Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חיפשתי סופרמיני עד 100K (בלי ריביות והצמדה) ומצאתי את הריו האצ'בק בתנאי מימון נפלאים של 80,000 ל- 4 שנים ללא ריבית והצמדה. לא נפלתי מהביצועים אבל האיבזור פנטסטי, 7 שנות אחריות, שירות עד הבית: לוקחים את הרכב לטסט/מוסך וכו' רק חסר שגם ישטפו...

העניין שאבא שלי מוכר את המאזדה 3 האצ'בק שלו ב- 85,000 עם 10,000 ק"מ בלבד ושמורה ביותר. אני מתלבט אם לקחת מימון בנקאי של פריים+1 ולקנות אותה, או להישאר עם הריו. מה דעתכם?

תודה מראש.

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

מהם שאר הנתונים של הרכב של אביך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אוקיי הא'צבק,פרט חשוב שכחת , איזה גרסה מנוע 2000 או 1600?

צבע?יד?

אם זה ה1600 הייתי הולך על הריו , אם זה ה2000 המאזדה חמש רמות מעל

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

תודה על התגובות.

המאזדה היא 1600.

האמת שהריו עונה לכל הדרישות שלי חוץ מהתאוצה והזריזות..

פורסם
תודה על התגובות.

המאזדה היא 1600.

האמת שהריו עונה לכל הדרישות שלי חוץ מהתאוצה והזריזות..

אז בוא אני אגיד את זה ככה תיהיה בטוח שהריו לא נופלת בשום פרמטר מהאמזדה 3 מנוע 1600 ואפילו עדיפה עלייה,אז חצי שניה לפה או חצי שנייה לשם זה פרט שולי.

אם זה היה המנוע ה2000 הייתי אומר לך לקפוץ עליו לחבק אותו ולשלם כמו ילד טוב

אבל זה לא , אז לטעמי הריו עדיפה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אם זה ה1600 הייתי הולך על הריו , אם זה ה2000 המאזדה חמש רמות מעל

משפט מנצח.

NOT!

(כי נפח המנוע ממש קובע אם הרכב רמה אחת מעל, או עשרים מתחת)

פורסם

אני חושב שהוא יותר דיבר על מה הרכב נותן מבחינת חבילה כוללת ולא מבחינת מנוע

בכל אופן, הריו קטנה יותר מהמאזדה אבל מאובזרת יותר, ציינת את המחיר ואת הק"מ אך לא ציינת איזה שנה הדגם, ידיים ורמת גימור כדי שנקבל את התמונה המלאה

גם לא ציינת מה חשוב לך ברכב.

אם אתה מחפש רכב למשפחה קטנה ואתה מתכוון להתרחב בקרוב אז המאזדה תענה על צרכיך בצורה טובה יותר,

אם זה רכב לזוג צעיר או לך לבד אז הריו תשפר את עמדתה כאן

גם תבדוק החזרים חודשיים שיעמדו לחובתך כל חודש. ותראה את החבילה המתאימה ביותר.

על פניו המאזדה גם היא חדשה אך חשוב לדעת את הפרטים הנוספים ברכב

Confidence In Motion

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן (ואפילו שרטתי להם אותה ביציאה מהחניה :wink: ) אבל אחרי הנסיעה בפיקנטו, כמה רגעים לפניה, שהיתה זריזה מאד התחושה בריו היתה איטית יותר. אולי תנאי האקלים של רוחות וגשם השפיעו ואני מבין שהפיקנטו קטנה וקלה. היום נסעתי שוב במאזדה ועכשיו אין לי ספק שאני מעדיף את הריו גם אם המאזדה מעט חזקה יותר, היא לא אלטרנטיבה לרכב חדש מאובזר כמו הריו. המאזדה (החדשה 2009) גם כבר דגם מיושן ונדוש ליד הריו החדשה.

תודה!

פורסם
משפט מנצח.

NOT!

(כי נפח המנוע ממש קובע אם הרכב רמה אחת מעל, או עשרים מתחת)

אוי באמת אתה כל כך אטום , תוציא תראש מאיפה שהוא נמצא ותחזור לדבר, בוא נתחיל מזה שמנוע כן משנה רכב !

והדבר השני זה שאם היית יודע מה הולך עם מאזדה 3 היית מבין שהמנוע 2000 מגיע עם ג'אנט 17 סאנרוף מערכת טובה יותר צמיגים רחבים יותר מנוע חזק יותר אז כן המנוע 2000 עדיף ! וכן המנוע 2000 5 רמות מעל עכשיו אל תענה עשה לי ולך טובה.

פורסם

אני אטום?!

צודק, ג'אנט 17..ואוו!

לא אגיב לעלבונות שלך, כי ברור שאתה ילדון. אני אשאיר אותך לטיפול משמעתי של מישהו מהמנהלים. תהנה מהמאזדה של אבאל'ה.

פורסם
עשיתי נסיעת מבחן (ואפילו שרטתי להם אותה ביציאה מהחניה :wink: ) אבל אחרי הנסיעה בפיקנטו, כמה רגעים לפניה, שהיתה זריזה מאד התחושה בריו היתה איטית יותר. אולי תנאי האקלים של רוחות וגשם השפיעו ואני מבין שהפיקנטו קטנה וקלה. היום נסעתי שוב במאזדה ועכשיו אין לי ספק שאני מעדיף את הריו גם אם המאזדה מעט חזקה יותר, היא לא אלטרנטיבה לרכב חדש מאובזר כמו הריו. המאזדה (החדשה 2009) גם כבר דגם מיושן ונדוש ליד הריו החדשה.

תודה!

ייתכן שביציאה מהמקום פיקנטו יותר זרירה. ייתכן גם שמקבלים אשלייה של איטיות כי בריו בידוד רעשים יותר מוצלח ופחות מרגישים את המהירות.

פורסם
אני אטום?!

צודק, ג'אנט 17..ואוו!

לא אגיב לעלבונות שלך, כי ברור שאתה ילדון. אני אשאיר אותך לטיפול משמעתי של מישהו מהמנהלים. תהנה מהמאזדה של אבאל'ה.

+1000.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני אטום?!

צודק, ג'אנט 17..ואוו!

לא חמוד אבאלה נוסע על לאנד קרוזר 2012 אוטו שלא תוכל לממן בזמן הקרוב,אז תעלבונות העלובים שלך תשאיר לעצמך

ושוב הראש שלך תקוע איפשהו תוציא אותו תקרא תתגובה ואם כתבתי ג'אנט 17 כמו שתה מנסח אני יצדיק אותך , אבל לא.

רשמתי כמה דברים שהיא נותנת ולמה היא עדיפה על הגרסה הבסיסית,ובאיזה זכות אתה צוחק על הרכב שלי?

על מה אתה נוהג מונית לשעבר שנת 2006?בוא נרגיע בחייאת

פורסם
בוא נרגיע בחייאת

רעיון מוצלח..

לעניינינו ולשואל- לא נראה לי שאתה זקוק לרכב משפחתי.

מזדה עולה 5 אלפים יותר, ממון של הבנק גם כן עם ריבית, צריכת דלק יותר גבוהה.

יכול להיות שעם השנים ההפסד בירידת ערך של קיה יהיה יותר משמעותי - רכב חדש מפסיד יותר, לא ברור מה תהיה הסחירות של ריו,

אבל נכון לעכשיו אין העדפה למזדה 3 משומשת , אלא אם אתה רוצה לעזור לאביך :lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...