Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחיפשתי מכונית מנהלים סביב ה 25K

החלטתי לרדת קצת בתקציב ולקנות רכב מנהלים שישמש אותי בעיקר סופי שבוע.

למה? כי אני אוהב מרחב, קלאסיקה ואיכות.

נתקלתי באאודי A6 משנת 97 1.8 אוטו', רכב מדהים בעייני, נכון שהוא מיושן, נכון שעבר כמעט 300KK אך לא יכלתי להתעלם מהנוכחות שלו, מ"שיא" הטכנולוגיה של כמעט סוף שנות ה90.

ואני לא ממש מפחד לקחת סיכוי שגם אם הרכב יושת לבסוף זה עניין של 15 אש''ח

לא מצאתי כאן בפורום נושאים על הרכב הזה, למעט חצי שרשור שדיבר על המוח בגיר ועל הלוח שעונים.

ערכתי על אותו רכב מדובר נסיעת מבחן מאוד ארוכה, הגיר תיפקד בצורה מרשימה, הגיב למנוע כמו שני שותפים וותיקים, המנוע נשמע ומתפקד בצורה מאוד שקטה ויציבה.

הכל ברכב עובד, מהסאן רוף, בקרת אקלים, כל החשמל, הוא שמור בצורה יוצאת דופן והוא מאוד קורץ לי.

אני החלטתי להשאר עם הפאסאט הידנית שלי באופן יום יומי ושהאאודי תשמש בעיקר למפגשים חברתים, חגים, סופי שבוע וכד'...

מודע לכך שאלו הוצאות כמעט כפולות מבחינת תחזוקה, הדלק ישאר אותו דבר בהתאם למה שאני אצרוך.

עכשיו תורכם, אני מאוד אשמח לקרוא חוות דעת על הדגם הנ''ל, מבעיות ידועות, עד לנתונים וכל מה שיש לכם להוסיף לי בעניין.

חשוב מאוד לציין שאני כנראה אקנה אותו ביום א' הקרוב וכל דה מכם תשפיע עליי מאוד לחיוב או לשלילה, אשמח לדעת מבעלי ידע וניסיון אישי.

בהמון תודה מראש, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מרכב כזה שעשה 300 אלף ק"מ הייתי מתרחק! רכבים כאלה בני 15 שנה עם כל השיכלולים ושעשו מעל 200 ק"מ אלה בדר"כ רכבים גמורים וכל פעם יתקלקל לך משהו אחר! וזה יכול להפוך לסיוט!

וכמו שאתה בטח יודע החלקים וטיפולים שם מאוד יקרים! וגם שלא מטפלים בחברה!

בשביל לקנות רכב כזה אתה צריך לחפש רכב עם ק"מ נמוך, ושמור מטופל פיקס!!!

ראיתי אחת ביד 2 יד 1 עם 150,000 ק"מ שווה לבדוק

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=1&SubModelID=1&FromYear=&UntilYear=1997&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=1&Info

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הבעיה היא לא העלות של 15 אש"ח , אתה תוציא על הרכב סכומים גדולים ולכשתתיאש אתה כבר תהיה עמוק בתוך הוצאות כפולות משווי הרכב וכל הוצאה אתה תמיד תחשוב אוקי הפעם זה יסודר.

ממש לא מתכון להוציא לך את הרוח מהמפרשים אך לא הייתי נכנס לזה אלה אם כן יש לי את הידע ואת היכולת להשיג חלקים לבד ולטפל בעצמי.

2 הרכבים שלי הם מודל 98 אך במרצדס היכולת להשיג חלקים הינה יותר גדולה כמו כן המון דגמים חולקים מכלולים זהים .

בהצלחה

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם
מרכב כזה שעשה 300 אלף ק"מ הייתי מתרחק! רכבים כאלה בני 15 שנה עם כל השיכלולים ושעשו מעל 200 ק"מ אלה בדר"כ רכבים גמורים וכל פעם יתקלקל לך משהו אחר! וזה יכול להפוך לסיוט!

וכמו שאתה בטח יודע החלקים וטיפולים שם מאוד יקרים! וגם שלא מטפלים בחברה!

בשביל לקנות רכב כזה אתה צריך לחפש רכב עם ק"מ נמוך, ושמור מטופל פיקס!!!

ראיתי אחת ביד 2 יד 1 עם 150,000 ק"מ שווה לבדוק

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=1&SubModelID=1&FromYear=&UntilYear=1997&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=1&Info

לא מסכים. מתי עם ישראל יפסיק לפחד מכל קילומטראז' שעבר את הקו -199,999 ק"מ?

נכון, שעדיף לאתר אקזמפלר עם נסועה כמה שיותר קטנה. אך צריך לומר, שמכוניות יוקרה ( ובייחוד כאלו מהדור של פעם...), יכולות לנסוע ולנסוע, ואם המנוע והמכלולים הנוספים תקינים ומטופלים היטב, לא צריכה להיות בעיה למשוך גם חצי מיליון ק"מ, וזה לא נדיר בוולוו, מרצדס ואאודי. בעצם, לא רק מכוניות יוקרה. אבל, מן הסתם, מנוע בנפח קטן מאד - למשל 1.2 ליטר - לא בטוח שיוכל למשוך כל כך הרבה.

מה שכן, מסכים עם המגיבים למעלה, שברכבי יוקרה, כל מכלול, אביזר או פיצ'יפקעס שמתקלקל, יגבו הרבה מאד כסף.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

דווקא ה-A6 הזאת תציע לך את מיטב הטכנולוגיה של שנות ה-80 ולא ה-90.

ה-A6 הזאת היא למעשה אודי 100 בשנתה האחרונה. מאוד מאוד מאוד ממליץ לך לחפש את הדגם החדש.

פורסם

אני מודע לכל מה שנאמר ונכתב כאן, אני לא מצפה ממנו לעבוד קשה, ויש לי דרך להשיג את החלקים הנדרשים במידה ויפסיקו את עבודתם, אך אין לי את הידע הטכני להרכיב.

גם אם הוא יושבת ואני אראה שהוא רק צרה עדיין לא הפסדתי את התחתונים.

אני נתקל כאן בפורום בלא מעט אנשים "חולים" כמוני שלא מפחדים מרכבים בעלי נטיות התאבדות.

סך הכל הרכב כרגע נראה ומרגיש מאוד מודרני ומספק את צרכיי.

אשמח לקבל נתונים בעבור הרכב הזה.

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מה שמנסים לומר לך זה שהוא לא יושבת ב-15 אלף שח, אלא אחרי ששמת עליו עוד עשיריה, וזה כבר יותר כואב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמו שאמרו לך כאן, זו לא תוכנית כבקשתך, הרכב אט אט עשוי לגרורו אותך להשקעות "זה וזהו". יהיה קשה לך מאוד להשבית סכום כפול ומשולש ממה שתיכננת. הרפתקאה מיותרת.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...