Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שניסיתי לתפוס אותם 3 פעמים בטלפון היום ללא הצלחה אשאל כאן

לובינקי טרייד מפרסמים איזה "ימי מכירות מטורפים" בסניף החדש בגלילות

האם מישהו יודע מה המבצעים בדיוק? והאם הם גם לגבי טרייד אין (אני רוצה להחליף את הסניק 2002 שלי בסיטרואן C4)

תודה

ערן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על כזה דבר הייתי פוסל אותם, לא עונים כשאתה רוצה לקנות - מה יהיה אחרי שתשלם כשתצטרך שירות?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
ימי מכירות מיוחדים בין 21-23 לחודש בסניף החדש בגלילות,

מאות רכבים עד 48% הנחה - שווה לבדוק

אתה אביעד מלובינסקי טרייד?- ברוך הבא לפורום:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

קצת לחלוק מ"החוויה" בלובינסקי טרייד

קודם כל מבצע ה 48% הוא לרכבים עם קילומטרז גבוה במיוחד - נניח שנת 2008 עם 140 אלף ק"מ

על רכבים עם קילומטר'ז קצת יותר סביר ההנחה הרבה הרבה יותר קטנה.

דבר שני, ביקרתי שם ביום ו כדי לחפש רכב לאשתי ולבצע טרייד אין עם הרנו סניק 2002 שלנו

אחרי שמצאתי רכב שנראה לי, ביקשתי לדעת כמה אקבל על הרכב שלי.

מכיוון שלא הגעתי עם הרנו שלחתי להם היום צילום של רשיון הרכב, להפתעתי קיבלתי טלפון אחרי כשעה: "לא מעוניינים לבצע עסקת טרייד אין עם הרכב שלך"

לא ציפיתי לקבל מחיר מחירון על הרנו, אפילו לא קרוב - אני מודע לערכו העלוב בשוק המשומשות.

אבל לקבל מסוכנות טרייד אין סירוב, זה כבר היה ממש מעליב.

רק אציין שבאותו היום הייתי גם באלדן שנמצאים באותו מתחם ומהם קיבלתי הצעה מכובדת במקום על הרנו בטרייד אין לסקודה רומסטר.

אז לובינסקי - הפסדתם לקוח.

פורסם

דבר ראשון רציתי להגיד שהאתר אינטרנט שלהם ממש גרוע, כדאי שהם יסתכלו על האתר של AVIS וילמדו.

ולערן אני מצטער אבל אני יכול להבין אותם, הם צריכים להרוויח גם מהעסקאות ולקחת ממך סניק יעמיד את העיסקה באור בעייתי, תחשוב כמה זמן יכך להם למכור את הסניק וכמה הם יצטרכו להוריד בשביל זה. יכול להיות שבגלל זה הם רואים את העיסקה כלא כלכלית

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
קצת לחלוק מ"החוויה" בלובינסקי טרייד

קודם כל מבצע ה 48% הוא לרכבים עם קילומטרז גבוה במיוחד - נניח שנת 2008 עם 140 אלף ק"מ

על רכבים עם קילומטר'ז קצת יותר סביר ההנחה הרבה הרבה יותר קטנה.

דבר שני, ביקרתי שם ביום ו כדי לחפש רכב לאשתי ולבצע טרייד אין עם הרנו סניק 2002 שלנו

אחרי שמצאתי רכב שנראה לי, ביקשתי לדעת כמה אקבל על הרכב שלי.

מכיוון שלא הגעתי עם הרנו שלחתי להם היום צילום של רשיון הרכב, להפתעתי קיבלתי טלפון אחרי כשעה: "לא מעוניינים לבצע עסקת טרייד אין עם הרכב שלך"

לא ציפיתי לקבל מחיר מחירון על הרנו, אפילו לא קרוב - אני מודע לערכו העלוב בשוק המשומשות.

אבל לקבל מסוכנות טרייד אין סירוב, זה כבר היה ממש מעליב.

רק אציין שבאותו היום הייתי גם באלדן שנמצאים באותו מתחם ומהם קיבלתי הצעה מכובדת במקום על הרנו בטרייד אין לסקודה רומסטר.

אז לובינסקי - הפסדתם לקוח.

לצערי לפעמים לקוחות לא מבינים כי רכבים כאלו אינם נקלטים למלאי וחברות כולל לובינסקי נעזרות בטרייד חיצוני.

במידה והזיכוי אינו רציונאלי ונמוך מאוד -החברה מעדיפה לאמר ללקוח כי אין זיכוי :oops:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

בינינו - מה יש לעשות עם סניק 2002?! טריד זה עסק כלכלי. מה הם אמורים לעשות עם המכונית הזאת?! מחר תבוא להם עם פורד אסקורט 77' ותתפלא שלא רוצים לקחת ממך. אלה חברות שהמנהלים שלהם צריכים לדווח למעסיקים שלהם על רווחים ולא על מעשי צדקה.

• תוכן חדש...