Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף אוטומטי שנת 2000 עם 225,000.

אני מעוניין ברכב: 1.4 סמ"ק, חסכוני בדלק, אמין, 5 דלתות, הנסיעות הם בעיקר קצרות (40 דק' ביום).

אני שוקל האם לקנות רכב חדש או לחלופין לבצע טרייד-אין (מה יציעו לי שם?).

לדעתי הערך של הגולף הוא בסביבות 30K ואני מעוניין להוסיף עד כ-50K.

האם אפשר לקבל ייעוץ מה כדאי לעשות?

פורסם

תנסה למכור את הרכב שלך לבד. אם תיגש איתו לטרייד אין תקבל עליו 10,000 עד 15,000 ש"ח. אני בטוח שבשוק הפרטי תצליח לקבל עליו יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תצליח לקבל יותר אבל לא הרבה יותר, אולי 20,000 שקלים וגם לזה יקח לך זמן.

תעלה מודעה מפורטת עם תמונה ליד 2 עם מחיר מחירון משוקלל ותראה איזה הצעות תקבל ובמקביל גש לסוכנות שממנה אתה מעוניין לרכוש רכב חדש ותבקש הצעת מחיר לרכב והצעת מחיר לטרייד אין, מה שיהיה יותר משתלם מבחינתך אז לך על זה.

חשוב לציין שבאף סוכנות לא תקבל מחיר מחירון וכנראה גם לא קרוב אליו ואל תשכח ששירות כמו טרייד אין עולה כסף וכנראה שהרכב עצמו יעלה יותר ולא תוכל לקבל הנחה כלשהי או אבזור במתנה כמו שנהוג בד"כ ברכישת רכב חדש.

שבת שלום.

• תוכן חדש...