Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קומפקטי לצעיר 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב משומש בעל מבנה קומפקטי כמו יונדאי גטס, לא 3 דלתות.

האוטו אמור לשמש בעיקר לנסיעה לעבודה כ-36 ק"מ הלוך חזור ביום נסיעה בינעירונית בעיקר.

מחפש גיר ידני. רוצה שהאוטו יהיה בטיחותי כריות אוויר ו ABS.

איזה אוטו הכי יתאים לי? אם אפשר גם לדעת איזה שנתונים, קילומטראז' ודגם ספציפים לחפש.

זה האוטו הראשון שאני הולך לקנות ואין לי יותר מדי מושג לכן כל טיפת מידע תעזור.

תודה רבה!

פורסם

לדעתי פולו ידנית מ-2003 ואולי אפילו 2004 תתאים למשימה, אפשר לחפש גם איביזה שחולקת איתה את רוב המכלולים.

מצד שני, בתקציב הזה אפשר למצוא פיאט פונטו גרנדה שהיא מרווחת ונאה הרבה יותר וגם תהיה מאוד חסכונית אבל כנראה שתיאלץ להתפשר על רכב שהיה בעברו בליסינג או בהשכרה, בתקציב שלך גרנדה ידנית מ-2007 היא אפשרות טובה, אני אישית הייתי בוחר בה.

בהצלחה.

פורסם

הדגם המשופר יותר קיים במודל 2007 ומעלה

השיפור הוא במנוע, שהפך יותר חסכוני (יחסית), ובאבזור כמו ABS ותוספת כריות אוויר

בשנתונים 2007 ישנם מספר דגמים, פירוט מגבוה לנמוך:

GLX (+גג נפתח.. פחות רלוונטי)

GLS (ארבע כריות אוויר, הגה כוח, ABS, ארבעה חלונות חשמל ונעילה מרכזית).

GLI (שתי כריות אוויר, הגה כוח, ABS, שני חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

GLF (כרית אוויר אחת, בלי ABS)

ענת

אוויס

אני מעוניין לרכוש רכב משומש בעל מבנה קומפקטי כמו יונדאי גטס, לא 3 דלתות.

האוטו אמור לשמש בעיקר לנסיעה לעבודה כ-36 ק"מ הלוך חזור ביום נסיעה בינעירונית בעיקר.

מחפש גיר ידני. רוצה שהאוטו יהיה בטיחותי כריות אוויר ו ABS.

איזה אוטו הכי יתאים לי? אם אפשר גם לדעת איזה שנתונים, קילומטראז' ודגם ספציפים לחפש.

זה האוטו הראשון שאני הולך לקנות ואין לי יותר מדי מושג לכן כל טיפת מידע תעזור.

תודה רבה!

פורסם

ששלום,

רכב ידני ובטיחותי שתוכל למצוא במסגרת הסכום שהקצבת הוא פיאט פונטו. במסגרת התקציב הזו תוכל למצוא פונטו-ספייס ידנית ממודל 2006 ועם תוספת קטנה תוכל למצוא גם את הדגם החדש יותר, גרנדה-פונטו, משנת 2008.

אופציה נחמדה נוספת היא פיג׳ו 206 ידנית. מכונית בטיחותית יחסית (4 כוכבים במבחני הריסוק), יפה מאוד ולא יקרה לאחזקה.

חפש רכב שעבר טיפולים בזמן ובצורה מקצועית. אל תפסול רכב שהיה בהשכרה או בליסינג כיוון שמחירו לרוב נמוך יותר והוא יכול להתגלות כהזדמנות. ולא פחות חשוב, קח את הרכב לבדיקה כדי לוודא שלא עבר תאונות רציניות.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

פיאט פנדה האמת אני ממש ממש שונא את הצורה שלה אז נראה לי שאני אוותר עליה.

פיג'ו 206 שנתון 2004 תהיה טובה?

ושאלה קצת יותר כללית על איזה קילומטראז' של רכב אני צריך לכוון? (מן הסתם עדיף נמוך אבל לעומת שנתון רכב)

למשל מה עדיף רכב שנת 2006 90,000 ק"מ או שנת 2008 עם 120,000 ק"מ?

ומה אמור להיות הגבול העליון?

תודה על העזרה.

פורסם
הדגם המשופר יותר קיים במודל 2007 ומעלה

השיפור הוא במנוע, שהפך יותר חסכוני (יחסית), ובאבזור כמו ABS ותוספת כריות אוויר

בשנתונים 2007 ישנם מספר דגמים, פירוט מגבוה לנמוך:

GLX (+גג נפתח.. פחות רלוונטי)

GLS (ארבע כריות אוויר, הגה כוח, ABS, ארבעה חלונות חשמל ונעילה מרכזית).

GLI (שתי כריות אוויר, הגה כוח, ABS, שני חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

GLF (כרית אוויר אחת, בלי ABS)

ענת

אוויס

ענת

GLS יותר טוב מGLX

גם במחירון הGLS יותר גבוה

GLI נמכרת עם 4 חלונות חשמל בוודאות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בכזה מחיר אין סריון ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...