוך כדי שאתה תוקע אותה בשירותים.

+1.

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

פורסם
אם מישהו יקנה את פח הזבל שאתה מתנייד עליו ללא בדיקה, שיהיה לו לבריאות.

כל בדיקה תראה שהרכב שחוק לגמרי.

דר' סובארו- לא רק שבבדיקה לא תגלה כלום, אלא גם נציג הליסינג יעשה עליך דעאוונים ולא יסכים להוריד אגורה מהמחיר-אין תאונות, שטפו את הג'יפה שהייתה עם גרניק בתוך האוטו,

בבדיקה: גם לרכב חדש בניילונים יכתבו בבדיקה "הזעות" חופשים וכו' בכדי לכסתח את עצמם ויגידו שזה תקין.

הקונה יעשה סיבוב, יקבל זקפה, ישלם מחירון מלא על האוטו ב 48 תשלומים עם פריים + זיבי והרכב יעוף תוך שבוע.

WAKE UP

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קניתי ומכרתי לא מעט רכבים בחיי, כאלה שהיו שחוקים מהתחת ראו עליהם שהם שחוקים ולא משנה כמה תשטוף אותם.

כנ"ל גם הבדיקה וגם ההיסטוריה של הרכבים, מראה הכל.

כשחיפשתי את הרכב האחרון, קיה ריו - ראיתי לפניו קרוב ל-40 רכבים, כולם היו עם פגם כלשהוא. בסוף הגעתי לאחת הספציפית.

שוב - אם מישהו רוצה לקנות משהו דפוק, הדרך סלולה לפניו. תאמין לי שלא כל הרכבים טחונים כמו שלך.

• תוכן חדש...