Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בשוק לשדרוג הרכב למשהו יותר חדיש.

הציעו לי פורד פיאסטה (החדשה) 2010, 1.4 אוטומט, יד שניה מהשכרה. (כלומר אני יד שלישית)

הרכב עבר תאונה מאחור, ותוקן די ברשלנות. (מבחוץ לא רואים כלום, אך מתחת לריפוד בתא המטען רואים גם רואים).

הרכב עם כ-70K ק"מ.

ביצעתי בו נסיעת מבחן והוא מרגיש בסדר.

רוצים עליו באזור ה-60K ש"ח.

מה דעתכם?

פורסם

קילומטראז' גבוה לדעתי, בדקת אם יש לרכב מכת שלדה עקב התאונה? אני בטוח שביד2 יש אקזמפלרים יותר טובים בסביבות המחיר שהציעו לך , אבל ההצעה הספציפית שהציעו לא טובה לדעתי.

שים לב איך המחירון צונח במחירון של יד2 עקב שכלול הקילומטראז' הגבוה , לדעתי זו לא עסקה שווה.

אתה נעול על הפיאסטה?או שאתה מחפש סופר מיני או רכב בסגנון של הפיאסטה ולא נעול?

Miata ND2

פורסם
קילומטראז' גבוה לדעתי, בדקת אם יש לרכב מכת שלדה עקב התאונה? אני בטוח שביד2 יש אקזמפלרים יותר טובים בסביבות המחיר שהציעו לך , אבל ההצעה הספציפית שהציעו לא טובה לדעתי.

שים לב איך המחירון צונח במחירון של יד2 עקב שכלול הקילומטראז' הגבוה , לדעתי זו לא עסקה שווה.

אתה נעול על הפיאסטה?או שאתה מחפש סופר מיני או רכב בסגנון של הפיאסטה ולא נעול?

תודה.

אני ממש לא נעול על הפיאסטה. אני בחיפושים אחר סופר מיני (או משפחתית קטנה).

אהבתי את ההרגשה בפיאסטה, אשר לעומת רכבים אחרים שבדקתי לא הייתה שם הרגשה זולה. קשה לי להסביר בדיוק למה אני מתכוון, אך ישנם רכבים שכאשר אתה יושב בהם, סביבת הנהג מרגישה כמו עשוי מפלסטיק זול.

ייתכן שאוכל ללחוץ עליו להתקרב ל50 אלף, שזו בעצם התקציב המקורי פחות או יותר, האם אז זה כדאי?

פורסם

אסוף את רגליך ואשכיך וברח מהדבר הזה כמו מאש.

הפיאסטה נפוצה מאוד בחברות ההשכרה והליסינג השונות. אם לא די בקילומטראז' הגבוה לאין ערוך שהרכב הזה צבר, גם התאונה לא ממש מוסיפה לו.

הנח לפראייר אחר לרכוש את הפיאסקו הזה ולעצמך רכוש פיאסטה נורמלית עם קילומטראז' יותר שפוי ויותר חשוב מכך: ללא תאונות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה שלא תרכוש לעצמך אחת בלי תאונה ישירות מהשכרה?

מה עוד, שאם מכניסים את ירידת הערך בעקבות היות הרכב השכרה לשעבר (27%), מגיעים למחירון של 57K. תוסיף לזה תאונה שמורידה עוד 10% (במינימום) ותקבל מחיר של 50K. אז מה בדיוק השוס כאן, גם אם קנית ב-50K? שהצליחו למכור לך פיאסטה אחרי תאונה במחיר מחירון? :-)

• תוכן חדש...