Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

היום ראיתי את שני הרכבים הנ"ל.

שתיהן 2009 שתיהן יד 1 מליסינג מליסינג ושניהם עם כ 66000 ק"מ

הרומסטר תעלה לי 10000 ש"ח יותר מהפיג'ו

שתיהן מצאו חן בעיני (בעיני אשתי יותר נכון - זה רכב בשבילה)

רציתי לשמוע דעות בעד ונגד וחוות דעת, שיעזרו לי בקבלת ההחלטה.

הרכב ישמש את אשתי לנסיעות לעבודה 45 ק"מ לכיוון ובתוך היישוב להסעת הילדים (1 בוסטר,1 כסא בטיחות ואחד ילד בן 10)

תודה

ערן

פורסם

סקודה יותר שימושית למטרות שלכם - המושב האחורי שלה מרווח ומחולק ל 3 יושבים\מושבי בטיחות בצורה יותר מוצלחת.

גם הבגאז' שלה יותר גדול ושימושי.

אבל,

רומסטר פחות נוחה, בידוד רעשים פחות טוב (בעיקר רעשי מנוע), מושב הנהג לטעמי פשוט קרש.

גם העיצוב של 308 לטעמי יותר יפה, גם החיצוני וגם הפנימי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנוסף, יצא לי לראות פרסומת של לובינסקי על מבצע של רכבים מיד שניה למשך 48 שעות עם הנחה של חד 48%.

כדאי לבדוק לפני שקונים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בנוסף, יצא לי לראות פרסומת של לובינסקי על מבצע של רכבים מיד שניה למשך 48 שעות עם הנחה של חד 48%.

כדאי לבדוק לפני שקונים.

אלעד

בלובינסקי ראיתי את הפג'ו, מה שלא מפרסמים במבצע זה שההנחה היא על רק לרכבים עם קילומטר'ז חריג.

אם אני זוכר נכון את מלוא ה 48 אחוז מקבלים על רכב משנת 2008 עם יותר מ 140 אלף קילומטר.

על רכבים עם קילומטר'ז סביר כמו זה שראיתי ההנחה הייתה של 5-6 אלפי שקלים ולא יותר

פורסם

אני רוצה להגיד לך, שאם הרכבים בעלי 140 אלף ק"מ, אשר נמכרים בהנחה של 48% ממחיר המחירון, מקבלים שנתיים אחריות מקיפה (מה שעכשיו נותנים בלובינסקי טרייד לכל מיני רכבים), אני במקומך הייתי קונה רכב כזה.

אין לכם הרבה נסיעות בהמשך והקילומטראז' הגדול הזה יתקזז תוך כמה שנים ראשונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרומסטר תתאים בול.

שליפת המושב המרכזי מאחור תביא להפרדת כוחות וליכולת שליטה מוגברת של המבוגר ברכב עם מרווח תנועה גדול לטובת ניהול יעיל של הזאטוטים מאחור.

אם במקרה צריך אז מחזירים את המושב השלישי בקליק פשוט ומקבלים רכב עםמרווח רגליים ענק יחסית לכל האחרים.

שטח מטען גדול.

פלסטיקים שסובלים את כל סוגי הנוזלים והמוצקים שהילדים יעיפו עליהם ויתנקו בקלות יחסית.

פרט לריפודים שנוטים ללכוד לכלוך הרכב הזה נראה לי כמו מוביל הילדים המושלם.

בצד השלילי נמצא השירות הלא מדהים של מוסכי היבואן אבל במקרה שלך אני מניח שיש אופציות נוספות כי הרכב מחוץ לאחריות.

כל זה כמובן מנסיון אישי כמובן.

• תוכן חדש...