Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחרונה הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג את הרכב ומה שהחל כמשימה פשוטה התחוור במהרה כמבצע סבוך מאין כמותו..

מה אני מחפש??

אני נוסע משהו כמו 25000 ק"מ בשנה על הקו של תל אביב ירושלים.

אני מחפש רכב חדש או לחילופין יד שנייה במצב חדש (הבנתי שהכי בטוח לקנות מפרטי) 1.4-1.6 סמ"ק,חסכוני בדלק,טיפולים זולים,ואמין .

התקציב שלי הוא 80-100 ש"ח

האופציות שבחנתי עד כה היו פורד פוקוס ,פולו החדשה,פיאט 500 טווין אייר, ושמעתי שגם הונדה וסקודה יכולות להוות חלופה ריאלית.

אני מחפש אוטו 5 דל' קטן וחמוד..חשוב לי ניראות אבל לא ברמה של דאווינים אנילא אשלם 15 אלךף ש"ח יותר רק בשביל הפוזה לכן האופצייה של הטווין אייר די ירדה מהפרק ..

זקוק בדחיפות לעזרתכם המומחים..

תודה

פורסם

לא מומחה אבל בסכום כזה את יכולה להרשות רכב חדש מדגמי פולו, איביזה, פאביה

מנועי 1.4 שלדעתי יעשו את העבודה

פורסם

ברוך הבא,

ראשית, להבא אבקש להקפיד על ניסוח כותרת אינפורמטיבית בהתאם לכללי הפורום. הפעם ערכתי לך.

לשאלתך:

לא ציינת האם הרכב חייב להיות אוטומטי או שניתן לשקול גם דגמים ידניים. מעבר לכך, אתה מתפזר על כמה קטגוריות: מצד אחד אתה מחפש משהו קטן וחמוד ומצד שני אתה שם עינך בפוקוס. מצד אחד אתה מחפש משהו עם 5 דלתות ובאותה נשימה מזכיר פיאט 500.

כמו"כ, נא ציין כמה אנשים עתידים לעשות שימוש ברכב חוץ ממך. האם אתה רווק? בעל משפחה? זוג צעיר?

תן קצת פרטים כדי שהייעוץ יהיה אפקטיבי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד שלום

אני מעדיף רכב ידני,אני רווק ואהיה הנהג העיקרי ברכב.

אני מעוניין ברכב מסוג סופר מיני וכל האופציות פתוחות..מהפיאט 500 ירדתי לגמרי אחרי שקראתי תגובות לכתבה שפורסמה היום ב ynet שרובן ככולן מציינות שהרכב הנ"ל מתאים בעיקר למי שפוזה זה הקטע שלו ובמקרה שלי זה רק 20% מהשיקול.

כרגע הפרמטרים שאני בוחן הם נתוני צריכת דלק, עלות טיפולים וחלפים, עלויות ביטוח והוצ' שוטפות וכו'

כמו כן התחלתי לבחון אפשרות לקנות רכב יד שנייה על מנת לחסוך את הקריסת ערך של רכב חדש בשנייה שהוא עולה על הכביש..

עם זאת חשוב לי להבטיח במידת האפשר את התקינות המרבית של הרכב אותו אקנה.

הסיבה ל"פיזור" שלי היא שאני די חדש בחיפושים ואין לי מושג ממשי עדיין לגבי מה עדיף לרכוש בהינתן כל המידע שציינתי בשרשור..

תודה על התשובה המהירה

ובקשר לכותרת אני עובד על זה :-)

פורסם

לצורך הדיון, אני יוצא מתוך הנחה שאתה מתכוון להשתמש בכל הסכום שציינת ולא רק בחלקו. בהינתן העובדה שאתה רווק ללא משפחה מחד, ורצונך ברכב חסכוני מאידך, יוצא שהקטגוריה הרלבנטית עבורך היא המיני או הסופר מיני.

בתקציב שציינת אתה יכול לרכוש רכב חדש מהחברה. דוגמה לרכב כזה: סקודה פאביה 1.2TSI. בסיאט לעתים קרובות יש מבצעי מכירות אטרקטיביים, יתכן שתוכל להשיג איביזה עם מנוע זהה בתקציב הנ"ל.

עדיין ב-VAG: פולקסווגן פולו האיכותית. בתקציב שציינת תאלץ להסתפק במנוע ה-1.4 המיושן וברמת האבזור הנמוכה, אך גם כאן רצוי להמתין למבצעים שמתקיימים אחת לתקופה.

בגזרת האיטלקיות קיימת פיאט פונטו איבו עם מנוע מולטיאייר מוצלח מאוד. הרכב מגיע ברמת אבזור עשירה יחסית, אולם מחירו הרשמי חורג מעט מתקציבך. אם תוכל למתוח את התקציב מעט כלפי מעלה או לחילופין תוכל להשיג הנחה במחיר, זאת עשויה להיות עסקה מעניינת. נקודה נוספת שעומדת לזכותה של הפיאט היא תקופת האחריות, שעומדת על 3 שנים.

עוד אופציה מעניינת, אם כי מתחת לתקציב, היא רנו קליאו 1.2 ידנית. לחובתה עומד מנוע חלש יחסית, אך לזכותה נזקף מחיר נמוך (70K ש"ח), אבזור גבוה ביחס לרמה (כולל בקרת שיוט), צריכת דלק נמוכה, מרווח פנים גדול ואוירה נינוחה ונעימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...